Kakav je ovaj držać za kabel? Jel valja? Daj link....
Printable View
Kakav je ovaj držać za kabel? Jel valja? Daj link....
Meni je taj drzac aka mouse bungee must have, jer ne moram vise kao budala natezati misa i kabel. Dovoljno je tezak da ne pobjegne sa stola. Mog Lamptrona mislim da nema vise, a kupio sam ga u Vemilu na akciji :D . Ima jedan u Linksu i vjerujem da je prava stvar http://www.links.hr/?naziv=dodatak-za-m ... 01.800.210
Super kombinacija. Crveni detalji na podlozi super pašu uz crvene tipke na tipkovnici i kotačić na mišu, no jako me bode u oči tamnocrvena tkanina na stolu. Makni je ili zamijeni s nečim što manje odudara od ostatka i bit će puno ljepše.= Citat =:
Izvorno postao Vedro
Mislim da tkaninu ne može maknuti bez da uništi stol pošto je prikovana.
Tkanina je čist OK baš zbog toga što je crvena pa paše uz periferiju...
Tek sad sam skužio podložak za miša.... :pray: Brutala... (tkanina ili plastika? )
Stol sam prodao, samo cekam da ga odvezu pa si kupujem drugi, tak da ga necu dirati.I je, bas se sve fino poklopilo sto se tice boja.
Podloga je ova:
Koliko si para dobio za stol ako nije tajna?
Stol je kupio moj ujak, tako da cu mu uzeti 350kn koliko sam ga i ja platio. A sto se tice novog stola za mene, jos se nisam odlucio koji cu kupiti, a i nemam bas puno love tako da nece biti nista specijalno.
Čini se kao najbolja podloga ikada...koliko si ju platio i gdje si kupio?
Izgleda kao daska za peglanje.
Da, daska za peglanje igara.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
175 kuna u Linksu.= Citat =:
Izvorno postao dugi
Sviđa mi se i nije uopće skupa s obzirom na veličinu. Jedino me brine izdržljivost. Trenutna steelseries Q je sranje na kvadeat. Nakon nekog vremena dobila je uši jer ju znam sa tipkovnicom gurkati. Također morao sam ju praktički lijepiti za stol jer je previše nestabilna.
Kako ti se čini izdržljivost te podloge? Po tebi kako će izdržati zub vremena?
Prije ove sam imao CM Storm speed RX koja ima jako otporan gornji materijal i tesko se haba. Problem je kada ju okrenes za 90 stupnjeva, kursor na ekranu pocne skakati u svim smjerovima. Vjerovatno zbog sitne teksture tkanine koja prolazi u jednom smijeru i senzor normalno radi samo kada je pravilno okrenuta. Takoder se tkanina pocela odljepljivati na rubovima.
Sharkoon je mislim slicna ili ista tkanina kao Steelseries Q (imao sam i nju) sto je dobro jer nema problema sa senzorom,i sitna tekstura jednako prolazi vodoravno i okomito. Sad normalno zavisi koliko puno igras i koliko ce ti tako izdrzati. Rubovi su prosiveni, pa nece biti ostecenja. Ispod je kao i na vecini guma, koju bi mozda trebalo tu i tamo malo obrisati od prasine kao i stol i zato ne bi trebalo biti klizanja.
Hvala na objašnjenju. Brijem da ću kupiti.
Nemoj. Kupio si lijep monitor i sad ćeš sve upropastiti.
Ja imam već 6 godina istu podlogu....Razer Mantis, i izgleda još uvijek kao i prvog dana. Osim što sam je na 12 mjesta spalio sa čikom :D
@Dugi: Ako se dvoumis, takoder bih preporucio Razer Goliathus Control.
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp= ... us+Control
Dimenzije:
- S (mala) 270 x 215 x 3mm - Omega
- M (srednja) 355 x 254 x 3mm - Standard
- L (velika) 444 x 355 x 3mm - Alpha
- XL (proširena) 920 x 294 x 3mm - Extended XL
Dobra je jedino kao podložak za rajngle.
Da, tebi ne bi bila dobra za ispod ruke jer bi izgrebao prste.
Ne prste nego dlan.
Ajde ne kenjaj :D
inace tipkovnica skace i trci po stolu pa joj treba podloga sa super gripom... :o
a te izdrkotine koje dobiju uši i poodljepljiva se gornji sloj dobre su jedino za pred vrata...
koristim razer goliathus control vec 4-5 godina i smao je malicko boje izgubila, ostalo ko sisa
Nije stvar u tome da ti ne klizi sa stola, nego da imas podlogu preko pola fakin stola. Kuiš ne !?
Ako ti keyba nema dobar naslon za dlanove takva podloga ipak malo pomogne... a pomaže i prekriti oštećenja na stolu ako ih ima
Neki ljudi vuku misa po drvenom stolu, a ja imam podlogu i za tipkovnicu, tak da ono...dva nula za mene.
I ja sam nekada vukao miša po drvenom stolu, tada sam se sjetio da postoje podloge za miševe.
Dosta je ugodnije ovako kada sam malo duže za kompom.
Sto puta je ugodnije i nikada se ne potrgaju teflonske nozice na misu i cijelo vrijeme glatko klizi.
Zavisi od podloge. Ako je podloga metalna ili plastična sa hrapavom teksturom, itekako može potrošiti nožice.
Vidis to sam vec prije cuo ali sam zaboravio. Zato nikad nisam ni imao tvrdu podlogu. Tkanina je najbolja.
Ali ako kupiš poštene nožice od tvrde glatke plastike, miš na tvrdoj podlozi ima beskonačni vijek trajanja uz odličnu preciznost i minimalno trenje. Doslovno ga malo jače takneš i on otklizi sa jednog kraja na drugi. Potpuno drugačiji doživljaj od trome tkanine.
Preskupo mi je to.
Sa ovisi, ja sam jedno 3-4 seta nožica na svom podrapo već a po krpi potežem :D Doduše jesu aftermarket feet koje bolje beže, al se izližu brže isto. Defaultne vjerojatno mogu trajat vječno u toj kombinaciji.= Citat =:
Izvorno postao Vedro
Vidite, mogao bih i zamijeniti nožice na svom, ta duraju mi već lijepi niz godina, nisam ni obraćao pozornost na to.
Na MXu se nikad ta sranja nisu izlizala, pokidala ni ista. Nakon 3 ili 4 godine koristenja. Ocu opet :(
Lol, mijenjanje nožica na mišu. Što je sljedeće? Mijenjanje laka na kućištu?
Teflon mouse feet bitchez... bokte traju 100 godina, ako su mi se nožice ikad izlizale onda su to one gumene/plastične kod onih žnj miševa za 50 kuna.
Ja oduvijek koristim miševe i tipkovnice za 20-30 kn, sada imam neki genius miš za 80 kn, to je najskuplji što sam ikada kupio.
Koje su prednosti tih skupih miševa?
Meni su se na razeru kompletno pojele a židov sam zamijenit ih.
Cijeli mi je izgreban od ispod sad.
Veći DPI. Ja isto imam jeftino smeće, ali već osjetim da u red orchestri ne mogu pogodit tipa na nekih 200 m jer mi pomaci miša nisu dovoljno fini za tako precizno ciljanje.= Citat =:
Izvorno postao Frost Commander
Koja je poanta podloge, nemam pojma. Možda da bolje klizi ili nešto, ali meni je stol dovoljan.
Prednost skupljeg misa je ugodniji rad, i izgled mozda.
Meni je mis izlizo stol dok sam ga koristio bez podloge.
Sad imam neku plasticnu jeftinjavu jer mi je dojadila krpena.