Wall-E... 9/10
Zakon malac
Printable View
Wall-E... 9/10
Zakon malac
E znam za lika i da je kralj i gledo sam više njegovih filmova, al stvarno nisam pojma imo da je umro... I to jš prije 12 godina :?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Uglavnom R.I.P. :(
EDIT: Eo ovaj dio filma mi je najjači :rotfl:
GbpRpJzZK7s
Pogledao jučer RocknRolla.
Što reči, Guy Ritchie je opet u formi, jako zabavan film, ali nije baš na razini Snatcha i Lock, Stock, tako da zaslužuje solidnu sedmicu.
odgledo sam rambo 5/10
dosta dobar film.samo mogo je biti još bolji
Pogledao danas The Man From Earth.
Dakle, premisa je da se cijeli film događa u jednoj prostoriji, gdje jedan čovjek tvrdi da je kromanjonac koji živi već 14,000 godina, i priča svoje doživljaje skeptičnim sugovornicima. Znači, nekakav SF, ali bez ikakvih specijalnih efekata, akcije, svemoćnog junaka i super zgodne djeve s velikim sisama, sve je bazirano na dijalogu. Ukratko, najbolji film koji sam pogledao u zadnjih godinu dana, jedan od rijetkih koji me natjerao na ozbiljno razmišljanje duže vrijeme, i nakon što je film završio.
Arbiter of Change, ogromna preporuka na ovo, ako već nisi gledao, imam osjećaj da bi se tebi mogao jako svidjet.
Pred neki dan opet pogledao Panov Labirint i napisao recenziju za njega :)
http://www.fantasy-hr.com/content/view/1009/35/
ZNAM ALI GLEDO SAM RAMBO 4= Citat =:
Izvorno postao LL21
Danas nabavio na dvd-u
Crossroads -najbolji dvoboj gitarama, obožavam taj film
Taksist -totalno je falio u mojoj kolekciji kultnih filmova
odgledo sam richie rich
dobar film
ništa posebno
Yup, pogledao sam ga prije nekih 5-6 mjeseci i slažem se, posebno jer nisu išli na nekakvu slavnu filmsku postavu. Mislim da je to jedan od onih rijekih filmova gdje je dijalog stvarno zanimljiv i to kako je ukomponiran u čitav film savršeno odgovara kad se pogleda sve zajedno na kraju... vjerojatno tim više jer scenarij nije nešto specijalnoSdobarm ali promatran u globalu kroz svakog pojedinog lika (koji stvarno pokrivaju sve; od vjernika do skeptičnog znanstvenika) odgovara kao krojen po mjeri.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
U zadnje vrijeme sam na dobre filmove naletavam, pogledao sam navečer Koyaanisqatsi.
Fantastičan i zapanjujuć eksperimentalni film, dijalog ne postoji, cijela "radnja" se vrti oko usporenih ili ubrzanih snimaka prirode, industrije i gradova u Americi. Snimke savršeno prati glazba legendarnog kompozitora Philip Glassa, dakle, prava audio-vizualna poezija. Koyaanisqatsi na jeziku Hopija znači: "crazy life, life in turmoil, life out of balance, life disintegrating, a state of life that calls for another way of living", i to je zapravo način života modernog čovjeka, a film to predivno prikazuje. Većina scena gdje su prikazani ljudi na prepunim ulicama, su ubrzane, i to izgleda zastrašajuće uz prikladnu glazbu, kao roboti na pokretnoj traci, a ne slobodna bića. Još jedna zanimljiva scena je prikaz hrenovki na pokretnoj traci u tvornici, da bi se zatim prebacili na ljude koje se penju dizalima na neboder, genijalnost čista, a takvih scena ima mnogo.
Film koji će se svidjet rijetkima, a još će ga manje ljudi shvatit, ali oni koji žele, bit će nagrađeni s pravom filmskom poslasticom koja zaslužuje biti odgledana više puta, čista desetka.
Deliverance...opet...jedan od naj epic win filmova ikad...sama scena dueling gitare i banjoa je dovoljna da se film pogleda
RyKvD-4IxOY
The Curious Case of Benjamin Button
Odgledah i ovo čudo. Nekih dva i pol sata je trajao, ne mogu reći da je trebalo ni kraće, a ne mogu se ni požaliti na trajanje filma. Iako je očito trajao više nego uobičajeno što traju filmovi, mislim da bi kraćenje filma osakatilo priču i izazvalo samim time zjev efekat. Priča je dobra, sam film ne ide toliko u srž priče koliko udara temelje i oblikuje svakog lika ponaosob i to tako što od svakog lika otkida komadiće priče i prisvaja ih onom glavnom liku pritome popunjavajući eventualne praznine. Brad Pitt i Cate Blanchett jednostavno ownaju glumom a gledati ih u "starijem" izdanju bilo je izuzetno zanimljivo i dobro odrađeno. Čista preporuka ako imate živce sjediti uz 2,5 satnu dramu. 13/10
The Hunting PartySaka Lov u Bosni
Dakle radi se o trojci američkih novinara koji pokušavaju uhvatiti srpskog ratnog zločinca par godina nakon rata u Bosni. Glume Richard Gere, Terrence Howard (meni dobar glumac) i Ljubomir Kerekeš (inače čovjek živi ulicu dalje od mene u varaždinu :D) Film ovisi o ukusima, može vas oduševit ili razočarat, evo recimo meni se svidio, tako da preporučujem da ga pogledate.
