Spoznao sam da se teme na forumu mogu lajkati.
Printable View
Spoznao sam da se teme na forumu mogu lajkati.
http://iv-solyaev.livejournal.com/
ovaj rus radi prelude vizualije
http://steen.free.fr/interslavic/
pregenijalno je, univerzalni jezik koji svi slaveni razumiju. Pročitajte ovaj uvodni tekst, sve se skuži.
#panslavism
>ook razumijes sva tri stupca
jesi siguran da ga kontaju i rusi i ostali?
Sto posto. Ima tred na /int/-u pa sam naletio, više manje svi slaveni reportaju da razumiju sve, u najgorem slučaju ne mogu dokučit značenje jedne riječi u paragrafu.
https://www.youtube.com/watch?v=Zggfbw8r8NY
umirem
netko je umiksao video s glazbom iz Drivea
Vidio sam to sinoć, kad je muzika počela krepo sam od smijeha.
http://imgur.com/gallery/ODgLwVs
:pray::pray::pray::pray:
Listao maloprije njegov manifest. Tip zvuci kao parodija onih villaina iz trilera b-produkcije, gotovo je nemoguce povjerovati u autenticnost.
= Citat =:
I am not part of the human race. Humanity has rejected me. The females of the human species have never wanted to mate with me, so how could I possibly consider myself part of humanity? Humanity has never accepted me among them, and now I know why. I am more than human. I am superior to them all. I am Elliot Rodger...Magnificent, glorious, supreme, eminent...Divine! I am the closest thing there is to a living god. Humanity is a disgusting, depraved, and evil species. It is my purpose to punish them all. I will purify the world of everything that is wrong with it. On the Day of Retribution, I will truly be a powerful god, punishing everyone I deem to be impure and depraved.
Budala. Sada kad je mrtav opet nema ništa od seksa. Nije ništa postigao.
A to sto je svojim cinom procistio odvratno i izopaceno covjecanstvo tebi ne predstavlja nista?
Normalfag genocide best day of my life
On je to (navodno) radio zbog sebe, a sada od tog nema nikakve koristi jer je muerto. Ne isplati se žrtvovati sebe da drugi ispaštaju, ali isplati se žrtvovati druge da ti ne ispaštaš.
Dečko je falio osnovnu životnu logiku i zabrijao da su ljubav i sex smisao života.
Pa nije bitno je li on mrtav ili ne, ukoliko je njegov cin izvrsen. Osim toga, kako zrtvovanje za visi cilj moze biti protumaceno kao sebicnost?
Elaboriraj drugu recenicu.
Mozda, ali zasto bi on bio uskracen u tome dok svi ostali u istom uzivaju?
Woah stormcrow krenuo u žešći fedoracore
Nije to stormcrow.
Kad si mrtav ništa nije bitno jer te nema. Ne postojiš. Žrtvovati sebe za neki cilj nema smisla, a žrtvovati druge nije moralno, ali ima puno više smisla jer možeš barem uživati u ostvarenom cilju. Taj lik je prije svega bio uskraćen u glavi jer život je pun nepravde i to jednostavno moraš prihvatiti i živjeti ili bit pička pa odbaciti dar života, te tako pljunuti u lice materi koja te 9 mjeseci nosila i ćaći koji je posijao sjeme.
Evo ti sad i jedan banalan primjer nepravde. U jednoj temi forumašica Maja stavi slike od par gabora i jednu na kojoj je žgoljavica u toplesu. Par postova kasnije ja stavim zgodnu trebu s divnim grudima i dobijem BAN zbog postanja neprimjerenog sadržaja (na forum koji je totalno nebitan u državi i svijetu), a žgoljavica u toplesu i dan danas stoji tamo.
Poanta je u tome da mene boli briga i čak mi paše BAN da se malo odmorim od ovog foruma, ali imaš likova (kao onaj C iz Rijeke) koji su alergični na nepravdu pa rade sranja, dok mene to ni najmanje ne dira i iskreno žalim malodušne šmizle koje zlorabe svoju "internet moć" da rade drugom ono što ne bi željeli da taj drugi radi njima.
