To je žena koliko sam ja muško.
Printable View
To je žena koliko sam ja muško.
Da je Linolada najbolja mogu napisati samo oni hrvati kojima je sve hrvatsko najbolje, čisto zato što je hrvatsko, bez potrebe za drugim razlozima. Npr. napolitanke, mlijeko, salame, bilo što. Mada su hrvatski proizvodi uglavnom odvratnog okusa i jednake kvalitete kao oni Kaufland albanski, samo beskonačno skuplji.= Citat =:
Izvorno postao flander
Čim Linolada ima onaj bijeli drek umjesto pola tegle namaza, automatski ne valja, odnosno najgoreg je okusa poznatog ljudskom rodu. Ne znam tko uopće jede to bijelo sranje koje služi valjda samo zato da uništi okus smeđe polovice ako slučajno dođe na nož prilikom grabljenja. To bijelo je toliko lošeg okusa da imam dojam da se pravi od pijeska, vode i šećera.
Recimo ona ful bijela tegla Linolade. To bih iz pakosti kupio i poklonio nekome koga posebno mrzim. Npr. Bartucu.
Pa bijeli dio je još i najbolji.
Mrzi i mene i pokloni mi ih deset.
Također
Ja ne znam dijete koje ne voli bijelu Linoladu
Sjećam se kad bi dobio onu malu Linoladu sa žličicom kao dijete, presuper je bilo.
Al šta fali našim napolitankama?
:pray: :rotfl: :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
naravno, uvijek kupim onu najvecu Linoladu bijelu
savršenstvo !
Ja sam kupovao Nutellu tu i tamo ako sam htio što od slatkih namaza, do ovog ljeta... Kad sam eto tako čisto da probam uzeo bijelu linoladu u onoj maloj čaši. Kru te jebo kako je to dobro :D, otkriće!!! Alah AKHBAR!!!!
Majko moja, otvorio sam Pandorinu kutiju xD
fug u goby
Ovaj wedran, tko je njemu dao admina za ovaj forum... :pray:
Vedran je jedino zabavno što je ostalo na ovom forumu.
Zabavan ti je ako si neki maloumnik.
+1= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Weks <3
Super su mi ove rasprave o ukusu u kojima ga pola sudionika nemaju.
Hvala bogu pa ga ti imaš da nama običnim smrtnicima ukažeš na greške, engrish masta
Edit: OT:
http://static2.fjcdn.com/comments/I+...527b64db6b.jpg
wat
Razlika između dobrog i lošeg trolla je savršeno vidljiva na tvom i Vedranovom primjeru. Jedan zabavan i originalan, ne tako očit troll (Vedran), a drugi spammer, dosadan i isforsiran (Stormkrov, kao da je potrebno napominjati :) ).= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Vedran rijetko kad nije očit. Istina je da tu i tamo ima jako dobrih fora, ali na svaku takvu ide barem 10 bezveznih. Da ide na kvalitetu, a ne kvantitetu bilo bi bolje.
inb4 predator vrhovni sud ukusa= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
pogotovo kad dolazi od osobe koja gleda anime
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
10/0
samo ja ne vidim ista smjesno u ovome?
ne, meni je trebalo aproximalno 0.000314 sekundi da shvatim da nema ničeg smješnog.
Glavno da je prošla stranica vrhunac humora.