-
Re: Anime & manga everything related
Gundam 00 mi je najbolji mecha anime poslije Macross Frontiera (ako se macross moze nazvat mechom). Dvije sezone vrhunskog uzitka, tko nije nek svakako pogleda.
Skicnuo Candy Boy, covjece kvaliteta crteza i animacije je fakat blizu Byousoku 5 centimeters, prekul. Naravno, nemoram ni spominjat da sam prvo naletio na spanish subs, grrrrrr.
-
Završio sam sa Serial Experiments Lain. Anime je stvarno intrigantan, zbunjujuć i težak za gledat... mindfuck. Svaka će vas odgledana epizoda tjerat na razmišljanje. Napravljen je prije kojih 11 godina kada internet ipak nije bio tako dostupan kao danas, a kada sada gledamo... zapravo je donekle pogodio budućnost i našu ovisnost o tehnologiji te ulogu koju ona igra u današnjem društvu. Svidjet će se naročito svima koji su dovoljno open-minded jer se dotiče i tema poput samog postojanja ljudi i povezanosti naših sjećanja. Grafički ni ne mogu očekivat nešto strašno posebno od animea starog ~11 godina, no ni danas ne izgleda uopće loše. Soundtrack, što reći o njemu... uglavnom nema nešto glazbe već se čuju pozadinski zvukovi zujanja struje po kablovima i sličnog što jako pridonosi atmosferi i misterioznom settingu. Sa krajem sam skroz zadovoljan
Ponavljam... neće se svima svidjet, na momente zna glava boljet koliko je zbunjujuć. Ne preporučam ga ni onima nešto slabijag želuca jer ima nekih gadnijih scena poput jedne scene sa... erm... skupinom random razbacanih dijelova tijela u jednu cjelinu.
Ocjena: 9/10
Bit će nakon par gledanja i 10/10 valjda, ali trenutno sam previše zbunjen i još uvijek pokušam shvatit što sam pogledao.
-
-
Zna li itko ovo o sora no manimani što sam napisao gore?
-
= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
12 će ih bit sveukupno, sumnjam da su već izašle.
-
-
-
Gle u koliko je freakin animea čovjek dao glas :pray: . Legenda.
-
Pih, nije to nis, ovo je neki normalan prosjek. Imas ludjake kaj vec 15godina daju glasove :D
-
Trailer izgleda dobro, anime još nisam gledao. Sumnjam da će ispast dobro kao anime, ali kao sam film bi moglo bit dobro.
Inače, pogledao novu epku Bakemonogatari... sry na malom spoilu ali moram.
http://i26.tinypic.com/104fdat.jpg
:pray:
-
Haha :rotfl: Inace, candy boy je ono...wtf xD Pogledati :D
-
Candy Boy ću danas najvjerojatnije počet gledat :)
Inače, sad se sjetio otkud mi glas iz Uminekoa poznat. Voice actorica Yui iz k-ona daje glas Asmodeusu - demonu požude... lol, nikad nebi mogao zamisliti nju u toj ulozi xD
-
= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Ongoing je. Dakle, izlazi tjedno - do sada ih je izašlo 5 od 12.
Pogledao i opisao. Ukratko; bazirano na istoimenom anime filmu, dosta odstupanja, B akcić sa tu i tamo kojom dobrom akcijskom scenom.
@Raz:
Jao, na što se ti fokusiraš u animeu tipa Bakemonogatari. :)
Inače, Umineko je bio lagano ono... WTF dude? Dvoboj Kanon vs. Satiri sa svjetlosnim mačevima? WTH?
-
-
@Arby
Lol da, nisam nisam očekivao laganu shoujo borbu. I lol, kako vještica owna Buttlera, a on jadničak nikako ne uspjeva ništa dokazati.
