Bio spor ili ne za W7, BIOS i dalje ostaje BIOS, nevezan je za bilo koji OS.
Printable View
Bio spor ili ne za W7, BIOS i dalje ostaje BIOS, nevezan je za bilo koji OS.
skuzio sam da preko gimpa 2-a na skolskom kompu mogu pristupit svim mogucim fileovima skole koji su inace dostupni samo profesorima,e sad,posto je gimp stvoren da otvara slike,jel ima neko ideju kako da otvorim neke zanimljive tekst dokumente preko gimpa,jel ima neki plugin ili nesto.
Ne postoji. Eventualno da označiš show all ekstenzije, znači da ti ne prikazuje samo slike, nego sve fajlove, pa da ih copy/paste negdje i otvoriš normalno.
U glavnom ako Gimp može šarati po njima, vjerojatno mogu svi bolji exploreri, osim Windows Explorera preko kojeg su postavljena ograničenja i ostale gluposti gdje ti kao obični user ne možeš ništa. Pokušaj s recimo "Servant Salamander v1.52" programčićem i njemu sličnima. Šetaj po fajlovima i otvaraj ih normalno.
Doktore
Imate li neki converter chm u pdf fileova, i sve ostale (video) formate u mp4... A da su besplatni...
Ako sam te dobro skužio, pitaš za konverter chm u pdf i za konverter svih audio/video fajlova.
Za chm u phf ne znam, progooglaj "chm to pdf converter" ili nešto tako, vjerojatno ćeš naći.
A što se tiče audio/video fajlova, skini S.U.P.E.R., free je i definitivno najbolji program za konvertiranje audio i video fajlova.
http://www.erightsoft.com/SUPER.html
Na dnu ti je download.
Možeš vidjeti da nema audio i video formata kojeg on ne može konvertirati u neki drugi. A što se tiče kbps, framea, hz-a i ostalih stvarčica, neka ti ne izgleda komplicirano.
Hm, imam ja jedno pitanje, ali možda je malo kontroverzno. Frendu bi trebalo nešto promijeniti na ruteru, ali ne možemo nikako pristupiti sučelju. On misli da je mijenjao taj username i password, valjda i je jer smo sve žive kombinacije isprobali. Uključujući upisivanje serijskog broja uređaja kao password i to. Postoji li neki, khm, programčić koji bi mogao čistom silom probit tu šifricu?
Drzi pol minute onaj reset gumb, default na tvornicke postavke je tada. Default sifra se nalazi u uputstvima. :)
E, da, factory reset također ne dolazi u obzir jer pretpostavljam da bi onda opet trebalo unositi podatke za spajanje na ADSL, ime i lozinku, a pogađate, dotični nema ništa od toga zapisano. Na kraju se ne bi ni mogao spojiti na net.
Jesi pokušao s usernameom "user" i passwordom "user" na 192.168.1.1?
Eventualno ga resetirajte na tvornučke postavke, mislim da nema router u sebi nikakve podatke, jer ako je DSL veza, on je tu samo da spoji PC na net, da emulira signale iz digitalnog u analogni i obrnuto, tako da nakon totalnog resetiranja, trebalo bi raditi sve normalno s userom i passom "user", čak i ako zatreba nešto, nazovete ISP-a, kažete ime i prezime na kome je i oni će vam pomoći, mada mislim da neće ni doći do toga, samo ga resetirajte na tvorničke postavke, i amen, nema on nikakve podatke u sebi, dovoljna mu je utičnica u koju je spojen da ima sve.
Znam da na mojem treba unijeti username i pass za adsl, klikneš connect i tek onda dobiješ dsl vezu. Pošto dsl funkcionira s tim podacima, ne vidim gdje bi drugdje bili.
Te podatke dobiješ pozivom na t-com helpdesk sa broja na kojeg je registriran dsl priključak.
Da, točno tako.
Slobodno ga resetiraj.
pitanje u vezi netbankinga,hocu nekome uplatit novce na pbz-ov racun,sva polja sam popunio osim modela,koji k. tu trebam upisat,FAQ samo odmaže.
1. Koliko je zdravo da mi napajanje bude bez hlađenja?
(imam problema sa fanom, trebam ga rucno zavrtiti kao bi se pokrenuo.)
2. Da li mogu nekakako maknuti floppy ikonu sa My Computer-a?
(Nemam uopce floppy cudi me da je ikona uopce tamo.)
bump= Citat =:
Izvorno postao Constantine
1. Nije pametno, struja, grije se. :)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
2. Možeš, recimo s Tweak-om ju makneš.
1. Dobro. Evo sad se vrti sam bez problema. Morati cu jos malo provjeravati, ako vidim da mu se cesto događa da stoji, onda cu kupiti obicni fan i staviti ga u napajanje.
