33% je puno za 2 mjeseca staru igru koja se jako dobro prodaje i ima vrlo pristojne ocjene.
Čekaj Daily za T2.
Printable View
33% je puno za 2 mjeseca staru igru koja se jako dobro prodaje i ima vrlo pristojne ocjene.
Čekaj Daily za T2.
Je iks ko kuća za torčlajt :(
Ništa sad samo pravim listu pa čekam zadnji dan
Također, čekam i neki dobar sale za Arkham City GOTY. Nema ga na Steamu. Ako tko gdje naiđe, prišapnite molim. Može bit i boxed.
Ima na ruskom Steamu. Ja kupio od istog Rusa dvaput, nije me zajebo. Na nekih $8 ukupno je uzeo $2 sebi, odnosno $10.8 sam platio Complete Painkiller + Section 8 + Vampire the Masquerade: Bloodlines (kod nas je Painkiller bio 7.5€, Vampire 5€, a Sectiona ni nema).
Uzeo sam i Arkham City kad je na popustu bio, isto od njega, za kojih max 60kn mislim.
I to radi normalno na accountu? Kod njih su cijene izražene u rubljima, ne? Znači ak sam ovoSdobro izračunao, to je nekih 50 kn?= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Mislim da je 100 rubalja nekih 18kn, a pošaljem ti na PM link da vidiš točno sve što i kako (ima i kako da provjeriš jel region locked). Meni Batman:AC i Vampire normalno rade, ostale nisam probao ali trebale bi jer nisu region locked.
Ajd, thx
Witcher 2 je 12€...
Osim toga, baš mi se i ne sviđa akcija, pre mali su to popusti. Izgleda da se čeka Božić ako ovako nastave :cry:
Ja sam kupio Witcher 2 za 350kn kad je izašao.
I sad nedavno Enhanced Edition za 12.5 funti.
Naravno, ne mogu igrati niti jedan, jer mi ne rade.
No, za par godina...
Rado bi ga kupio, ali opet mi je žao pošto ga već imam, tak da su 99% šanse da ga neću kupiti dok god ne dođe na kojih 80+% popusta :(
fallout 3 goty vam je 75% ukoliko ga tko ceka
Nitko ga ne čeka.
Svi ga već imaju.
Kako me sad Maloki razjebo... Rage je 5€, a nisam ziher da li da kupim ili ne :(
Kupi, gameplay je odličan.
Ma, sad googleam malo, problema preko glave, zajebi ti to. Neka igra valja, ali ne da mi se na blef kupovati poluproizvod.
Radit će ti sigurno, kao sve dosad. Čito sam o svakakvim problemima u igrama, tebe nije niti jedan do sad zadesio, tak da uzmi, isplati se.
Capsule-only Max Payne 3, 8€.
http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/p ... x-payne-3/
Uzeti ili čekati Steam?
A ne znam, ako je samo 24 sata možeš malo pričekat al sumnjam da će bit jeftinije od ovog. Eventualno ako ode na 12,5€.
Bartuc - a ono, ako si se ograničio na samo 15 eura onda možda bolje da pričekaš nekaj bolje jer Rage stvarno ima hrpetinu problema.
Ovisi o tome stavlja li ti se još jedan komad softwarea na komp.
Inače, baš gledam uzeti Two Worlds 2 na rasprodaji kad ga osvojim na SteamGifts. Ajde da se i meni jedanput zvijezde poklope. :)
Pa recimo da mi komad softvera novi na kompu vrijedi oko 5€, tako da ako steam dođe na 12 danas navečer, kupujem tamo, else...
Meni isto dosta bitno da stvari koje kupujem digitalno mogu aktivirat na Steamu :oops:
Tak je, odbijam imati više od jednog servisa za to... zato me ubije u pojam ovaj GFWL koji je nezaobilazan čak i na Steamu. Origin i sl. ne dolaze u obzir pokraj Steama, a one gluposti poput Xfire i sl. neću niti komentirati :(
To ti hoćeš da kupim tak da ti mogu služiti ko help desk kad tebi nebu radilo... nataknem te :P= Citat =:
Izvorno postao SaZzu
EDIT:
Witcher 1 EE vam je 1,99€ :pray:
Većina toga na sejlu mi je meh, ili već imam ili je i dalje preskupo. Čeka se christmas sale... U međuvremenu se uzdam u amazon.
Nemoj odustati, ovi Flash Saleovi bi mogli biti OK, koliko kužim, gornji red se mijenja svakih 6, a donji red svakih 12h, no možda se varam.
Evo popis neistaknutih igara koje su isto dobro snižene. Hoće li taj Game of Thrones RPG ikada više na neku normalnu cijenu?
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=3010922
VARAŠ SE, obadva su svakih 12 sati, ali sa 6 sati razmaka
Istina.
@AoC, super link, hvala. Zeno Clash, se isplati za 0,99€? :D
Jedan od bossova u igri te gadja s vjevericama opasanim dinamitom. Ako to nije instabuy, ne znam sta je
Zeno Clash se isplati i za pet! Kratka je igra (4h), ali ja oduševljen kreacijama. Setting i stvorenja su mi unf.
Kupljeno, hvala. Eto, da nije bilo linka na onu stranicu, nebi mi niti na kraj pameti palo da potražim tu igru i vidim takvu smiješnu cifru...
Danas sam pojeo sendvič 3 kune skuplji od te igre, već 2 sata poslije sam bio gladan, a 4 sata poslije je bio na putu za Savu.
Vrijedi i 40 eura.
Mislim, samo pogledaj trailer.
Nova ponuda...
Max Payne 3Sna -75% = 12,5€
Velike šanse da ću to kupiti i odjebati druge planirane igre pošto godinama neće ići ispod -75%...
Ja sam uzeo.
ZNAO SAM, AHAHAHAHAHA!
Eto, kupio sam Max Payne 3.
Premišljao sam se da li da čekam rađe Dawnguard pošto mi se igra Skyrim, a ne želim bez njega, ali nekako sumnjam da bu pao na -75% (niti 1 DLC ne vrijedi više od 5€).
Ostalo mi je 2.95€, nadam se da će do kraja akcije dođi još par igara na -90% kao što je Zeno Clash :D
CoH me danas privlaci, za tu cijenu bi bilo ludo ne uzeti, al sve se bojim da bi moglo biti previse takvih i na kraju cu iopet potrosit vise neg san mislia.
A ostavimo to sastrane, jel mi se isplati uzet i ekspanzije? :)
Šta stara akcije nije trebala odbrojavati još danas? Nema veze, biti će veća ponuda igara ovako.
Koje su sanse da Front Mission Evolved bude vise od 50% prije isteka salea? Igra mi se neko bezumno napucavanje s robotima (nisam mislio da cu ovo ikad napisati u istoj recenici s FM, jebi se Square Enix :cry: ) a nema bas puno takvih naslova na Steamu