Gledam tutoriale za Victoriu(koja igra :pray: ),igleda da ću ovako još koju uru
Printable View
Gledam tutoriale za Victoriu(koja igra :pray: ),igleda da ću ovako još koju uru
dupli post,nevermajnd
vratio se s futbala...faking beton stopala peču za popizditi :-x
djabe ta piva kad ju nemres polizat...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Osjećam se haj, dobio sam posao, woo-hoo, idem malo ubit oko.
Di radiš?= Citat =:
Izvorno postao fear
Karlovac, jedan techo shop kojeg neću imenovati.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Vratio se sa sportskih igara mladih(odbojka) osvojili drugo mjesto,umoran sam,imam upale mišića,neopisivo sam sretan :D.
Išao frendu dignuti Windowse u 20 sati, kod njega bila neka cura, i s njom sam bio do 4 u jutro vani. Sada ne mogu zaspati. XD
BTW Bilo je lijepo. =)
Procito sam drugu knjigu o Sigmaru (Empire),pakiram Vampire Wars u torbu i spremam se lagano za more da se kupam i citam ^^
Gledam neke tutorial po netu, pomalo crtam i tako, osjećam se umorno
Idem po netu,slusam muziku i u pauzama citam Warhammer Vampire Wars
Prozivljavam preobrazaj iz 'divljaka' u hedonistu koji dise punim plucima i uziva u zivotu.
Nemoj radje ima dosta smoga
Cudi me,zene dosta vole smog.
Or so they say.
yOU NEVER KNOW WHAT THEY LIKE
Bio na moru,dobro igrao odbojku na pijesku,dobro se osjećam,malo umorno jer sam na moru bio od 2.Uskoro idem trčat.
Osjecam se lose jerbo moram do grada a sunce pici a trebalo je biti neko zahladnjenje danas :(
Kupio sam par Fred Pery i Lacost polo-klasika + patike i osecam se zadovoljno.Iako sad ne znam od kojih para bi trebao jesti :(
tipicni hrvat:)
Hrvat kazes XD :rotfl: ?= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ispravak,tipicna sponzorusa:D
U sred srede je pogodio.
Doduse....ko zna odakle mi pretci dolaze.Iako najvise cinjenica debelim prstom pokazuje na majcicu Rusiju.Ali ipak zivim na Balkanu.
Spoznoruse voze dzipove koje im kupuju 'mladi eminentni biznismeni'-tj.Kriminalci.
Da li ja vozim dzip i imam napumpanu bulju i sise?Ne. :) .Ustvari kad pomislim...dzip nije los. :( ....
Od Yuga je 100% bolji..i barem ce ti biti dobar za tvoje..khm..ulete u lokalne birtije
Yugo! But the car does not.
Sorry al za mene ljudi koji kupe lacositce ,a poslje nemaju sto jesti jesu sponzoruse.Nhf:)
Znam kako ti je. Ja sam išao u Trogir od ujutro (brod je krenuo u 9:45, pa sve dok nazad nije išao u 14:30. + jedan sat prženja u brodu za nazad. Žeže me vrat, a mogao bih i sunčanicu uhvatit ^^= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Kiša pada, na zvučnicima The Baseballsi, pijuckam čaj i guštam u atmosferi.
Vratio se sa mora,opro kosu,slusam kako baba govori dolje kako ce umrijeti po 5295747356793569845769 put i idem po forumu (ko da je to nesto novo XD)
Došo s mora,čini se da je u Ri i Op padala kiša a u Ičićima ne :D,pričam s curom,umoran,moram pod tuš.