Nema problema. Al tek u utorak, dao sam dečkima slobodan ponedjeljak. ;)= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Printable View
Nema problema. Al tek u utorak, dao sam dečkima slobodan ponedjeljak. ;)= Citat =:
ma jasno meni sve to, intel jest brži, ali hoću samo po 100. puta reći da je apsolutno svejedno da li je amd ili intel što se igara tiče...= Citat =:
Izvorno postao Shaka
[quote=Don Kihot]Nema problema. Al tek u utorak, dao sam dečkima slobodan ponedjeljak. ;)[/quote:3o2jubei]= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":3o2jubei
Gle, bolje ikad nego nikad. Baš me zanimaju te memorije. Nego, jesu li one sad po prvi put u Hrvatskoj i tko im je uvoznik?
Po prvi puta i NAPOKON u Hrvatskoj.
Njih, kao i njihove ostale proizvode uvozi Dradar, naš novi partner.
Diskovi su im također super, osobito ovi gumirani koji su prošli USA Army Drop Standard Test.
PS - Heatspreaderi ko Heatspreaderi...
Pogledaj ih na DDR3, tamo su manga, predobro izgledaju...
Elpida u najboljem izdanju. Šta jest jest.
Inače, Elpidini čipovi se nalaze na 99% Corsair memorija.
A Kingston upravo kupio Elpidine dionice, jer mu je Elpida najveći partner,
a i Elpidi treba novac za prelazak na niži proizvodni proces.
Cool.
Revolucija je počela: Englezi gledali prvi 3D prijenos utakmice!
Ovo je počelo penetrirati ubojito brzo .Avatar je pokrenuo masovniju revoluciju a nas hebu u zdrav mozak :D .O.K. ja sam 32" telku prije 2,5 godina platio 4000 kn i jako sam zadovoljan tako da mi nije žao zastare.Monitor će se uvijek moći negdje iskoristiti kao i ta telka ( npr. dječja soba ) .Ali žao mi ljudi koji su pljunuli po desetak somova za TV prije neki dan pa već sada sline za 3D ekranima ....i ne nije samo reklama .Filmovi se već štancaju u 3D-u ...igre isto .TV program je već počeo.Koliko vidim 3D bi mogao postati normala za par godina .
Nakon odgledane 3D projekcije Avatara nekako sam to i predvidio .Jednom kada to probaš nema nazad .
I onda kad pogledaš jedan film koji traje 4 sata i to u komadu i dobiš lijepu glavobolju shvatiš da je 3D projekcija smeće. Kad više seru sa tehnologijama poput LED-a pa sad gospon pero uloži 10 soma kuna na telku i skuži da je budala jer se netko sjetio staviti 3D tehniku na telke. I još moraš nositi proklete naočale...juuuj idem odmah po 120hz lcd : )))= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Nikakva glavobolja kod mene .Uživao svake minute i izgubio volju za odlazak u kino na bilo što nije u takvom 3D-u.Mene su kupili.Definitivno ću jednoga dana preči na 3D u vlastitom domu. Ali pametno i polako .Ne žuri mi se nigdje.A u kino tek kada dođe pošteni 3D film .
Ne znam kakvu to volju za kino uopce mozes imat uz dobar 5.1 sistem i HD materijal???= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Dokazano je da preko 50% ljudi osjeti glavolje nakon 30min gledanja u 3D tehnici. Garantirana glavobolja je ako gledaš iz kuta :)
http://www.shadowlocked.com/index.php?o ... 41:feature
Upravo to.Nikakav motiv nemam za odlazak u kino uz HD kod kuće osim 3D-a .Istina , ja sam bio izvrsno pozicioniran.13. red ( bio zadnji u kinu) i drito sredina.Baš nikakva glavobolja ili nelagoda.Na naočale sam brzo zaboravio i bilo mi potpuno normalno.Uostalom , uvijek možeš rezervirati stolice putem neta i sjesti tamo gdje ti paše.Uglavnom , idem sigurno na Clash of the Titans ako bude dobra 3D verzija poput Avatara .Inače moje novce više ne budu vidjeli.
zato što 50% ljudi ima NEKI OBLIK deformacije vida..= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
ja gledao avatara totalno iz kosa, zadnje sjedalo deseti red...skroz lijevo.. jedino kaj me boljelo je koža iznad lijevog uha di su me nažuljale naočale.
a i tih 50% kojih ima ne mora značiti da će imati probleme pri gledanju... znam osobno 15ak ljudi koji su gledali avatara 3d i od tih ljudi ni jedan nije imao probleme s glavoboljom ni ničim sličnim... po zakonu vjerojatnosti nas je barem nekoliko trebalo imat problema, ako su te tvrdnje točne...= Citat =:
Izvorno postao Gwin
par primjera nije ništa , vidjet ćemo kasnije kad svatko bude stavljo naocale redovito na glavu da bi gledo 3D :)
smetnji pri gledanju bit će sigurno no treba pričekat još koju godinu , meni se ne žuri
ne kažem da neće biti, samo kažem da te statistike ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo...= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
Da.. i sama tehnologija će se još razviti a to znaci i manje glavobolje za one osjetljivije...
