Inače zadnjih 10-15 minuta je odlično; razočaranje i bijes Tyriona su vrhunski.
(btw, ja se slabo sjećam iz knjige - je li Shae izdala (zapravo lagala) Tyriona zato što je namjerno htjela da mu se osveti zbog njegovog negodovanja oko njihove veze ili zbog toga što ju je Tywin potplatio/zaprijetio da svjedoči protiv Tyriona na suđenju?)
Bome onakav kraj nisam očekivao.
Mislim, razmišljao sam o tome i reko baš bi mogo, al sigurno neće.
A kad ono, papa.
I kaj će sad mali Joffrey 2, jadan.
19-05-2014, 14:56
Da_killah
Re: Game of Thrones!! TV SERIJA!! NE KNJIGE!!
sad treba 2 tjedna čekat Eliu :(
19-05-2014, 21:01
ProzoЯ
Cek Oberyn ce se boriti protiv mountaina, meni su svi bili spoilali da ce to biti neki Viper
19-05-2014, 21:07
flander
pa njega zovu Red Viper, vidit ces i zašto :D
19-05-2014, 23:19
Aerial
bromance <3
Ok, srsly, nakon ove epizode danas sam skužio da je ova sezona jebeno dobra.
Ljudi govore da je dosadna.. razumljivo, ima najmanje akcije do sad.. al tematski ovo je vrh. Razvoj likova i problematika koja se skriva u epizodama je very good.
Današnja epizoda je odlično režirana/montirana; sve su dijalozi koji se jako fluidno nadovezuju jedan na drugi, svi su tematski ili uzročno-posljednično povezani (za razliku od recimo druge sezone u kojoj sam baš primjetio nedostatak neke koherentnosti u montaži pa je cijela stvar nekako.. nepovezana).
Nego, super je kako je ovaj razgovor u tamnici pretty much nekakva obrnuta verzija onog razgovora iz prve epizode između Tyriona i Jona; ovaj put se taj "oklop" kojeg Tyrion spominje na njemu počne raspadati kad ga Oberyn načme ko što je u toj sceni Tyrion načeo Jona :)
20-05-2014, 14:33
Aerial
E08 promo je vani:
"You're going to fight THAT?!" :)
Erm, btw, jel E8 tek za dva tjedna? Neki praznik u SAD-u?
20-05-2014, 14:50
str1k3r
Mislim da su isti stunt izveli i prošle godine kada su napravili tjedan dana pauze između 7. i 8. epizode.
20-05-2014, 16:18
flander
@ Aerial Oberyn: I'm going to kill that. :D
ajme jebem ti pauze
20-05-2014, 17:46
ProzoЯ
jebo ja njima mater s praznikom, ako se serija emitira u cijelom svijetu zasto radi americkog praznika pauzirat
Ne znam za druge, ali meni je ovo bio vrhunac čitavog serijala kad sam knjige čitao :)
Sjećam se da sam bio na rubu napada panike dok sam čitao to poglavlje i rukom pokrivao djelove stranice da ne bi slučajno pročitao par redova unaprijed i spoilao si tenziju, srce lupa, glava se vrti, Elllliiiiaaaaaaa :D
27-05-2014, 14:35
rejndjer
oberyn najveći tepač svemira
27-05-2014, 18:07
Da_killah
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Ne znam za druge, ali meni je ovo bio vrhunac čitavog serijala kad sam knjige čitao :)
Sjećam se da sam bio na rubu napada panike dok sam čitao to poglavlje i rukom pokrivao djelove stranice da ne bi slučajno pročitao par redova unaprijed i spoilao si tenziju, srce lupa, glava se vrti, Elllliiiiaaaaaaa :D
poznato :D :D
samo da ne ujebu cijelu tu scenu
27-05-2014, 21:31
rejndjer
jeste skužili da je zadnja epizoda bila krcata kopiranim scenama iz knjige brutalica :D
Joj i meni je bilo tako napeto i onda sam prvo bio sretan pa sam htio zadavit Oberyna koliko me naljutio.
27-05-2014, 23:40
Xero
Nije Oberyn kriv. Martin samo mora stalno nešta dokazivat.
27-05-2014, 23:53
Maloki
E al nije mi jasan taj Martin, toliko je sve to razvukao i zakomplicirao da stvarno ne znam kako će u dvije knjige uspjet razdjelit svijet na Sansin i Victarionov dio.
I mrtvi zid, 5 knjiga ničega.