Očmo igrat neš večeras?
Printable View
Očmo igrat neš večeras?
Zašto ne prihvaćaš moje prijateljstvo ;_;
Di, ko, šta?
Dodo sam te prije mjesec-dva dok su se igrale gej noći, al sam otkazao request jer mi je bilo neugodno šta me nisi prihvatio :oops:
Aj pošalji opet rekvest na Steamu (ili Raptru, di si već poslao), ne prihvaćam ljude koje ne znam (a vjerojatno nisi imao isti nick ko na forumu) :)
Ajde :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
svrati pa bacimo neš, znaš di smo ;)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Krenia san van se bia pridružit u tf2, al steam je odlučia da mora konvertirati igrine fajlove u drugi, bolji, format pa s obzirom kako je to super brzo ništa od toga. :(
Mogli bi Call Of Juarez opet.
L4D2
Ima tko Worms Reloaded na Steamu da bacimo multi? :)
Imam ja al' sakam žešće
S\o= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Jel' vi još igrate TF2 uopće, da li mi se isplati ponovno instalirati? Oću neku ekipu, štagod da mogu igrati.
Ne isplati jer je igra mrtva.
Igraj L4D2 samnom.
Neću to mi izgleda lejm. A i vjerojatno ne mogu imati stabilan FPS.
svaku večer se TF štanca 8)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
[quote=Čux]svaku večer se TF štanca 8)[/quote:3t53hlnm]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":3t53hlnm
Zašto guru server ima password. Zaželio sam se da me drugi ownaju i nisam mogao ući :(
Zato jer je to privatni matchserver, ali vjerojatno se lobby igro gore.
;_;= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Igra mrtva lolololo
Druga najigranija na Steamu.
Onda je i Steam mrtav po tome.
To je ona logika da je igra mrtva jer svi kupuju nevažne kozmetičke iteme koji valjda ljudima smetaju psihički.
Idle much?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Kad je zadnji put izišla nova mapa ili bilo kakav veći update?
Slažem se za ovo da je Steam mrtav bez TF2, dobiju više novaca od TF itema nego od nekih igara.
Ja imam kozmetičke iteme, dakle imam pravo glasa.= Citat =:
Also, ta logika je djelomično točna. Kad bi ljudi više igrali a manje srali po trade serverima bilo bi bolje.
Raspao se ogromni britiš community na kojem sam igrao, neki drugi super serveri su otišli offline i to mi je dovoljno da prosudim.
Ma dramatiziraš previše. Updateovi nisu u zadnje vrijeme nešto značajni, ali moraš imati na umu da u TF2 timu trenutno ima vrlo malo ljudi, svi su uglavnom na Doti 2 sad. A mislim da TF2 kao takav ima skroz dosta sadržaja da se izdrži vrijeme bez apdejtova barem svaku godinu dana. Uostalom, da je neki update svako malo, uletio bi power creep samo takav s vremenom i balansa bi se uništila.
A i ovo za trade servere, jebiga, ja sam se isto malo navukao na te kape i gluposti ali i na Trade serverima se i dalje igra, koliko ja znam. A to dopizdi vrlo brzo, onda odeš na pravi server i pičiš.
>druga najigranija igra
>vrlo malo ljudi
Ja stvarno ne vidim link ovdje.
Šalu na stranu, istina je da je igra mrtva, osim par servera koji se još drže i koji su puni. Mislim, nije meni žao što igru ne igra 10 milijuna ljudi, već što više ne mogu otić na mjesta na kojima sam igrao i igrat s poznatim ljudima. Probao sam na Skialu, Lotusu i hrpi njemačkih servera koji po internetu stoje kao najbolji i nije to to. Osjećam se ko da igram s botovima, nitko ne četa niti koristi voice. Jedino ako sam se ja zajebo pa postoji neki skriveni mumble ili nešto.
U čemu je link? Dota 2 im je slijedeća krava muzara. Nismo od jučer ovdje pa da ne kužiš, ono.
Igra nije mrtva. To su gluposti. Igra ne može biti bolja nego što jest (naravno da može) a to što ima dosta tih "F2P-ova" koji nemaju pojma igrat i ne komuniciraju uopće, to je drugi par postola. O tome se već da pričati, ali koja online igra nema hrpu retarda i debila? Za mene je i dalje World of Tanks igra s najviše idiota i imbecila, ali to je skroz nevezano.
Skial i Lotus su najobičniji serveri ikad, naletiš na dva-tri lika koji dominiraju a ostali su svi ispodprosječni. Tu recimo ne igram jer nećeš baš "dignut skill" protiv nekih čmeljavaca. Jedino kad smo kroati i ja neke Mađare sealclubbali :)
Dobar server je teško pronaći, istina. Neki s razvijenim communityem. Imao sam prije dosta njih u favoritima, a onda su svi misteriozno nestali. S moje liste, jel. Ne skroz.
Znači, to što je umrlo tebi par dobrih servera znači da je igra mrtva?
Aukurac.
Ne razumijem nikad te nostalgične misli za multiplayer igre, kao i ona sranja kako je WoW prije bio dobar, sve zbog nekih izmišljenih gluposti da su svi najbolji igrači napustili igru, umjesto da prihvatiš istinu da ljudi uvijek napuštaju igru i da dolaze drugi ljudi, a sve se na kraju svede na isto.
Pa ako je druga najigranija, a dota je sljedeća, valjda bi bilo logično iscijedit igru do kraja prije nego što se većina resursa usmjeri na igru koja još nije ni izašla iz bete.= Citat =:
E pa o tom sam i ja govorio, neki su nestali s tvoje, neki s moje liste. Znači da je količina razvijenih i kvalitetnih servera pala, a samim time pada i kvaliteta igre.= Citat =:
Da, umrlo je sve dobro, ali osnova je ostala. Da sam igrao zbog igre kao igre i sad bi visio na Valve serverima.= Citat =:
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ti serveri stoje kao najlošiji koje treba izbjegavati pod svaku cijenu, to su serveri koje itko iole iskusniji u TF2 blacklista jer imaju botove/premium pizdarije. Nije ni čudo da se osjećaš ko da igraš s botovima kad odabireš najgore servere koji SU POZNATI PO BOTOVIMA :D
Još ako pod hrpu njemačkih servera brojiš saigns i onaj neki nightnešto i stvarno me ne čude tvoji postovi.