8/10
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Huntin ... (2007_film)
http://www.imdb.com/title/tt0455782/
The Curious Case of Benjamin Button
Upravo pogledao.Jako dobar film.Definitivno materijal za oskara.Nevjerovatno u kojem se smjeru razvija redatelj David Fincher .Totalna preobrazba od izvrsnog triler redatelja do odličnog pripovjedača polaganog ritma.Preporuka :thumbs2: .9/10.
Doomsday
Koji šit od filma .Dugo nisam gledao ovako loš film.Lošiji je i od Babylon A.D. .1/10 .Koji amateri.
10.000 BC
Preloše. 1/10
tjelohranitelj opet heeh...što reći odličan film
E Wise. Danas ti je Punisher na TV-u
RTL
jedinica?
Da. U 10 i 40
Onaj sa Lundgrenom.
Inače, zadnje što sam pogledao u komadu je bio Zoolander prije par tjedana, i nije mi pretjerano urnebesan film.
Man on Fire
Prejak film. :pray:
Gledao ga drugi put, i još mi je bolji.
Najbolje je dok ih na sredini filma počne onako tamaniti.
Za taj dio filma uvijek pomislim kako je Hitman trebao biti takav.
Preporuka!
PS
Ako je onaj Taken koji svi hvale imalo kao ovaj film, jedva čekam da ga pogledam.
zapravo ču ga pogledati jer ovaj nisam gledao :D iz 98 godine :?= Citat =:
Izvorno postao Commander Dawg
Twilight
Preodlican film. Samo sto je slika bila losa :(
lol kaj nemoš se strpit za R5 ili dvdrip :P= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
btw mislio sam da je na rtl-u onaj Punisher,sa Travoltom,kad ono film iz 1989.da nebi...
glupo mi je kaj trojica novinara, bez ikakvih ganova uspiju uhvatiti most wanted ratnog zlocinca, ali inace, vgg film= Citat =:
Izvorno postao Ryd3R
Wait wait... wat? Zagazio ti u vode ljubića ili nešto? :)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
ta druga polovina je tako dobra, baš zato što je kratka - furiozna i eksplozivna. da je ceo film takav to bi izgubilo draž, smaraš se, isčekuješ, i kad stigne još bolje..= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
taken je sličan, ali nije tako eksplozivan. pazi, ja smatram da su betmenovi i slični shitovi shit, obični filmovi u kojima je jedino što vredi efekti. a sedeti i gledati kompjuterske efekte dva sata je meni mnogo dosadno. s druge strane, filmove kao što je taken smatram pravim odmorom za mozak, film koji nema poruku, nema ideja, samo te zabavlja sat ipo. i zato je odličan. plus što se ja ložim na filmove u kojima je glavni lik mnogo kul lik koji profesionalno tepa sve redom.
ali pre takena bih ti preporučio da odgledaš payback, sa melom gibsonom. još je bolje jer je mel opak lik, sa razliku od neesona dobrice.
Što se tiče Man on Fire-a to mi je jedan od dražih filmova, a kraj mi je predobar pogotovo ona glazba koja svira u pozadini...
Baldrick, gdje ti vidiš efekte u batmanu ?
Kucna pravila-super film
kraj je shit, takav je da bi film ispao umetničkiji, a pošto nema nikakvu poruku, poentu, tj. jedina svrha mu je odmor mozga, bilo bi mnogo bolje da je preživeo.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
efekti - eksplozije na primer.
Man on Fire Tony Scott-a je obrada originalnog naslova iz 1987 istog imena.Rađena je po noveli Man on Fire (1980) koju je napisao A.J. Quinnell .Jednom prilikom je izjavio , citiram: "Yes, the story [Man on Fire]Swas based on an actual event in Italy in '75." .Tako da ne vidim kako je kraj šit jer je želio ispasti umjetnički nego je kraj prema dotičnoj noveli koja je , utemeljana na stvarnim događajima.
I da , film je odličan.
Pa umro je da bi spasio jedinu osobu koja mu je vratila vjeru u život, i time je ispunio svoju životnu svrhu.
Znaš onu: 'An old man dies. A young girl lives. Fair trade.'
ne razumem, njegova životna svrha je da umre? ako mu je već vraćena vera u život, onda bolje da nije poginuo.
utemeljana na stvarnim događajima, ne identično preslikavanje stvarnih događaja. misliš da nešto nije izmenjeno u odnosu na stvarnost? garantujem ti da je cela druga polovina izmišljena, tako su mogli i kraj da promene. bolje napraviti dobar film, nego držati se knjige ko pijan plota, pa napraviti shit film.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
čak iako se stvarno tako desilo, film bi bio bolji da nije umro. bilo da je zasnivan na stvarnom događaju, bilo da nije, film bi bio bolji da je kraj drugačiji, iz čega proizilazi da je kraj shit.
58,350Sljudi se ne slaže sa tobom...i ja sam jedan od njih.Kraj filma je odličan kao i cijeli film.
druga polovina filma (kad krene u pokolj) je odlična, prva polovina je izklišeizirana dosadna drama (nešto već viđeno mali milion puta u kinematografiji). ja bih mu dao 7 od 10.
kao drugo, možda već znaš, ali ocene na imdbu nisu ravnomerne, i apsolutno ništa ne znače. ako je jedan dark knight 5. najbolji film svih vremena, onda je celokupna kinematografijia jebeni shit.
Superhero, solidan film mada sam ocekivao bolje.
A što fali Dark Knightu?= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Meni taj film bome zaslužuje da bude među tih 5.