Fahrenheit joj je drugo ime. Iste igre, no u jednoj su verziji maknute neke scene zbog ratinga igre.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Printable View
Fahrenheit joj je drugo ime. Iste igre, no u jednoj su verziji maknute neke scene zbog ratinga igre.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Eh, da. Gish također... mislim da ga nitko nije spomenuo o indie topicu.[/quote]= Citat =:
Izvorno postao Raz
Meh.
Braid rula.
Dobro da si me podsjetio, zaboravio sam ga odigrat. :shock:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Odigraj i The Maw. U navali hitova, totalno su svi propustili ovaj indie platformer, a igra je totalni chillerski zakon.
http://www.mawgame.com/
al nije originalna.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Originalna je ako ju usporediš sa ostalim WW2 FPS igrama. Posebice jer ima zanimljive likove i priču, ej priču... kad se to zadnji puta vidjelo u jednom WW2 FPS-u?= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Isprobat ću The Maw, takve su mi igre odlične. ^^
ovde se misli na originalnost po pitanju gameplaya.
Sigurno da su gameplay elementi prožvakani već negdje kao i kod svake igre no preporučljiva je jer nudi vidljiv odmak od standardnih pucaljka, to jest... ipak se izdvaja iz većine, a nije ni previše hardcore ni prelagana. Može barem isprobat ako ništa drugo... ništa mu ne škodi a možda se desi da mu se baš svidi.
Mislio sam da indie igre uništavaju industriju.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Slažem se s tobom.
E sad ovo se moze cinit malo cudnim ali ja trazim max 10 igrica za preporucit s ovakvom zamolbom:
-žanr: RPG, FPS, RTS (samo 1-2), neki driving naslov (isto samo 1-2),
-da su noviji (nekih 2 god max starost iako prihvacam i starije ako su stvarno prehebeni i imaju cool grafiku)
-imam vec :fallout 3, warcraft3, WOW,warhammer 40k DC, dakle to netreba preporucavat :D
Ovo je tako poglavito zato sto budem ovih dana kupio novi komp pa ocu se malo izivljavat na hrpi awesome igara. Stvarno bih volio neke preporuke najviše za dobre RPG Snaslove. HVALA
Žanr RPG i RTS, zbog taktičke borbe; trenutno stvarno ne mogu dati bolju preporuku od Dragon Age: Origins.
Driving naslov?
Burnout: Paradise i GRID.
Dobri RPG naslovi , a ne znam možda Dragon Age: OriginsSili Dragon Age: OriginsSmožda čak i Dragon Age: OriginsS, a i Witcher je dobar.
Zaboravio si ga podsjetit na Dragon Age: Origins... :) Možes probati i Stalker: Shadow of Chernobyl ili Clear Sky to su ti dobre FPS/RPG igre.
Uf zanio sam se malo.
I Risen je prilično dobar i nov , a što se RTS tiče imaš Company of Heroes i Warhammer 40k Dawn of War 2 treba i expanzija izać uskoro.
sve super preporuke ali čudi me kako mi niko nije preporučio mass effect (to spada u must buy naslove po meni i očekivao sam da cete svi navaljivat s tim ccc) :roll:
samo dajte još igara pls još, još, još
Ma dobar je i Mass Effect. Malo je više TPS nego RPG, no isplati ga se odigrat. Od strategija bi nadodao World in Conflict i Empire Total War, a od driving naslova Test Drive Unlimited.
Mass Effect je jako neobičan RPG sa sjajnim sistemom borbe i naredbi, ali nije mi sjeo baš zbog tog neobičnog sistema itema i skillova. Također mi se nije svidjelo ono što su mnogi željeli vidjeti u Dragon Ageu - voice acting za glavnog lika. Ne smeta mi toliko kad se ne čuje što moj lik govori, ali mi smetaju kratke i gotovo robotske replike bez pokazane emocije kad je glavni lik voice act-an.
ma ok, može on da proba, samo kažem da igra po gameplayu nije originalna ... to što se kvalitetom izdvaja iz mase ne znači da je zato originalna, nema u njoj nikakve novih gameplay elemenata ... pa da bude originalan.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Dungeon Siege 2, pravi hack'n'slash rpg. Uvijek ga volio igrat, možda opet krenem.
Diablo ??
Meni se više svidio prvi dio :D,super igra.= Citat =:
Izvorno postao Aral
E a neki frendovi mi preporucuju Gothic i Oblivian jel valja to uzet ??
I Gothic (1,2,3) i Oblivion su ti odlične igre, a sad oće se tebi svidjet tu se već da raspravljat. Zato što je Oblivion nekima jedan od najboljih RPG-ova a nekima obično Bethesdino smeče, isto tako i sa Gothicom. Ti probaj, meni osobno su to odlične igre. :thumbs2:
Nemoj, uzmi DA:O kada je igra vec izasla. :)
ako u rpg tražiš kvalitetnu priču, zanimljive questove i živopisne likove zaobiđi oblivion i gothic, eventualno uzmi prva dva gothica.. barem za sada. u svakom slučaju, nijedno ni drugo nije izašlo u zadnje dve godine. ja bih prvo dragon age, witcher, mass effect, može i fallout 3. pa onda ove sitnije ribe - risen, drakensang, hard to be a god ... šta je sve izašlo, ne sećam se ..
