Imam problem. Svaki put kada promjenim rezoluciju, izgasi se igra i izbaci me na desktop.
Onda me pita hoću li safe mode, ja kažem ne i stavi me u safe mode. Opet promjenim rezoluciju i izbaci me na desktop. Se to nekome dogodilo? Što da radim?
Printable View
Imam problem. Svaki put kada promjenim rezoluciju, izgasi se igra i izbaci me na desktop.
Onda me pita hoću li safe mode, ja kažem ne i stavi me u safe mode. Opet promjenim rezoluciju i izbaci me na desktop. Se to nekome dogodilo? Što da radim?
Probaj ju promjeniti drektno u CFGu.
Ko je pisao recenciju?= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Vladimir Leutar
Ne pljujem po igri, samo govorim ono sto su u PC-Playu napisali.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Cak me i zacudilo da je dobila minus zbog laga, kad svi na forumu govore kako laga nema.
Samo da jos kazem kako su u info boxu napisali:
Multiplayer: Da, nažalost :rotfl:
well, i can proudly say VLADIMIR LEUTAR, U FAILED!
soz, krivo sam procito post! :D
Što je CFG?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Datoteka u koju se spramaju postavke igra kao npr rezolucija, aa, komande na tipkovnici i na mišu, ostale (nevidljive) postavke kao npr decalsi, draw distance... and more...
Gdje nađem to?
U CoD4 je: "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\RIDER32".
...u mom slućaju.
Za CoD6 neznam. vjerojatno je na istom mjestu.
Btw. datoeka se zove "config_mp.cfg" i otvara se sa notepadom.
Nema toga. :( Probat ću reinstalirati ali ne znam hoće li mi ostati sejvovi i MP level.
Kriste da toga nema igra ti nebi radila.
C/Program Files/Steam/commonapps ili tako nešto/mw2/players ili štagod/cfg
X:\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players
LEGENDA: "X" - tvoja particija!
Nema leana! Ajmo svi plakati... Ja se ne sjećam kad sam zadnji put na CoD-u 4 vidio nekog da ga koristi...= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
A za ovo da je MP uzasan... Prvo igraj pa onda ****, lagga nema, cheateri se bannaju i glitchevi patchaju....
BTW, Carp, jel mene vid vara ili si ti u onoj stijeni na Afghanu?
Našao sam. Probat ću sutra, ali vjerojatno ću reinstalirati windowse, trebao bih.= Citat =:
Izvorno postao Carp
nisam u stijeni, samo je crna, ne znam zbog cega!
Znači hackeri se banaju? Hvala bogu.
Može se na netu skinut cfg koji namjesti da ping bar ima 10 crtica.
Ako to zbilja točno očitava svi imaju katastrofalan ping. :/
Igra je zbilja po opcijama i mogućnostima puno bolja od prethodnog mw1, samo što bi bilo lijepo da izdaju neke nove mape.
Samo se nadam da neće biti kao Treyarch koji svako malo izdaje patch, a svaki teži preko gigu. :/
@GDra: Imao sam ja taj problem!
Riješio sam ga, ako imaš isti problem kao ja (nakon što te izbaci iz igre da li ti izbaci directx error?), ako da odi na "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\Redist\DirectX" i nađi DXSETUP i pokreni ga. Nakon toga probaj promijenit rezoluciju.
Meni je uspjelo ali tek nakon preko desetak pokušaja. :/
*editirano: dodane točke, zarezi, ispravljena pokoja gramatička pogreška :P iako ne garantiram da je i sad sve točno :/*
@TvRc:
Kupi si ovo:
http://www.matica.hr/Vijenac/vijenac...IF?OpenElement
I pročitaj. :(
[quote="TvRc"]Igra je zbilja po opcijama i mogućnostima puno bolja od prethodnog mw1, samo što bi bilo lijepo da izdaju neke nove mape.
Samo se nadam da neće biti kao Treyarch koji svako malo izdaje patch, a svaki teži preko gigu. :/[quote]
omg ovo je izjava tjedna
oces nove map packove a neces patcheve od 1gb gledaj patchevi u wawu su bili oko 50mb a MAP PACKOVI su bili oko 1gb
misli malo
a za lean ja sam ga koristio puno i svi koji su igrali takticki igru a ne samo ubi ubi
Ja lean slabo koristim. A baš i ne zavirljivam iza ugla nego iskocim i kog skinem skinem :D
Same, nekako je brza igra da bi koristio lean. ali zato clipam ko pro! :D
haha da. Killovi izgledaju luđe, a i igra je zanimljivija :)
Zapravo mi lean skoro i nefali, ali još uvijek često stisnem Q i E
jer vidio sam da je tvoj gun bijel na onoj slici a i vidio sam danas covjeka s plavim camo na secundaryu= Citat =:
Izvorno postao Carp
Popularnost cod4 bila je u lanu....Po igraonicama se igra na veliko....
Pogledaj u challenge, mislim da možeš. Isto kao u cod4, headshotove moraš.= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
UZI nije secondary...
Klinjo
ja sam mako sve komande sa Q i E za svaki slučaj! :D
KOliko treba da se instalira mw2?I sta je to steam?
STEAM je platforma za digitalnu distribuciju igara i još mnogo toga. Više o STEAM-u ovdje: http://store.steampowered.com/S
Instalacija je relativna ovisno o snazi tvojeg računala, ali znam da traje malo duže.
BTW, STEAM ti je potreban da bi igrao tu igru, vjerojatno ti se već u procesu instalacije instalirao.
Jakog ti bojkota:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bb206e2b.jpg
Uffff, jakog li dokaza.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Evo kako Robin Williams doživljava CoD:
http://www.videosift.com/video/Robin-Wi ... ned-in-COD
glup si.