Bolestan sam (temperatura cca 38 °C) i trošim gomilu maramica na sat. :(
Prvi put nakon 2 godine. :?
Printable View
Bolestan sam (temperatura cca 38 °C) i trošim gomilu maramica na sat. :(
Prvi put nakon 2 godine. :?
Kvragu ovo iščekivanje me ubija.
Čekam.
Prije 15 minuta sam zavrsio Mass Effect pa sam se zaletio do algoritma po Mass Effect 2..instalira se..a ja se idem oprati..nisam trebo trcat :|
Bole me ruke i noga užasno, to je valjda od cjepiva :(
Meh.
Isfrustrirano jer igram machinarium, krivi klik = pola minute animacije :thumbs1:
Wunderbar.
Taman sam vidio lika koji je odsvirao Prodigijev No Good na harmonici :pray:
Gledam 1001 noć, halam MoH, žderem neki kolač koji sam danas napravio i tak, žena je na kavi pa imam solo večer :)
Sto gledas 1001 noc?
Aral je jednostavno čudan, ne valja ispitivati njegove odluke, samo se pomiri da je takav :)
Also, jednim pogotkom u KV-u sam VK3001P sa 77% doveo na 3% >:3
Skužio sam da san obradio par lekcija za danas jučer po noći i da sam iz nekog razloga uspio te iste noći zguvit bilježnicu iz informatike. :o
Pih, onda bi ga moj KV-3 odmah uništio :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Naravno, zakon serija.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Reci mi, jel ti se desilo ikad tijekom sexa da ti je*es zenu za promjenu?
Browsam /b/, feels good man.
Also, naletio na ovo:
= Citat =:
They really cant /b/ro. The technical know how of this place went from Uber Computer Nerds to dipshits that can barley turn on a computer. It was obvious with the botnets that had you open a picture in notepad and save/run it. That went on for fucking WEEKS with mods banning everyone they saw post it.
This place was once full of highly intelligent people that like acting like retards. Now its just retards pretending to be highly intelligent.
Nisam ja kriv kaj manly ekipa automatski hejta svaku seriju koja se pojavi na tv-u. Pogledaj si je koji put kroz noć kad imaš viška vremena, dosade, frustracije i problema sa spavanjem. Možda manje budeš postavljao ovako glupa pitanja.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Vazi :wink:
:thumbs2:
Počeo sam igru, skrolajte dole ako vas zanima, sad odoh igrati LoL, glava me boli od svađanja i tako, osjećam se ok.
Trenutno dolazim u napast napravit jednu glupost za koju je upitan uspjeh, kako izgleda ja bedak ću to i napravit.
Nemoj podijelit detalje s nama, samo to ne. :(
Moozda ovo bude valjalo
Spoznah da je opremanje stana puno kompliciranije nego što sam mislio, argh. :(
No shit :) Prošao jednom to, uskoro opet, damn.= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Slusam neku chill glazbu, trazi nest po netu...osjecam se sito :)
Jedem i gledam Japan Revealed na Discoveryu.
Probudio se pre par sati i gluvarim na poslu
VRIJEME JE ZA JOS JEDAN TURBO DAN :thumbs2: :thumbs2: :thumbs2:
Upravo se zbudio.Kao da je tenk presao preko mene.
Danas sam izbačen sa sata jer sam zaboravio knjigu, iz nekog razloga ne bih jednostavno mogao pratiti iz knjige onoga što sjedi do mene(on isto nije imao knjigu ali to nije važno toliko).Stara je bila razumna rekla je da se ne bih trebao tako prepirati sa profesorima bez velikog razloga, stari je ukratko poludio i opet počeo svoj govor o tome kako se ni njemu ne da raditi neke stvari a on ih opet radi (radi mene jel), kako je školovanje moja dužnost i kako u biti ja ne bih trebao da se zanimam ičim drugim nego školom.Kad se pokušam obraniti razlogom izbacivanja on jednostavno nastavlja ignorirajući sve što kažem.Naravno za kraj su opet ubacili prijetnju o upisu na faks i o tome kako ću kopati kanale.
tldr-Dobar dan usran od strane staraca, osjećam se živčano
Znam kako ti je...
Aj ti sad objasni ocu kako si dobio 1 iz engleskoga(eeej! engleskoga!) zato što nastavnica doma nikad ne dobije kurca i ima hir davati šesnaest jedinica po satu. :(
Srećom ja ne mogu dobit jedan iz engleskog :P
Također, više od pola razreda je dobilo 1 iz kontrolnog iz matematike, znači da radimo ponovljeni, i kuja umjesto da nam da dan-dva da se pripremimo kaže da nam je ponovljeni sutra, a meni je još veselije što sam se taman sa treninga vratio mrtav umoran, jej
Nama neda profesor ponovljeni. :-x= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Umjesto toga nam je šutnuo drugi test koji će isto upisat. :-x
Vasi starci pizde zbog neopravdanih i jedinica. Zavidim vam.
Moja mi je sada dala otvorenu prijetnju da necu imat pristup kompu do kraja polugodista ako dobijem ijednu trojku.
Vec imam jednu trojku :( (za koju nezna, jel).
Joooj, kad je meni tako bilo... :)
Pitaj Prede kak se prave rezervni kljucevi= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
kad se sjetim :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Je*o ga Bog opet nešto fakat puca.
rofl.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
ak ne budes jebeni sheldon kad porastes ja ne znam:D
Ane meni se prijeti ispisivanjem iz škole, ako ne prođem s 5. Nije da me je nastavnik več jednom otjero sa sata i da imam 5 kečeva.
Kako to?= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Po novom zakonu, ovo pravilo više ne stoji što nam obožavaju ponavljati nastavnici u školi.
Mislim da ovisi o profesoru ako ce se pisati ponovno.