PROSA?
lolcina..
tak mene nebi izownali a nisam dotu igrao godinama vec:)
kamoli pro igraca -_-
neki ovdje neznaju smisao PRO recenice cini mi se -_-
pro nije diablo666diablo, matija1992, ivan[cro]ZG i cro_shadow_hunter11
Printable View
PROSA?
lolcina..
tak mene nebi izownali a nisam dotu igrao godinama vec:)
kamoli pro igraca -_-
neki ovdje neznaju smisao PRO recenice cini mi se -_-
pro nije diablo666diablo, matija1992, ivan[cro]ZG i cro_shadow_hunter11
a šta, onda bi po tvome svaki str bija tank?= Citat =:
Izvorno postao hacker
dobar je dps-r
a) zbog spelova
b) može i priživit par udaraca zbog svog dobrog base hpa
to šta tebe ownaju drugi heroji je do skila, il možda su bili nafidani, il anti-kunka heroji
= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Nemora biti tank, može biti neki support. Pogle mu spellove. Npr. Pošto radi full dmg cleave, val kripa riješi vrlo brzo, pa mu možeš kupit BoT i malo pushat po lejnovima. A može bit i DPS. Samo kažem da sve ovisi o tome kakve su heroje dobilli tvoji protivnici i saveznici. Ako već imaš dva-tri DPS-a u timu, bilo bi bolje njima omogučit da se nafidaju pa da onda ownaju u late gameu...Morate timski razmišljat :)
ak kupuju wardove samo promijenis line -_- nikakav gem, a ako imaju gem samo zgankate tog tipa i gg.= Citat =:
Izvorno postao hacker
trebam sysovo misljenje o manti sa vladsima, posto njega najvise cjenim ovdje (njega i avg noobeka)
a mene ne cujenis a kazes da sam bolji od tebe :?
u usporedbi sa sysom i avgom ti si njub teski, a i njih cjenim iz starijih i davnijih razloga
a neznam sta da ti kazem :)
moram vidit najnoviju dotu, neznam koliko toga se promjenilo... budem bas probao, fali mi xD
ja sam recimo rikiju znao raditi mantu, ali vladu mu nisam radio nikad.. vise sam preferirao jednostavnu kombinaciju sny-a, radijacije i buttera :)
:D sada je vlads obavezan :D inace vidio sam lika koji mu je mjolnir skupio pa butter i imao je pt i lik nas je pwnao i to tesko! ja sam bio razor dosao bi mi sleda i u 4 udarca bi me srusio :S
meni radijansa suka na rikiu, ili assault, jer onda znaju "da si tu"...
riki sa vladsima i mantom<vlads+sny, jednostavno manta ne funkcionira ''tako'' dobro kao sny. doduse nevolim rikija, pomalo mi je dosadan heroj, tako da se sigurno moze odigrati i bolje s tim itemima nego sta sam ja odigrao
karlo za rad znaju ali za ss neznaju jer kada si nevisljiv neajes auru! isto kao i sa vlads tke kad si visible tvoji creepovi dobe auru. slazem se sa macanom oko itema ali nije bas dosadan :D ovisi :D
Riki je dosadan heroj, uglavnom! Blink strike i oblačić i udri....
Vidio sam jednom lika što je složio riki 3 buttera - owna!!!
vidio sam lika koji nije uzimao ulti :S i ownao nas je :S imao je BoT, satanic, 2 buttera, burizu i divine :S
^^= Citat =:
Izvorno postao KI KI
to je bilo jos prije :D ovnao me lik :D ar ja imao visage :rotfl: ali host je imao sladara i nis mu nije mogao :S i to lijepog sladara :S pt s/y hyper butter 2 bashera i njih dvojica su bili najbolji :S ostali po timovima (kao ja) imali skor 1:10 minimum :rotfl:
Neko zvao?= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
ROFLMAO :rotfl:
da to je bilo prije imba kad si mogo nastanakat 3 yahshe i manta xD= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
long time no see :P= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
[quote=Systematic Rewerse]long time no see :P[/quote:2y1c5xkp]= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
yy : )
pala kro dota zbog hostinga pa zujim jer iam previse vremena :(
jao jao njube...= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
tu ima 6 nickova na gg-cu i jos mu je dosadno... :D
evo jednog HLR1 replaya...
ja sam igrao gondara, zavrsio sam sa treadsima, vladimirsom (ovo sam mislio satanicom zamjenit al mi se nije dalo prodavat i onda se sa kokosi jebat), mkb-om, s&y, basherom (ovo sam na kraju napravio) i mkb-om, i na kraju sam jos ima 10k golda viska... O_O
http://www.dota-allstars.com/replay/71466/index.html
eh i da, jedan savjet... ako vec igrate ovako porazvijenog gondara, i neki enemy-panj napravi necro lvl3 u 25. minuti, lijepo bacite track i bjezite (na pocetku), a kasnije se jednostavno okrenite (dok ste pod trackom), lupite par puta, shuriken i odletite u WWu...
s1nner covjek-kemijska ?
dobro da nisi satan stavija jer bi ima 2 orba
i kaj :S proda s/y i vlads i evo mu satanic + jos neki odlican item :D treadse zamjeni BoT i netrebaju 2 mkb-a makar mislim da je to tiskarska pogreska :S
prodat s&y....
loše...
lose a ajde mi reci zasto? gondar ima track 20% je brzi :S onda skupis mu BoT i to je vec dosta nemogu ti pobjeici i imas satanic kaj je 3 puta bolje od vladsa i jos jedan item koji moze biti 3 puta bolji od s/Y
@anarion i ki ki: :rotfl:
i sta kad bi imao dva orba?
ajde fino odi na dota allstars forum i pogledaj sta se desava kada se ima maim i non-aura lifesteal, pa se vrati ovdje i upucaj se... :D
eh i da, prodat s&y je lose...
i da, ovo sam imao od itema na kraju: treads, vlads, s&y, mkb, butter, basher + 9.8k golda...
eh i da, satanic nije uopce toliko inferiorniji vladimirsu, vlads dodaje kewl postotak na dmg, a ktome bilo nas je cetvero melee u timu...
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Lifesteal (HoD, za druge nisam siguran) overrajda maim, tako da nebi smio imati dva orba
= Citat =:
Izvorno postao hacker
Ja mislim da lifesteal radi cijelo vrijeme osmi kad se maim uključi! No ni ja nisam siguran!