Pilgrim <3
Printable View
Pilgrim <3
Pogledao Sweet Vengeance. Solidan Western nove produkcije, ništa posebno, ali za ljubitelje žanra prihvatljiv.
7/10
Ti se ne računaju kao pravi Seagal i Van Damme filmovi. :P= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
^what he said.
Nema veze.
Siguran sam da ima i pravih njihovih filmova boljih i zabavnijih od Kuma.
Street Fighter :)))
Oblivion
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...2013Poster.jpg
Da je nakon što mu Trokut kaže: "I am your God Jack", umjesto "Fuck you Sally" rekao "No, my God is Morgan Freeman" bilo bi 10/10.
Ovako 7/10
Main Theme iz Obliviona je nešto najbolje u filmskoj glazbi još od "Black Sheepa" iz Scotta Pilgrima.
Film je navodno i rađen po stvarnim izvještajima s Merkura i Svetog Duha.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Yep i rađen je prema knjizi Ive Balenovića (bivšeg ginekologa) koja je genijalna i meni draža od filma.= Citat =:
Izvorno postao IgGy
Od Kuma možda baš i ne, al Under Siege je sigurno bolji od većine akcića u zadnjih 10-ak godina. :D= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
I Under Siegeu i Kumu sam dao 9/10.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ilm_poster.jpg
Najnoviji doprinos u antisrpskom dijapazonu masonsko-reptilskog lobija je film o vrlo osobnom sukobu dvoje sudionika rata u BiH.
Travolta glumi Emila Kovača, srpskog vojnika koji je preživio egzekuciju od strane NATO vojnika i želi osvetu. Meta mu je njegov egzekutor (Robert De Niro) koji, eto, nije najbolje naciljao kad je pucao. Srpsko đubre 18 godina kasnije sazna identitet tog vojnika i krene u lov na njega po šumama Tennesseea.
Travoltin srpski je genijalan. Možda ima i smisla, ajd, pogodio ga je ovaj u glavu pa mu je valjda oštetio centar za govor. Engleski mu ima standardni ruski naglasak naravno, a kad progovori onih par rečenica srpskog trebaju vam de facto titlovi da skužite što pokušava reći.. "Omazgodina zamćeko" (Osamnaest godina sam čekao), "Biđe bule" (Biće bolje), "Atuta" (??) :pray:
Sve u svemu prosječno, čak ni ta naizgled antisrpska propaganda nije baš nešto upadljiva. Fotografija je lijepa, glazba valja, al eto, sam film je pomalo dosadnjikav i podosta prošaran nebulozama u vidu propusta koje rade likovi dok pokušavaju jedno drugog srediti...
2.5/5
Ček, jedan ga lovi lukom i strijelom a drugi se brani puškom iz 18 st.? I to u Americi gdje na svakom kiosku možeš kupiti lovačku pušku sa optikom?
Srpski vojnik Emil
isssse
Yep, Emil Kovač, baš pravo srpsko ime :D
@Aerial: Jesi li siguran da je film trebao biti antisrpski. Koliko znam De Niro je fan Srbije i kćer je nazvao Drina. Or sam šit...
Travolta odavno nije imao dobru ulogu.
Ma ironiziram naravno, ali jebiga, ne možeš se oteti činjenici da su nesretni srbi svako malo na strani negativaca u Hollywoodu (jel ono i u Takenu Liam Neeson pobio par komada?) :D
edit: ne, šit, mislim da je Tom Cruise u MI4?
(inače u filmu su i NATO-vci prikazani prilično krvoločno, tako da su izjednačeni)
Albanci su bad guys u Takenu i nastavku. Al' da, Srbi su jedni od dežurnih negativaca u američkim filmovima, uz nezaobilazne Ruse, Kineze, Arape i Ejlijene.
Znači, ko oni 'Srbi' u GTA4. Katastrofa.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
I nazije, Japance i Sjevernokorejce.= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
U biti svi mogu proći, samo ne daj Bože da je negativac Židov. Ili gej. :|
Zar nije Magneto židov?
Ajd, X-meni prolaze, ionako je cijeli serijal alegorija o LGBT..
Da ti budem iskren, Magneta nikad nisam doživljavao kao pravog negativca...Prije kao nekog "antivillaina" (svojevrstan pandan antiiheroju) recimo.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Samo što je htio očistit svijet od ne-mutanata. lel
Da, al pored ne-mutanata koji su htjeli svijet očistiti od mutanata ili iste iskorištavati za vlastitu korist koji su mu zagorčavali život, imaš i nekog razumijevanja za njega, za razliku od, šta ja znam, Red Skulla, Clarencea Boddickera, Hansa Grubera, Terminatora, Thulsa Dooma, Sosse, Freddyja Krugera i sl. koji čisto žele moć/novac/vlast/zabavu ili šta već.
Kovač.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Dobro da nije Horvat.
Ivan.
Straw Dogs (2011)
Ugodno me iznenadio film, super atmosfera, polagan, ali odličan tempo, zanimljiva radnja, zadovoljan.
Hm, koliko vidim loš remake odličnog originala. Istina nisam još gledao pa se možda i varam. Si gledao original pa da malo usporediš?