A niko da preporuči 1. i 2. Fallout ili Morrowind, ako je Oblivion bio krep, to je samo zato jer su ljudi očekivali kvalitetu Morrowinda :P
Nije Oblivion loš, dapače dosta je dobar, ali se ubrzo počnu uočavat mane... teren je velik, ali šta to vrijedi pošto nema ničeg posebno zanimljivog na putu. Nakon nekog vremena postane isprazno i stalno se ponavljaju jedne te iste šume, spilje, ruševine, a čak i oni drugi svijetovi kroz koje se prolazi portalima. Borbe su fluidnije i bolje izvedene, no zato su RPG elementi pojednostavnjeni ako ga usporedimo sa Morrowindom. Izbačeni su i načini putovanja tako da više nema brodova ili onih famoznih ogromnih silt stridera već je tu fast travel... klikneš na kvadratić i *puf* teleport. Nitko te ne tjera da to radiš, ali skroz ubija želju za kupovanjem skupih konja koji jedino i služe za brži prijevoz. Ima još mana, no neću bičat. Ako misliš instalirat i ekspanziju Shivering Isles sa dodacima te se bacit na instaliravanje modova kojih ima brdo te umnogo poboljšavaju gameplay je preporučljiva.
Uskoro ću preći Oblivion, napokon, već mi ide na uši. Zabavan je 10-ak sati, nakon toga ga igram samo da vidim koliko ću Famea imati na kraju i da vidim SI :(
Tako da mi je dosta RPG-a, zasitio sam ih se na neko vrijeme i igraju mi se dinamične horror pucačineSte trebam preporuku istih...
Snimiti ću si:
1) Left 4 Dead - baš zbog bezumnog napucavanja
2) FEAR - sa expanzijom
3) ???
... Da nije Clive Bakers, Half Life serijal, Doom 3, Pray, Quake 4 i sl. Htio bi više mind fuck horror pucačinu ako postoji, sa manje "strašnih" čudovišta (bolje da su ljudi neprijatelji) te sa jebačkom horror/jezovitom/tjeskobnom atmosferom.
PS: Poželjno da je FPS!!!
Kupi Left4Dead 2. Zabava na kvadrat. Igra po recenzijama ima vrlo visoku ocjenu. Mozes si i demo skinut sa steama pa isprobaj :wink:
Jesi li probao Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth?
Nije baš da je previše dinamična, više je kao detektivska i svodi se na istraživanje ali je pošten horror... čak i lik unutar igre ima svoj "fear meter" i reagira zavisno u kakvoj si situaciji i što gledaš (ako trupla gledaš recimo, počinje mu biti slabo, otkucaji srca postaju brži i slika se polako muti).
Mislim da je i Condemned: Criminal Origins dobar, nisam ga još igrao doduše.
Ono što tebi treba Bartuče je Eternal Darkness: Sanity's Requiem... samo što ga nema za PC. :)
Što je već izašao?
Meni treba SP igra, a L4D bi imao samo kao ispušni ventil u SP modu :(
EDIT: Došla 2 posta dok sam ja ovo pisao :shock: Dobro da sam ih skužio :D Čekajte da pročitam kaj ste napisali... xD
Igraj rusku verziju novog Stalkera :P
@Raz, nebi to, gledao sam je i prije, fora izgleda ali mi se ne sviđa gameplay.
@AoC, igra je dobila 9.4 na GameSpotu, jebenica xD Mada niti ne znam što je GC!? :D
@Deadwalker, nema čanse, strpiti ću se do prave verzije.
Ako je izašao L4D2, mogao bi to nabaviti, bar ću imati 3 (ili koliko već) nove mape za napucavanje :D
Kakav je novi FEAR? Doma imam stari FEAR 1 i expanziju Extraction Point ako se ne varam. A sjećam se da je nešto još kasnije izašlo od nekog drugog proizvođača (Origin ili tako nekako, moram pogledati)!?
Pa ono, dobra igra, ali ipak ne na razini prethodnika. Svejedno, barem probaj. Imas na netu dostupan demo pa ces vidit da li ce ti "sjesti" :wink:
Možda Cryostasis? Čujem da je zahtjevna, no dobra igra.
Onda je za sada stvar riješena. Odigrati ću FEAR "Sagu" :D Možda nabavim i drugu expanziju za jedinicu, mada koliko se sjećam, ljudi masovno pljuju po njoj...
Cryostasis sam igrao i odlično mi je radila ali me se igra nije nimalo dojmila. Imao sam osjećaj da igram Benchmark, a ne igru. Hrpa forsiranih efekata koji su tobož genijalni, a meni su izgledali brat bratu kao previous-gen efekti (i grafika) :? Možda bi joj morao dati još jednu šansu, možda kasnije postane dobra pošto je otprilike ono što tražim - mindfuck horror (koliko sam je polovio).
Hvala na preporukama :friends:
a nisi provalio da dečko traži igre od pre najviše dve godine ...= Citat =:
Izvorno postao Jopax