Spoznao sam da ipak ima oficijelni spot za SDSS (Samo Droga Srbina Spasava)
F8_LId4m620
....svasta.
Printable View
Spoznao sam da ipak ima oficijelni spot za SDSS (Samo Droga Srbina Spasava)
F8_LId4m620
....svasta.
Počeo sam igrati Medieval 2 Total War. Prvo sam očekivao da će to ličit na Rome sa modom za srednjevjekovni setting, pogotovo nakon tolikih kritika koje sam čuo na ovom forumu, tipa "kad odigraš jedan TW; igrao si ih sve". A to baš i nije istina.
U ovom Total Waru uživam više nego u Romeu i nije me uspio još iživcirati. Umjetna inteligencija je mnogo bolja i izazovnija, zaista znaju iznenaditi, a i pathfinding je kvalitetan u odnosu na onaj iz Romea.
Uglavnom, igram s Mlećanima i iznenadio me AI kad su samozatajni Milanezi najednom prokockali svoj savez i naklonost Pape najednom mi zaposjevši Veneciju kad sam jednu veliku vojščurinu poslao u križarski rat. Ono, potez za pamćenje, zbilja to ne očekuješ od AI-a. :pray: Na kraju im se to i isplatilo jer su uspjeli izgraditi dovoljno veliku vojsku da im ni propali savezi više nisu bili problem.
Da je slično ko Rome, jest. Ali svakako je bolje. Jedino mi nije jasno zašto gradovi ne mogu recruitat strijelce, ali dobro...
Za to imas dvorce. Oni su specijalazirani za stancanje vojske.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
da imam 6 kulja u skoli i da sam najebo al me boli k sry for psovanje
Da ću dati poveću sumu novca za ono što sam naručila...
Znam, primijetio sam, samo ne vidim nekog razloga zašto gradovi ne bi mogli recruitat strijelce...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Al dobro, valjda su to napravili zbog nekog balansa. Dvorci su za regrutaciju vojske, a gradovi za gospodarstvo. I harač :D
Da nejdem na predavanja danas.. Fakit.
Da danas pišem kemiju :-x
Da mi se kroz otvor od ventilacije čuju glasovi iz stana u podnožju zgrade.
Spoznah da sam ujutro imao WTF moment s curom, ona je bila pisala nešto na laptopu dok sam ja igrao Borderlands, odjednom se ustane dođe do mene i reče mi da moram učit jer imam test iz kemije, nakon čega mi je isključila PC iz struje, a ja sam ostao buljit u ekran čudeći se koji k se upravo dogodio.
PMS?
I sto uopce radi izvan kuhinje?
Ženama je mjesto u kuhinji!
:((trebao sam joj to reći, još da sam imao hrabrosti)
Kako možeš bit ovisan o Borderlandsu i imat curu u isto vrijeme?
Eeee stari,tako to pocinje....neces se ni snaci a vec ces gledati filmove s njom protiv svoje volje samo zato sto se njoj svidjaju
Sve se može kad se hoće? :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
To bi ti i ja napravio :)
Moraš koji put učit, a ne igrat cijelo vrijeme.
Pa padni godinu :)
Kameleon, imam sexy brit naglasak. :D
@xarabas - ima skoro pa isti ukus za filmove kao i ja, tako da nema beda
@mirko - ne želim zamišljati što bi bilo da si mi ti cura, ne, nikako, zapravo nemoguće :(
Pa da, ja sam vam kao cura.
Samo što se ne šminkam...osim nekada...
Usput, nemaš dozvolu to ponoviti, inače će ti cura misteriozno doznati da si rekao da joj je mjesto u kuhinji :D
POSLAĆU JOJ LINK NA OVAJ FORUM EHEHEHHEHEHE
Ma ti si car.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Nego, navuci đevojku na Borderlands, pa ćemo vidjet ko će kome struju ištekavat.
Stiglo mi rjesenje za besplatni prijevoz do faksa...konacno :)
Sad mi frend preko telefona rekao da sam dobio 5 iz dioničarstva :friends:
Sad imam 2 dvojke iz latinskog. \o/
Ukurac.
Za 10 dana jedinice pisu ispravak pa se vjerovatno ubacim.
Kako možeš latinski fejlati? Dude, remember the rule of cool koje dolazi sa latinskim. :)
I nije toliko strašno osim ako nemaš nekog fuhrer profesora kao što smo mi imali.
Urodena mrznja prema talijanskome, a latinski je neodoljivo identican istome.
Barem sam deklinacije imao ispravne, rijeci su me opet zajebale. >_>
Sa druge strane, moglo je i gore.
Ispada da bolje znam jezike koje sam samouko naucio nego ono sto sam ucio od nekoga.
Izuzev talijanskog. Njega samo mrzim.
Eh, i vise se bojim führer materi.
http://www.net.hr/zvijezde/page/2009/10/28/0554006.html
Koji car, nevjerojatno. :pray: :pray:
Spoznao sam da imamo vjerovatno najretardiranije profesore u državi(nisu svi ali dobar dio) i da je cijeli razred dobio jedan iz radioničkih vježbi, jer nitko nije donio vježbe sa prakse, za koje nismo ni znali da ih trebamo imati, i onda dođu i uvjeravaju nas da su nam rekli i da je to naša krivica...
Osim toga tjedan je bio prilično ok, prijavio sam se na školu animacije, i tako to :D
Konačno završio projekt iz jednog kolegija...*proud*
Ja svoj tek počinjem. Zadaci sa signalima i sustavima koje treba riješiti uz pomoć MATLAB-a ili nečeg sličnog.
Nama je pola razreda prvi tjedan škole dobilo četiri sata neopravdano iz radioničkih, jer su došli u kratkim hlačama na sat. ^^= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Spoznao sam da ne postoji ništa, ali NIŠTA gore od toga kad si jebeno napižđen i dereš se i valjdaš po krevetu i onda odjednom udariš rukom po zidu iz sve snage i sjebeš prst, pa si onda, ako je to moguće, još više napižđen i mogo bi ubit nekog.
Dok ovo pišem bijes mi se vraća. Moram se iskalit na nećemu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Spoznao sam da ne radim do utorka. Živjela sloboda! Ale, ale, ale! Život je neopisivo lijep na momente... 8)
Drugi put udri glavom, dobro plasiran udarac te rješava svih muka!
A mene nećeš prokomentirat... :cry:= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Evo ja ću:
Spozno sam da je napaljeni medo a.k.a h3@dhunt3r kul. Jesi sad sretan ?
Isusesuse i on. Samo malo tandrčem po tipkalu. Nisam sretan. Gladan sam i ode sad jest. Pozdrav 8)= Citat =:
Izvorno postao Xero
Spoznah da sam [ponovno]Sdošao do magične brojke od 1000 postova u GMK, nakon čega po običaju slijedi apstinencija od postanja u navedenom podforumu na neodređeno vrijeme. Onak, dok izdržim, tek toliko da bar malo smanjim postotak spama među mojim postovima.
Cya u nekom drugom podforumu. :P
To i dalje ne mjenja cinjenicu da si peder.
Spoznah da je PunkBuster u ET-u smijesan koliko je lame.