ipad baseband? nema pomoci... probaj restore preko itunesa
Printable View
ipad baseband? nema pomoci... probaj restore preko itunesa
sad ga vise nemogu ni upalit -.- probao uci u DFU mode i sad je skroz zblokan.
ajde uspio sam ga dobit malo. pojavila se jabucica.
Kao sto je i Shaka rekao,predlazem ti da uradis restore i vratis ga na fabricke postavke...= Citat =:
Izvorno postao KI KI
jesam. i dalje nista. nemoze mu ocitat itunnes sim, i nemoze dobit mrezu.
Jel mu ispao? Treba ga inace nositi na servis ako ima garanciju...= Citat =:
Izvorno postao KI KI
moras preko cydie stavit ultrasn0w ako gore imas ipad baseband..
nije ispao.
nema garanciju.
stavili ultrasnow ali i dalje nista.
ima onaj 06.15.0000 baseband. tako nes xD
Pozdrav! Problem je ovaj...
Ja ne znam da li iPhone ima neku granicu ili ogranicen broj poziva koji se moze prikazati na call listi,odnosno posto sam imao jedan broj koji mi je trebao
(i naravno nisam ga sacuvao,jer sam mislio da mi nece trebati,a sad mi treba),nakon tog poziva sam obavio jos oko 100-tinjak poziva koje nisam brisao na
recent/call listi i taj mi je broj nestao,jednostavno ga nema...da li postoji mogucnost da se vrati povijest poziva ili neki program sa kojim bi se to moglo uraditi?
Hvala unaprijed! :)
Ako imas neki stari backup mozda da ga restoras?
Prvo cu probati naci neki program sa kojim bi se to moglo uraditi,a ako ne,to ce mi biti zadnja opcija koju cu morati napraviti...inace,hvala ti na savjetu :wink:= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Da li je izasao untethered jailbreak za iOS 5.1 (za iPhone 4S)?
Koliko sam vidio,ima tethered ali samo sa iPhone 4 itd.
Molim pomoc...frend mi ima iPhone 3G,4.0.1. softver i jailbreakan je;i hoce da mu ponovo uradim jailbreak jer ga ovaj nesto zajebava...
kad hocu da idem na restore i da ga update-ujem na 4.0.2. izbaci mi error i pise firmware file is not compatible...sto da radim?
Edit. Pise 4.0.1 (8A306) i modern firmware 05.13.04
na koju verziju softwarea ti nudi itunes update?
Ma stavio 4.1 verziju i proradio,poslije jailbreak-ao i to je to...
a nudio mi je na 5.1 ...
Da li ima unthetered 5.1 jailbreak za iPhone 4?
What Did Apple Really Invent?S:pray: :pray: :D
imam 3GS. nekad mi zna zastekati pdf, ali ostalo je ok
Gdje bi danas mogao pogledati na internetu live prezentaciju iPhone-a 5 i kada tocno? Trebala bi biti u 19/20h ali nisam siguran...
Čuo sam da ima u 17h na jutubu. Ne mora bit istina.
Ustvari, evo ti
XdJMApM2sMU&feature=lb
Hvala ti puno! Budem provjerio! :)= Citat =:
Izvorno postao Azer
Uzimam sutra 3GS, pa mi trebaju neke ono, musthave stvari. Ne mislim na programe i to, vidim da ima tema, nego za neke tweakove i takva sranja.
16gb model, crni, novi, kodiran. I trebam za JB informacije, koji je najnoviji i to, pa ako moze ko quotat postove ili ako se kome da pisat. Ne znam jel vrijede oni karlovi postovi jos tamo sa 90ih stranica ove teme. tnx :D
3GS ti ne podržava novi iOS 6 što je danas izašao. Bolje uzmi neki Android uređaj, on ne podržava iOS uopće.
Šta to iOS6 donosi da je toliko revolucionarno? Uostalom ovo je već dogovoreno, a za Android potrebe mi služi i x8.
Pa ništa, samo prestiž. Lažni sjaj. Ono što je toliko "in" kod iPhonea.
Evo što dodaje iOS 6: http://www.computerworld.com/s/article/ ... onomyId=77
A 3gs najviše može na šta, 5.1.1?
http://www.apple.com/ios/whats-new/
Dolje imaš popis uređaja zajedno s 3GS. OS je odličan.
Maps, Siri, Passbok, Shared Photo, Facetime, Panorama mi nisu nešta potrebni, ostalo je good to have. I vidim dole da je 3GS supportan, znači moram Jailbrakeat na taj sustav ili mogu update samo napravit legalno?
Sori, noob sam još :D
Moraš čekat prvo da izađe jb za šesticu pa onda Upgradeat na njega. Za početak pogledaj koja najnovija verzija iOS-a podržava untethered jb, pa nju instaliraj ako možeš.