Meni je zasad odlično. Side missioni su donekle Witcherovski, znači nema da dođeš do random NPC-a i ideš skupiti 5 boar hideova nego je iza svakog side questa neka priča.
Borbu ima elemenata Witchera jer ipak treba taktizirati protiv grupa neprijatelja. Jako su agresivni i deru poprilično već na normal. Treba ili stealthom riješiti dio ekipe ili koristiti zamke, imobilizirati ih užetom. Jedva čekam one ogromne beštije jer po viđenome dosad mislim da će to biti stvarno jeben dio igre koji će te prisiliti jako dobro planirati unaprijed. Fora stvar mi je da nema nikakvog health regena. Health se isključivo puni sa potionima i biljkama koje skupljaš.
Sam svijet mi je zasad baš zanimljiv i polako otkrivaš što se uopće događa. Kome takav setting nije privlačan, jebiga. Glavna "likica" je simpatična i brbljava, ostali bitniji likovi su zasad u redu. Sve je na visokoj razini.
Igra definitivno je mix Far Crya, Witchera i Tomb Raidera.
Eventualni problem može nekome biti što igra traži dosta preciznosti sa gljivama (roboti imaju slabe točke koje treba pogoditi), ali ne mogu reći da sam zasad imao puno problema.
Ovo je doslovno u svakom pogledu bolje od klasičnog Ubisoft open worlda.