Igrah sad s Nidalee, žemska radi bolestan dmg sa javelinom, al trebaš znat gađat. Prilično je zabavna za igrat.
Printable View
Igrah sad s Nidalee, žemska radi bolestan dmg sa javelinom, al trebaš znat gađat. Prilično je zabavna za igrat.
Ja jednostavno ne podnosim nidalee u rankedu.. :) baci koplje, promasi naravno i stane bjezati te ostanem sam.
http://eu.leagueoflegends.com/news/new- ... cher-sands
Ovo zgleda vrlo interesantno.
aaaaa new champ so cool - Oe3FG4EOgyU
ahahahahahaha<3
MP TF je jako fun, iako nisam puni build isprobao, definitivno ima potencijala :)
Jako zanimljiv članak, volio bih postati sudac jer se dobivaju pointovi za to.
Ionako me živcira ta ekipa koja je bezobrazna i nekulturna tako da je ovo good move. Samo da ti isti ljudi ne budu suci ...
Jel igra netko Amumua? Imam ga vec duze vrijeme ali nikako da ga naucim igrat....Najbolji sam s Udyrom Garenom i Malphitom....Ali jebena mumija me nikako neide
WW kupio, nekako mi je prelako s njim igrati... dunno. Al prezabavan je lik!
Warwick ? Baš sam ga krenuo kupit, pošto već 2 tjedna tenkam s Shenom, da malo razbijem monotoniju i krenem haračit đunglu po prvi put.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Jap. Ono trčim malo po džungli, pa malo gank - uvijek kill. Kombo ult + q = smrt, a ako nije onda si prebrz i svejedno ga dostigneš i OMNOMNOMNOMNOM!
Sad sam odigrao s njim practice match protiv botova, čisto da vidim raspored junglanja. I onak, ubio me Golem koji daje plavi buff, a još sam ga smiteao i iskoristio HP potion, s tim da sam ga napao na lvlu 2. Jest da sam lvl. 12 pa imam samo par runa, al ono, sad neznam kojim rasporedom da junglam a da me ne zakolju svi neutral minioni.
EDIT: Kad slijepo slijedim guide i umjesto 5 HP potiona, uzmem 2 i ward. Evo, sad sam probo s 5 komada i ide ko podmazano do lvl. 6 i Madreds i bootsa.
???????= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
jesam
i da
prestani vrijeđati . ja možda nepuštujem sva pravila foruma ali nikoga nevrijeđam !!!!!!!!!!!! :gitara: :gitara:
Jep, tak i ja. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ja igram Amumua mnogo. Dobri itemi su Aegis, Sunfire, Omen, FHeart, BVeil, FoN, Rylai's, Abyssal, Hourglass, Boots of Swiftness, Mercury Treads. Izaberi što ti odgovara. FoN+BoSwiftness = dobra brzina za chaseanje. Dodaj na to Rylai's i W konstantno usporava ljude za 15% dok trčiš okolo.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
CDR plave, 9/0/21, i sa Frozen Heartom imaš maxan CDR, ulti svake ~minute. Počni sa Q>E>W>E>W>R, osim ako si u solo laneu. OPREZ! Amumu je daleko najfragilniji tenk u ranom dijelu igre.
amumu je bolji jungler nego laner
Previše predvidljiv i ranjiv u junglingu.
Upravo štedim za WW-a, još se sjećam svojeg rekorda kojeg sam s njim ostvario, 20/0/15. :D
Nisam ti niš rekao O.o= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Hmhm, Nasus je mnogo kul lik no sa runama je još bolji, tek sa runama zapravo postaješ Bog tih 10ak sekundi ultia : )
Također, jučer sam mal đanglo sa Evom, mnogo kul je, dapače, poželjno započeti đangl sa njom.
Čim kupite Šen postajete epik.
Pozz, inace sam igra ww junglera i moram ti rec da nesto krivo radis... Lvl 1 za smiteom i potionom i golem se ubija bez potrebe za jos jednom potionom da te heala za vukove. Uz to igrao sam dosta puta bez smite-a i svejedno ga ubijem na prvom levelu :D. Ali preporucam da junglas sa (Q), a ne sa (W) kako neki preporucaju.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
I da, redoslijed:
blue golem, vukovi, wraiths, elder lizard, dva golema, protivnicki blue golem (ako protivnici nemaju junglera) te njihove vukove. ova zadnja dva koraka preskoci ako protivnici imaju junglera te se vrati u bazu po iteme (madred razor) te nastavi junglat :)
P.S. probaj uvijek na sebi imat mana buff, veoma je tesko igrat WW bez njega, mislim moguce je, al olaksava dosta :D
Možda nema rune ko ni ja (imam samo quintsse), a onda ne možeš na 1. lvlu tako olako jungleat.
Must see on 720p.
E baš to. Al probat cu ovaj tvoj redoslijed u practice matchu, možda i ispadne nešto.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
http://www.leagueoflegends.com/board/sh ... p?t=364623
Mali program pomoću kojega u sekundi možete preći na drugi server.
Dakle, na EU sam Markecgrad, addajte me:P
Tko izda, pizda :yuck:
Zanimljiv program, ali već imam neko društvo na US tako da ću vidjeti jel ću prelaziti.
Nije proggy za prebacivanje accounta, samo za štednju od 1.5GB.
Nisam igrao Xina više od mjesec dana
i povratak je bio legendaran zapravo 11 puta legendaran ako se nevaram xD http://img405.imageshack.us/img405/9971/xink.png
Znam da nije, samo mi se neda skidati novi client.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
što još me nitko nije podsjetio da krenem 5x5 xD= Citat =:
Izvorno postao KICO123
ifgrao sam 2 puta danas 5x5
1 put pobjedio
1 put izgubio (nisam ja kriv)
pf..............
3x3 <3