Kakva tekma između Citya i Arsenala...:)
Printable View
Kakva tekma između Citya i Arsenala...:)
i sudija simulira...
Manchester City (Eng) - Barcelona (Špa)
Olympiakos (Grč) - Manchester United (Eng)
Milan (Ita) - Atletico Madrid (Špa)
Bayer (Nje) - Paris SG (Fra)
Galatasaray (Tur) - Chelsea (Eng)
Schalke (Nje) - Real Madrid (Špa)
Zenit (Rus) - Borussia Dortmund (Nje)
Arsenal (Eng) - Bayern (Nje)
Boldao sam one za koje mislim da će proći. Arsenal :)
Simunic dobio 10 tekmi zabrane igranja, tj. uopce ulaska na teren. Ima Boga.
Očekivano
a manđa?
Jednu
šimunić ce onda zbilja biti za dom spreman, jer od doma nikud nece ni ici :D
Sad je za penziju spreman
Fino, igra se hendikep na Brazil.
Zar bi bilo drukčije s njima dvojicom? Il bi se tad moga ubacit i crveni karton? :)
Crveni i eventualni penal za brazilce. Nadam se X protiv njih, to bi bilo prelijepo. :D
Poštene presude.
Bas citam neki kao razocarani odukom za Joea. Pozivaju na bojkot SP lol. Samo su nam se sanse povecale bez njega, ne kuzim kako ljudi to ne shvacaju. Lovren nas sad moze spasit opet eurogolom protiv Brazila lol.
Sutra hvatamo 5:0 kao ništa!
lol
Koje poluvrijeme između Man Citya i Liverpoola... fantastično. 45 minuta napadanja, odličnih poteza, Suarezove genijalnosti, daj bog da drugo bude upola tako dobro.
Stariii moooooooooooj... Iako su sudci debili najjači. Nepostojeće zaleđe, krivi aut...
Liverpool osvaja ako ovako nastave igrat unatoč današnjem porazu, imaju puno uvjerljivije pobjede nego Arsenal. Da se Wenger sjeti stavit Podolskog umjesto Girouda i Cazorlu umjesto Rosickog/Flaminija/Artete možda bi i osvojili, al najveća prepreka im je Giroud što je dokazao u zadnjih par utakmica.
Prvi put ove sezone gledam Liverpool i stvarno su me iznenadili. Igraju brzo i atraktivno, šteta samo što je Suarez jedina prava klasa. Čovjek je danas trebao zabiti i imati najmanje 3 asistencije.
Couthino ni približno plaćenoj vrijednosti, a Henderson je valjda najgori transfer ikad, Sterling je dobar al se danas izblamirao. Ostatak je niti smrdi niti miriše, al igraju daleko bolji nogomet nego Arsenal.
pun_govana.exe
Pingu_Piše_Postove_Pijan.png?
rec da je coutinho los znaci samo da si gledao zadnjih par utakmica i to je to, vratio se nakon dugotrajne ozljede a proslu sezonu je dosao na zimskom transferu i dominiro skupa sa suarezom ostatak sezone. Henderson mi nije bas neki talent makar se u zadnje vrijeme popravlja dosta, sterling ce biti jedan od najjacih imena sa 3-4 godine. Ostatak tima nit smrdi nit mirise? Sturridge, Gerrard, johnson, mignolet, leiva? klasa igraci.
Al nedovoljna klasa da osvoje BPL.
Oduvijek pratim Premier, al baš aktivno ga gledam zadnje 4 sezone, barem gledam sve što Sportklub prikaže. Zajebo sam se za Coutinha, mislio sam da je plaćen nekih 30 milja, a sad sam vidio da je došao za £8.5m. Onda je ok, al mi je smješno dizanje Coutinha u nebo, za te pare igra ok. Pa za Sterlinga sam reko da je dobar, al ima kikseva, bude on jeben za Liverpool ako ne uteče. Henderson je smeće, posebno ove sezone, mislim da mu je ova sa Cityem jedina utakmica di se nije blamirao. U prijašnjih par se sjećam baš da je imao par teških zicera i sve je pofalivao čovjek. Sturridga treba vidit jel mu ovo dobra sezona ili je stvarno progirao, nije da je prije baš nešto igrao. Gerrard je starac, pitanje je koliko će još moć pratit tempo igre. Na Minogleta sam skroz zaboravio, dobar je on valjda jedan od boljih Liverpoolovih transfera. Leiva i Johnson mi spadaju u tu kategoriju nit smrdi niti miriše, daleko od klasa igrača.
pingu_se_divin_izrečenom.bat= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Hendikep na Liverpool.
HENDKEP NA OČI HOWARDA WEBA UMRI DUŠMANINEEEEEEEEEEEEE