2. Uspio sam naci nekakvu delete funkciju pod properties.
Hvala C.
Bar nisam umjesto naslova teme [Ordinacija]Sprobaco Pobacaj
EDIT
procitao Pobacaj
.........
treba mi sna :cry:
Mislim da imam savršeno rješenje za tebe.
Hrkljuš.
Nego kolega, zaboravio sam, ako se ti sjećaš, koju ono komandu trebam dodati i u koju skriptu, i na kojem mjestu, da je kursor uvijek na sredini?
Počeo sam malo aktivnije proučavati engine, za sada sam u potpunosti savladao teren, drveća, travu, i ostale kerefeke glede terena, još moram vidjeti da savladam animacije terena. Tako da ću ubrzo krenuti u izradu realistične mape, ali prvo moram napraviti par textura trave, cvijeća i modele drveća.
O, bravo ti! Ja se nisam odonda bavio Unityjem. Mislio sam ovo ljeto početi učiti to i Javu koju ću ionako imati ovaj semestar na faxu, ali pošto sam imao neke stvari za riješit na 3. roku, Javu sam tek pipnuo, a Unity ništa. Mislim da je bilo nešto Screen.Cursorposition (ili mouseposition), ne sjećam se stvarno, a čistio sam si PP-ove na forumu, tako da mislim da nemam to nigdje. Da ne misliš možda na ono sakrivanje kursora?
Da, dva su bila problema.
Skrivanje kursora i zaključavanje kursora na sredini ekrana.
1. Kakav je to program Fraps?
Ja sam čuo da to gameri skidaju kako bi njigovi videi za YouTube bili ravni, bez klimanja..
2. Može mi netko to malo pojasniti?
3. Je li to dobar program ili ima neki bolji sa istom namjenom?
To ti je program za snimanje audia/videa na zaslonu, a može i slikati. Znači kada ti nešto igraš, ili radiš nešto drugo, on to snima.
Ima puno takvih programa, što free, što skupih, i svaki je dobar, svakom je isti cilj.
Super, hvala na odgovoru.= Citat =:
Izvorno postao C
Evo kolega, napravio sam teren, dva puta sam ga pravio, prvi je bio bolji, save sam ga, resetirao (uništio) i nešto probavao, i pri izlasku iz programa me pitao za save, i ja idiot stisnuo yes a mislio no, pa morao sve na novo, tako da imam još malo posla oko terena, tj. sitnica. Još ću danas staviti texture koje sam skupio, pa krenuti na izradu trava i drveća.
http://i.iimmgg.com/images/th/dae8ed...e94e34166b.png
http://i.iimmgg.com/images/th/a1bbd5...5894cc89ad.png
I kao što vidiš na dnu, opet me ista skripta zeza. XD
Svaka čast. Sad sam se sjetio da ono možda ide Screen.Lockcursor ili tako nekako. Za praznike bih opet mogao malo čačkati po tome. Inače je baš odličan editor, vrlo user friendly.
OK, ty, evo ti skripta ovdje:
Sada si mislim, možda je kriva ekstenzija, pa javlja error, jer skripta kao skripta funkcionira normalno.
Inače, nema žurbe, daleko sam od kamere još uvijek.
Da, odličaj je engine, a najbolje je što podržava većinu programskih jezika, pa sve što nema, napišeš skriptu i ubaciš, pa imaš, tako da se ne može reći da ima puno nedostataka (osim što ima brdo avarage opcija + praktički editiranje i dodavanje svega što poželiš).
Ne podržava baš većinu jezika. Samo javascript i C#, a ja zapravo ne znam nijedan od ta 2.
C# (ne znam dali i C++), Java, Net, Boo i Python, koliko znam. :)
I neke svemirske za razne animacije, efekte, fiziku i sl.
Evo mala promjena plana oko mape, texture sam sredio za sada gore desno, gore lijevo i ovo ostalo sam malo načeo, idem sada malo odmoriti, pa ću nastaviti popodne. Trebam još malo opacityem obraditi rubove. Inače, dodane texture i sunce, ništa specijalno još. Eh da, sredio sam skriptu, bila je strogo vezana za neke druge skripte, tj. točna imena i ekstenzije, pa sam to uskladio, sada je sve OK. ^^
http://i.iimmgg.com/images/th/89a1a2...5f77d1c578.png
Edit:
Što se tiče terena, model i texture su gotove.
http://i.iimmgg.com/images/th/cdb16a...f4ea0a51ca.pngS
A što se tiče oceana, dobiti ću slom živaca.