Siguran da ne tražiš city builder (ako tražiš onda tu već imaš izbor; Zeus, itd)?= Citat =:
Izvorno postao m777
Anno igre su slične ovom što tražiš.
Printable View
Siguran da ne tražiš city builder (ako tražiš onda tu već imaš izbor; Zeus, itd)?= Citat =:
Izvorno postao m777
Anno igre su slične ovom što tražiš.
Razmišljao sam o city-builderima, prvenstveno o Anno 1701, ali najradije bih baš nešto kao Settlers. Sjećam se da sam jednom igrao neku igru koja gotova da je bila Settlers klon, znam da sam morao izgraditi školu u naselju...
EDIT: Kad bolje razmislim, moguće da je ono bio neki stariji nastavak Annoa. Isprobat ću 1701, možda i Port Royale 2. Kakav je Zeus?
E, sad sam se baš sjetio jednog Settlers klona - The Nations. Nudi 3 rase i obavezno ga barem pogledaj.
Zeus je baš čistokrvni city builder iz serije drugih CB-a (Rim, Egipat, itd) čiji je fokus ekskluzivno na gradnju grada, briga o stanovništvu, udovoljavanje bogovima... sam RTS dio aka. borba je zanemariv (osim kad se bogovi pojave i PWNaju ti grad/mizerne trupe jer nemaš njihov hram... hramovi su awesome, btw).
@arbiter, zar ne postoji još jedna igra poput Zeus-a, u egiptu je i zove se igra Pharaoh
Igra je u Anime stilu, neka ženska je glavna, mislim da je Hack N Slash RPG, nova je igra, zna li tko ime?
X-blades
Tražim igre koje nisam igrao, dobre su, a radile bi glatko na:
P4 1.7GHz, 256MB sdram (uskoro vjerojatno 640MB), Radeon 9000 64MB, 60GB HDD...
Prednost imaju koje su dobre za multiplayer i bildanje skilla (za CoD2 recimo).
FPS, RTS, RPG, TPS itd samo ne volim avanture i point&click.
Naravno, ja znam koje sam igrao ili imam, al pošto tog ima puno za navodit, lakše je da vi
predlažete, a ja nabavim/isprobam ako nisam igrao.
Quake 3
Urban Terror 4
Counter Strike 1.6
Unreal Tournament
Freelancer (epic space game)
C&C: Red Alert 2
Warcraft 3: Rain of Chaos i Frozen Throne
C&C: Generals; Zero Hour
Mislim da bi ti ove radile
Renegade
Global Operations
Warlords Battlecry 3
Heroes of Might & Magic 3
Serious Sam First/Second encounter
Na kraju sam odustao od onih klonova Diabla ... Ipak mi je nakraju Diablo najbolji ...
Preporucite mi najbolju Hackersku igru (znaci nesto tipa Uplink, BSHacker, Hacker Evolution itd.)
E da, baš sam gledao te neke hakerske igre, kako to radi i koliko je komplicirano?= Citat =:
Izvorno postao Teon
Pa ove koje sam naveo nisu tolko komplicirane (bit ce da mi je puno koristilo predznanje iz dosa). Uglavnom unosis komande tipkanjem i tako stvara se neki dojam hackiranja... Ponegdje moras neke stvari zapazit brzo i efikasno, no uglavnom su igre jednostavne. Dosta toga ti radi "software koji kupis" tipa password breaker a ti samo cekas da on probije pass a ti "udjes" u sistem, pa ga prekopas i tako.
Uplink je imao prilicno razradjene misije tipa:
-upadni u banku prebaci lovu za nekoga (tako sam ja na svoju ruku upao u banku i prebacio si 5 milja i igra mi je postala prelaka jer sam kupio sve zivo od hardwarea)
-upadni u police department i obrisi nekom "grijehe" tipa placanje kazne zbog brze voznje
-upadni u sustav skole i ubaci nekom diplomu
itd.
Uglavnom igre nisu toliko teske, te su relativno dosadne no atmosfera zna bit zanimljiva (pogotovo u zadnjim sekundama tracea a nisi zameo tragove)
Filmsko hakiranje, jel'te. :)
Naravno :) Hollywood depicted hacking ftw
I kakve preporuke?
= Citat =:
Izvorno postao Teon
probaj sa igrom Uplink(malo starija,obavezno patch skini!!!),a ima bs hacker ali ta mi je malo glupa....
Zna ko kakvu igru koja je izašla ili će izač a da je tipa Battleforge ili Magic: The Gathering - Battlegrounds OQXzVXrU ... re=relatedS?
Jel moze neko preporucuti nekakav dobar fps sa sto manje rpg i stealth elemenata. Da nije crysis i cod serijal jer sam to presao
Dakle, ti bi bezumno napucavanje... ako je tako uzmi si Serious Sam-a, probaj i Far Cry 2, tamo nemaš stealtha( zbog preagresivnog AI-a ti se takav pristup ne isplati, iako postoji neka vrst stealtha)= Citat =:
Izvorno postao Praetorians
Najsavršenija igra sa tim opisom ti je samo Painkiller= Citat =:
Izvorno postao Praetorians
http://en.wikipedia.org/wiki/Painkiller_(video_game)
Najbolje mi je kad počmu tipkat Bibliju na tipkovnici za pokrenut neki program ili nešto slično, a miš ostave na miru ko da ga i nema.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Ha ha da, to je legendarno ... I pogotovo sto gotovo nikad nemaju normalno sucelje vec sve u "dosu" sa naravno zelenim slovima
Uglavnom, Uplink sam igrao ... Kakve druge preporuke?
ako je moguće ja bih htio neku pucačinu mmog igru u kojoj imas lika i prelazis levele.
Možda Soldat?
Ako može nešto kao Legacy of Kain: Soul Reaver,nema veze jesul normalni ljudi ili vampiri samo neka je prica kao u SR i GamePlay.
Tražim preporuku za neku pucačinu koja se može pokrenuti na P4 3.0, gigi rama i x1600pro kartuši. :D
Problem je u tome, šta je većina već odigrana (standardni naslovi - CoDovi, BiA, Far Cry, Stalker itd), a stari mi visi za vratom već par dana. :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Ghost_Rider
to sam igro super mi je :pray:
je ima neko neki drugi prijedlog
Chaser= Citat =:
Izvorno postao Zv0nZ1
Painkiller
Soldier of Fortune 2
No one lives forever 2
F.E.A.R.
Doom 3
Unreal 2
Half Life 2
Quake IV
Chronicles of Riddick (2004.)
Jedi Knight 2
Jedi Academy
UT 2k4
Hitman Blood Money
XIII
Tron 2.0
Prey
Alien VS Predator 2
Rekao bih Akuji i Shadowman, ali zakasnili ste jedno desetak godina. Izrađene su za Playstation/Nintendo 64.= Citat =:
Izvorno postao gtaIvan
Probajte Blood Omen 2 ako već niste.
Akuji je čak izašao za piceka, no ako nepoznatu igru iz 99. uspijete nabaviti, skidam kapu. Fantastična i bizarna igra.
Čak mi Sands of Time trilogija ima gameplay sličan Soul Reaveru.
Ja sam jedno vrijeme mislio da su Akuji i Shadow Man ista igra. Šteta što nisam potonjeg imao priliku odigrati (nije ga bilo ni kad je 64/PS1 bio popularan).
PoP... po gameplayu superiorniji, ali ako ćemo po samoj priči gledati nisu baš na istoj razini, s tim da je PoP razumljiviji, a time i nažalost jednostavniji.
Inače, LoK serijal broji 5 igara pa nemoj stati samo na Soul Reaveru, ima tu materijala još. :)