Uopće me ne pali taj 3D. Gušt mi je bilo pogledati Avatara i biti će mi gušt pogledati svakih par mjeseci neki 3D film, ali da mi to treba doma, niti pod razno...
evo bas gledam neke novije maticne i citam ja jednu gygabajtovu am3 plocicu kad ono naletim x3 PCIE slots
wtf? kaj ce ti 3 graficke? dali se to moze uopce iskoristiti?
i btw kakav je Intel Xeon za gejming?
Neke PCIE su x1 za npr zvucne kartice i takve tehnike...a 3 grafe...to je stara stvar...3-way SLI vec dugo postoji pa ne znam cemu se cudis :)= Citat =:
Izvorno postao KI KI
"for use in servers and high-end workstations"= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Kapiraš???
znaci xeon je 0 za gejming xD a bas mislih onak sesterojezgreni piknut xD rofl...
ali koja korist od 3x SLI kad je jedna cist dovoljana...
Napisi u google Intel Xeon review i znat ces sve kaj te zanima...= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Pa siguran sam da ti jedna kartica na 30" monitoru nije dovoljna za crysis na entuziast modu :)
Evo jedan jako zanimljiv članak za sve koji su u nedoumici oko tog da li uzeti jači procesor ili grafičku kartice, a vole se igrati...
KLIK
Ja to ne trebam citat da bih znao....a i di je link???Tko ga je uzeo??= Citat =:
[quote=Doctor Freak]Ja to ne trebam citat da bih znao....a i di je link???Tko ga je uzeo??[/quote:yk9agk2p]Koliko znam ti nisi jedini na forumu. Ili jesi?= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":yk9agk2p
Ti imas 5000 postova i promjenio si nickname, kako ti glasi bivsi nickname??
Pa da te upozorim da ne daješ debilni tomshardware ljudima,pošto se iz neba vidi da su ili ludi ili potplaceni...
Kad mi netko normalan objasni kako jedan Amd X3 moze imat bolje performanse od i7 procesora onda cu vjerovati tomshardveru...
HINT: DIRT 2
ajde još bih i shvatio da mi kažu, igra je optimizirana za AMD proc..
ali kad na visokoj rezi i3 ima bolje rezultate od i7 onda nešta definitivno ne štima..
Jašta da ne štima...
...i to s i7 procesorima
ništa čudno za tomshardware... osobno ih nikad nisam smatrao pouzdanim izvorom informacija...
kako to da nitko ništa ne komentira o novim nvidijinim grafama ilitiga FERMI-u? vjerojatno ste svi već čitali testove, dakle 480 kojih 10ak % u prosjeku brži od hd5870, u loadu dostiže 95 C samo tako i pritom buči kao mlažnjak... cijena kod nas ispod 4000,00 neće biti... evo, ovdjeSsu ih stavili na cjenik... 1000+ kn više od hd5870 za takav radijator koji prosječno u loadu troši skoro kao dvije radeonke - ovo treba biti teški fanboy da se uzme... nvidija je ovaj put stvarno zasrala, nadam se da će na ovome konačno naučiti i prestati forsirati takav monolitan dizajn...
evo par testova:
http://www.pcekspert.com/articles/748.html
http://www.techpowerup.com/reviews/NVID ... rmi/1.html
http://www.xbitlabs.com/articles/video/ ... x-480.html
a evo i nečeg tragikomičnog:
http://www.hardwareheaven.com/news.php?newsid=908
= Citat =:
It probably has a fire alarm built into the nVidia logo and when the alarm is tripped, the water cooling just dumps all its water into the case to put out the fire. Sadly, this is not a possibility - it's a promise.
Po trubitarovim testovima 5870 je jaca od 480 :/ ko tu koga sad :?
ma nijem oguce da bude takva cijena za gtx 480,pa to je smijesno,za te novce kupis 2x5850
ma tu su negdje, prešao sam kojih 10ak testova i iz svih njih se zaključuje da je 480 nešto sitno brža u nekim igrama, dok je u nekima stvar jednaka... sve u svemu - FAIL= Citat =:
Izvorno postao RIDER32