Ali stvar je u tome da nismo svi isti. Netko poput tebe lakse ce prihvatiti da ne moze imati curu, ili stogod vec zeli, te se zadovoljiti malim stvarima, smatrajuci da su one nedostizne namijenjene drugima, dok se netko poput doticnog mladica, koji je svjestan da zasluzuje bolje, nece tako olako pomiriti sa svojom situacijom. Zakljucit ce da ce mu vise uzitka pruziti ostvarivanje tog plana koji je sada vec izvrsen, nego ostatak zivota provesti znajuci da nikad nece imati ono drugi imaju. Ako je svijet nepravedan, zasto on ne bi bio?
Sto se tice tog BANA, nisam od tebe ocekivao da budes toliko sitnicav, poznavajuci tvoj bezbrizan stav. Pa to su vec svi osim tebe zaboravili. U međuvremenu si postao bezbroj slika. Zasto te to toliko muci?
Dečko je bio uvjeren da mu je društvo dužno naći žensku, što nije baš čudno s obzirom da nas svaki mogući film, serija ili knjiga, čak i igra obrazuju da imamo pravo dobiti ženu, samo što je to ovaj odnio do ekstrema.
Ipak, s pozitivne strane, bar je wizardchan dobio svog heroja.
Dylan, mamu ću ti reportat što te rodila.
Nije stvar u tome da se treba ili ne treba s nečim pomiriti, nego ne treba od života praviti dramu jer nikad ne možeš sa stopostotnom sigurnošću znati kakav će biti za (naprimjer) godinu dana. Pravilo je da pravila nema.
Nema smisla uništiti si (jedini) život zbog glupe osvete, a i nju je ovaj lik odradio kao zadnji amater. Život nam nudi bezbroj stvari u kojima možemo uživati, ali mi smo ti koji se svjesno limitiramo, preuveličavamo banalnosti i idemo u krajnosti.
Ponekad i kraj zdravih očiju čovjek ne vidi koliko mu je dobro i u koliko toga može uživati samo ako si dopusti. Najlakše je dramiti oko nedostataka i problema jer ljudi nisu savršeni i svako od nas ima i jedno i drugo, no to baš i nema smisla.
Zašto bi itko bio tužan ako može biti radostan? Razloga uvijek ima i za jedno i za drugo, ali treba znati odabrati kako vrijeme potrošiti.
P.S. Za BAN me zaboli ona stvar. Samo sam ukazao na licemjerje nekih spodoba.
Ko je uopće taj lik i zašto se priča o njemu? Jel ubio nekoga?
Nije nikog ubio, nema linkova o tome na ovoj stranici i ti citas thread
Nije on nikog ubio to je bila božanska pravda. To već svatko zna.
Ti to tumacis kao glupu osvetu, a ja ti garamtiram da mu je ona pruzila vise zadovoljstva od iceg sto je njemu bilo dostupno. Ocito je da se ne mozes hipotetski postaviti u njegovu situaciju - mada sumnjam da si daleko od nje - jer da mozes ne bi govorio na taj nacin. Ti tvrdis da si je limitirao mogucnosti, ali naprotiv ocito je da ih je on sebi prosirio. Izgleda da ti je logika pomalo labilna, ne moze se nositi s ozbiljnim problemima.
P.S. A sto se tice bana, ne znam, ti kazes da te zaboli neka stvar, no u tvojim postovima osjeti se dosta zajedljivosti i gorcine, nije li istina? Mozda sebe pokusavas uvjeriti da si iznad toga, a ustvari si jos uvijek uvrijeđen.
Šta ti Dylane hoćeš kazati? Ozbiljne rasprave na PcPlay forumu su već odavno out of the question, pa ne znam ni ja :)
Uostalom, zašto je svijet nepravedan prema njemu? Dobro, ne uživa kao drugi, ali nije nešto ružan ili nešto da je nemoguće mu naći curu. Očito je stvar u njegovoj psihi...što i nije čudno pretpostaviti nakon što je izašla ova vijest, jel... I sad zato što ga ženska nije htjela, OK je ubiti random nepovezane ljude. Supreme logic.
Okej, ali ako garantiraš reci mi GDE JE PEČAT?
Taj lik je samo još jedan glupi egocentrik s previše para. Razmisli malo čega se sve odrekao zbog par sati preseravanja, a ako misliš da je to vrijedno žrtvovanja ni sam nisi puno pametniji. Za par dana će sve pasti u zaborav jer život uvijek ide dalje, a on će biti jednako nebitan kao i prije.