Igra Amalur, pa mu priča i likovi očito nisu najvažniji.
A dvojac trolova Stormcrow i 1van?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Printable View
Igra Amalur, pa mu priča i likovi očito nisu najvažniji.
A dvojac trolova Stormcrow i 1van?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Spreman sam za sutrasnji sale
http://i.imgur.com/zorKD.jpg
Valjda ce Simsi biti na popustu, to mi se bas nekako igra :|
Nakon DNF mogu ici samo uzlaznom putanjom
Kakav sale?
Meni je veći! Meni je veći!= Citat =:
Izvorno postao Kid A
http://i.imgur.com/op0Pf.jpg
Autumn Sale iliti Thanksgiving
Vec to :(
A ok, uzet cu jedino Mark of the Ninja ako bude na nekom popustu pošto sam se pretplatom obvezao na duže igranje TOR-a.
Mark of The Ninja obavezno, jedno od ljepsih iznenadjenja godine
Ne al ajde MOLIM VAS sad mi spominjite super igre baš kad sam rekao "super ne namjeravam ništa uzet ovih dana, ne čekam ni jednu igru na popustu"
dođoh iz poste ako se ovi zajeba u upisivanju brojeva, razbit cu mu ono staklo, zgrabit ga priko pulta, stavit na rame ki vrecu i nakon nekog vrimena cu mu lagano nadoljevat friski beton niz grlo
Pa ja isto ne planiram baš kupovat na ovom popustu, jedino ako bude nešto brutalno dobro za neku brutalnu cijenu.= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Zamisli da Aral kupuje brutalno dobre igre :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Bog je kupio Starcraft 2 rofl.
Ja ću vjerojatno uzeti Maxa i Mark of the Ninja ako budu na popustu. Eventualno Gemini rue, Lost Horizon ili Walking dead od Telltalea. Nisam siguran da će biti nešto drugo vrijedno para.
Ja nabrojah do 25 igara sa svog wishlista koje su do 15€, odnosno koje necu moc propustit ako budu na 75% off QQ
Kakav je I Am Alive, se isplati pljunuti lova za to? Baš i nije neki hype...
Ja jedino Rogue Warriora planiram uzeti ili Simse 3, al ne znam sta bi drugo osim tog. Ionako vec imam dosta igara
/first world problems
Lol sad se i meni igraju Simsi ;(
Al njih bi uzeo jedino kao kompletni paket sa brutalnim popustom.
Nisu ostali dlcovi nesto (sta ce mi uopce Katy Perry set lol)
A meni su Ambitions i Late Night isto kul.
Bar sad nisam vidio da je svaki dlc 39,99 :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Jesu oni normalni
Lol sad i ja gledo.
Bolest.
Uzeo sam ipak Walking dead već sad na Amazonu za 13$. Ne vjerujem da će na steamu biti za puno manje. Po viđenom i pročitanom mi izgleda sasvim ok i ponešto drugačije od stvari koje inače igram, a Kid mi kaže da treba oko 3 sata po epizodi pa nije bilo neke velike dvojbe.
Evo počelo je. Još nema ništa za mene. Čekam Serious Sam:BFE, Doom 3:BFG ili Skyrim DLC.
Ups, skužio sam Dawnguard. :)
Pa Sam ti je na -75% ili čekaš još veći popust? :D
Uopće ga ne vidim tamo na listi. Entering search mode.....
Thank you!
Nit ga nema na listi
Inače zasad mislim uzeti samo Precipice of Darkness 1+2 i eventualno Game of Thrones Bundle, al još slijede ovi daily/flash dealovi pa se možda nađe nešto :D
uza kotor 1 i 2 pa cemo dalje vit sto sljedi
http://store.steampowered.com/
poceo autum sale
Aww fak, sad će Karabaš zaspamati sve. :(
Svi navalili na KOTOR 2 :D
Moram priznat da je dobro počelo, 5,5 eura ošlo a tri igre s wishliste došle :). Sad još da bude hitman bundle na dobrom popustu i ludilo.
Kaj si uzeo. Sve kaj sam ja vidio je smeće.
Penny Arcade Adventures i Kotor 2, bili su na wishlisti i red je uzet ih na takvom popustu.
Bezveze je počeo ovaj sale. Osim eventualno kotora 2. Moram se složit s Vedranom.
Pa ono, XCOM je zakon, a neki ljudi i dalje žele Darksiders 2 ili AoE 3. A Kotor 2 je na novim mašinama i OSovima jedva igriv bez mnogo prtljanja.
34 Eura mi je još uvijek previsoka cijena. Da su spustili na 15-20, onda bih razmislio. Htio sam uzet Torchlight 2, ali premalo su spustili.
Pričekaj do kraja salea za Torchlight, možda ti se posreći.