SherlockS- prva sezona
Odlično smještanje Sherlocka Holmesa u moderno okruženje..glumci odlični, slučajevi zanimljivi...
8/10
Printable View
SherlockS- prva sezona
Odlično smještanje Sherlocka Holmesa u moderno okruženje..glumci odlični, slučajevi zanimljivi...
8/10
Meni je prva epizoda bila vrlo loša, ostale vrlo dobre!
Sve tri su mi bile podjednako dobre 8)
Još da je HRT to stavio u pristojan termin...
da, ono, ljudi su vani... meni na iskonu ne smeta, al ono...
Prva epizoda je još najbolja u prvoj sezoni.
pocea gledat firefly iopet ftw serija
:thumbs2:
Novi Fringe, the fuck?
moraju ubrzat priču jer je ovo najvjerojatnije zadnja sezona... dobiva loše ocjene kritičara, a "zajednica" je ogromna... nešto ko s fireflyom...= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
fringe je nako skoro pa dosadan
Nisu to ocjene kritičara, već gledanost.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Samo o gledanosti ovisi hoće li serija opstati.
Fringe ima pravih fanova, ali ih je malo.
CSI recimo ima 100 sezona iako mu nitko nije pravi fan.
Ali svi ga valjda gledaju.
A ima i gorih serija s većom gledanosti.
Sve je to biznis.
Supernatural je bio dobar.
Good old ghost story.
Nabavio sam si Suits, izgleda zanimljivo, prva sezona je gotova pa da malo pogledam.
Modern FamilyS- prva sezona
Ništa posebno, osrednje...tu i tamo im se potrefi dobra epizoda..a i početne epizode su najslabije dok bi trebalo biti suprotno da bi se privukli gledatelji :? ...odgledao do kraja jer mi je bilo poslije Two and A Half Men, a i traje samo 20 min...
6/10
Počeo gledati treću sezonu Justifieda. Oh, dat crazy Boyd!
fringe opet vrhunski, supernatural odličan!
Odgledao Justified. Prilicno dobra sezona.
Evo, gledam prvu sezonu Doctor Whoa i nikako mi ne sjeda.
Svi ga hvale, i tata me pila da nastavim gledati, jer po njemu postaje sve bolje i bolje, ali ne znam.
Prva epizoda mi je baš...glupa, druga isto, ali manje. Ima previše rupa.
Treću sam pogledao i bolja je od ove dvije, ali nije mi to to, nije ostavila nikakav utisak na mene.
Što vi kažete o ovoj seriji?
Ne znam meni je to ko neka dječja emisija. Ne shvaćam nimalo zašto ljudi to toliko vole
Eto, baš tako sam to doživio, kao dječju emisiju.
Rula serija, Eccleston i Tennant imaju ludu karizmu.
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I'm sorry and I'm gonna let you finish but prvi i osmi doktor su bili najbolji.
dr. who je najbolja emisija.
Zapravo, Tennant mi je ultra simpatičan lik, baš je dobar za ulogu, ali šta ćeš kad mi serija nije :)= Citat =:
Ne nego drugi i četvrti, nemoj izmišljati.= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Počeo gledati Louie. Očekivao sam manje sulude radnje, ali serija je konstantna smijalica, a i još prije sam zavolio njegov standup. :)
Homeland!SGG!!
Je'l gleda tko Veep? Elaine iz Seinfelda glumi američku potpredsjednicu, smješno je i tak. Ima suptilnih scena poput ove: http://i.imgur.com/Rjsjvl.jpg
Pogledao prvu sezonu Parenthood
http://parenthoodies.files.wordpress.../09/photo2.jpg
Ova serije me stvarno ugodno iznenadila. Prava obiteljska serija koja progovara o svakakvim problemima obitelji i roditeljstva, ali na kraju, manje-više, sve dobro završava - ''feelgood'' serija. Možda zvuči pomalo klišeizirano, u biti i jest, ali su to izveli s puno šarma i odličnim glumcima.
8/10
E ovaj Supernatural... vjerojatno najbolja najgora sezona ikad.
Toliko glupo, a opet zabavno.
Uvijek su imali komičnih epizoda, ali ovdje cijela sezona (izuzevši pokoju stand alone epizodu).
Ne kužim kako su nakon pete sezone odlučili otići u ovakve gluposti.
A sad još jedna sezona. Oh well.
I Dick je sigurno najbolji najgori lik ikada.
Dick je zakon. Zadnja epizoda je :(
Prava zadnja epizoda kicka penise.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Itko gleda Mentalista? Zadnje dvije epizode su bile intense :)
izlazi serija o green arrowu. iako mi je bio bolji glumac u smallvillu
Volio bih se veseliti jer mi je odličan kao junak, ali ova moderna interpretacija najvjerojatnije neće valjati. Green Arrow je bio prava faca u osamdesetima kad je izgledao kao Robin Hood i bio preočiti advokator političke ljevice. Danas bi takvo nešto prošlo samo kao parodija.
http://4.bp.blogspot.com/-1K5A7PLaqU...ow%2BGrell.jpg
Predviđam 10 epizoda prije ukinuća.
Bilo bi dobro kad bi ubijao ljude i kad bi bilo krvi (ipak ima luk i oštre strijele).
No, vjerujem da će biti smallville-tip sranje.
:pray:= Citat =:
Završavam osmu sezonu Stažista, mislim se bi li gledao devetu kad je ova već dovoljno loša, isplati li se? Uglavnom izvrsna serija, pogotovo prvih par sezona, kasnije se malo razvodni to, al previše je to sezona, normalno da neće uspjeti održati kvalitetu, al štoš kad je sustav taki da se snima do je svi ne prestanu gledat.
Sad ću valjda housa pogledat ovu zadnju sezonu kako je zadnja i sve, red je.
Jel gleda ko Mentalista, isplati li se to pogledat vako kompletno, triba mi nešto sad da gledam serijski, a to sam pogleda par epizoda na tv i bilo je zanimljivo.
9 ima par oke fora ali je u globalu smeće. čak nisam ni pogledao zadnje 3 epizode.