Bakemonogatari je zakon zbog takvih scena :D
Doduše ne gledam ga samo zbog toga, jednostavno uživam u ovom shaftovom remekdjelu koje se većinom svodi na cijeloepizodne razgovore... no koji jednostavno ne mogu dosadit :)
@Hansi - nabavio oboje danas... i onda shvatio da su subtitlovi na japanskom :cry:
-
Trenutno gledam Naruto shippuuden, jedan od meni najboljih anime-a. Jedino kaj mi smeta što moram čekat tjedan dana novu episodu :). Što se tiče ovog Blood: The Last vampire filma, gledao sam to i mogu reć da mi je film loš i dosadan. Nije to za mene :).
-
-
Ok... jesam li ja jedini ili se i vama Sora no Manimani smrzne na početku kod djela u vlaku?
-
Da, meni se dogodilo, ali sam upalio sa KMP playerom i sve je bilo u redu. Skini taj program i gledaj.
-
Edit: sada radi odjednom, no nemam kontrolu nad playerom a ni subsi ne rade... wtf :(
Nwm, riješit ću nekako...
Inače, našao još jedan komičan anime koji bi mogao pogledat
= Citat =:
Doujin Work
http://img5.anidb.net/pics/anime/12162.jpg
The protagonist, Osana Najimi, sets foot in the world of Dojin-shi (self-published manga) when she is invited by her classmate, Tsuyuri. At first, she experiences culture shock, but is also influenced by Tsuyuri and Justice, a very popular dojin author and her childhood friend. She then announces that she intends to make a killing in the dojin market. Although Najimi is not good at drawing, she is determined. On her long road to success, both fans and rivals appear.
-
-
Upravo pogledao epizode 3, 4 i 5 Candy Boy-a... Ovom prilikom morati ću ponoviti jedan citat:
= Citat =:
The cuteness level of this show is OVER 9000!!!! <3
Anime je jednostavno presladak i predivan... <3 <3 <3 <3 <3 <3
Evo par screenova iz epizode 5!
http://screenshots.fansub.tv/1135/5/10.jpgSKanade sanja... ^^
http://screenshots.fansub.tv/1135/5/14.jpgS... Dok joj je Yukino cuclala prst. :rotfl:
http://screenshots.fansub.tv/1135/5/16.jpgS:pray: [ Iako ovo zapravo nije bilo ono na što liči. :P ]
http://screenshots.fansub.tv/1135/5/41.jpgSHeheh... :oops:
Inače, rofl na Sakuya-ino stalkanje Kanade, te megakawaii na Shizuku, njihovu mlađu sestru. <3
-
Ovaj post kao da je pisala neka curica, ludjaku :rotfl:
-
A što ćeš, ponijelo me. ;D :oops:
EDIT: Iako, ni komentari ekipe na MAL-u se ne razlikuju previše... :)
-
Gledam. Koliko to epizoda ima, koliko će biti i kada će biti nove ako će biti?
-
Ne mogu vise :(
Brisem te s msn-a
Jednostavno...... :(
-
Dobro jebote isus više, ako vam se nesviđaju animei nemorati samo srati, spamati po našoj temi i stalkati naše postove da bi u temi što mislite o osobi iznad vas pisali; " gleda neke glupe animeje :( " i ta sranja. Skužili smo, nevolite anime, ne volimo ni vi sve što vi volite pa ne seremo ko fakin grlice.
-
Jos malo pa ce biti 100% otaku. :(
Meh, ipak necu gledati prdatorovu preporuku.
I ima temp block na nepoznato razdoblje ako ovako nastavi.
Makar bi rule34 moglo rjesiti dio toga.
-
Eh, jedan od trenutaka kada poželim da forum ima irc da se rasprava može tamo prebacit :)
Anyway, ovaj Candy Boy... ako netko zna gdje bi mogao nać taj anime u većoj kvaliteti može link na PP. Šteta mi je pogledat u takvoj kvaliteti kada je grafički blizu 5 cm per second.
Hvala.
-