Pyramid head je jedina stvar koja mi pada na pamet kad vidim tu sliku.
Printable View
Pyramid head je jedina stvar koja mi pada na pamet kad vidim tu sliku.
jedna i druga slika sadrže nekakve piramide
Tko je tebe učio definiciju piramide...
Retardation >>>>>>> level asian :S
It's called being a kid.
Ti si sigurno bio prepametan i sta sve ne kad si imo ~6 god.
Djeca u ovoj dobi trebaju imati usvojene neke principe psihomotoričkog razvoja, učio si o tome na psihologiji sigurno, a na svu sreću ja još više na svom faksu koji je poprilično vezan za psihologiju. Ponašanje na slici broj jedan vjerojatno je rezultat roditeljske nepažnje i može se lagano ispraviti, dok ponašanje na slici broj 2 može značiti smanjeni kvocijent inteligencije. Just sayin...= Citat =:
Izvorno postao Carp
Da, u tehnickoj sam imao psihologiju, ziher.
Sve to sto si rekao je smijesno, presmijesno. Za prvu sliku ajde, jos donekle, ali ovo drugo, :pray:
Ovaj sa sladoledom :pray: Koji pogled na kraju :pray:
Ovaj sa sladoledom je samo resourceful i kopira ono što vidi oko sebe. Očito je na nekoj utakmici, što se vidi iz gornjeg lijevog kuta, te je vjerojatno vidio neke likove s warpaintom na sebi, al nije imao boje neg samo sladoled, pa se snašao čovjek.
@Bara
Koji to faks, bullshittinga?
Bullshitting logopedija :), radio sam bio seminar na teoriju razvoja Jeana Pieageta pa sam se u detalje paćao s ovim sranjima...
Bit ćeš uspješan.
Što se tiče druge slike, radi se o fakat malom klincu koji nikako ne može razumjet kako naprave rade u toj dobi. Jednostavno nema to u mozgu razvijeno. Heck, mala djeca kad im radiš peek-a-boo misle da si nestao iz postojanja. :s
Je ali to je unutar prvih 3 mjeseca :S, i hvala.
Zapravo je 8 do 9 mjeseci, ali okej. Svejedno nema proper osjećaj za vrijeme, čak i ako mu je jasno da voda teče kad pritisne, možda jednostavno misli da je dovoljno brz da ju uhvati prije nego prestane teći.
Internetske literature često znaju biti netočne ali okej. Svejedno je vjerojatno retardiran to što se nije ni zamislio u jednom trenutku zašto nije uspio prvi put, zašto je voda prestala, ljudske sheme (refleksni mehanizmi) se preslaguju u svakom trenutku svakog dana, postajemo pametniji i učimo više, ovaj klinac je možda ispodprosječno inteligentan (ne kažem da ima intelektualne teškoće nego da je ispod 90), a ti se tome izruguješ, clap clap Predy, clap clap.
A možda klinac jednostavno trolla takve naivce kao što ste vi.
šta meljete majketi
http://i.imgur.com/ptS8E.jpg
:rotfl:
Bara master troll.
Poserem ti se na sve što si rekao.= Citat =:
Izvorno postao Bara
S poštovanjem,
čovjek koji je od rođenja okružen knjigama (i profesorima) iz biologije i psihologije
Brat od mog prijatelja je ovo napisao na testu:
:pray: :pray: :pray:
Ako je mislio na mjesto Bosna, onda i nije baš tak smješno. Đast sejin.
Mislim da treba tužiti učiteljicu.
Ovaj ne, to se zove zabava. Djeca nisu roboti.= Citat =:
Izvorno postao Bara
Sam me ti ispravi Wolfy ;)= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Kad to razdoblje traje do oko 6. godine.
Razmisli malo o promjeni faksa.
What? Ne moraš bit cigla kad se već hoćeš ubaciti u raspravu.