-
Re: Anime & manga everything related
Double post, yay!
Nakon prilično vremena, novi chapter K-On! mange!
Školski festival ponovno se približava, i razred u kojem su cure na njemu će održati predstavu... Romeo i Julija... Mio je Romeo, Ritsu je Julija, Mugi piše script, a Sawako izrađuje kostime... Ovo će biti zanimljivo... :)
-
@Predator - Bilo bi zanimljivije da je Tsumugi Romeo... mislim da je razlog očit :D
Pogledao prvu epizodu Tatakau Shisho - The Book of Bantorra - Osim lošeg 3D-a, bilo je prilično dobro. Zanimljiv koncept.
Provjerio Sora no Otoshimono. Prilično visoka produkcija no podloga je generična i klišejna. Ipak, vrlo dobro za jedan ecchi anime.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
@Predator - Bilo bi zanimljivije da je Tsumugi Romeo... mislim da je razlog očit :D
Da, ali s obzirom da je Mio x Ritsu vrlo popularan pairing, bilo je za očekivati takvu postavu... Ali glavna kvaka je tome što su, uzevši u obzir njihove osobnosti, uloge za Mio i Ritsu potpuno krivo podijeljene... U biti, u chapteru, jedini način na koji su uspješno uspijele izvesti svoju ulogu, jest tako da su obje imitirale svakodnevni govor i držanje one druge. :)
Što se Mugi tiče, hm, svejedno, to što ona piše script moglo bi učiniti predstavu jako... Zanimljivom, s obzirom na njen ''yuri vision''. :) ... Očekujem... Nešto u slijedećem chapteru. :)
E da, zaboravih spomenuti, Yui igra jako važnu ulogu u predstavi... Stablo. :D
Usput, čitam sad ''How will this end?'' thread o K-On!-u na mangafoxu...
= Citat =:
1. Azusa comes out of the closet and starts going out with Yui.
2. Mio and Mugi get jealous of Yui and Azusa, respectively, and Ritsu gets depressed because Mio isn't interested in her.
3. Yui starts dating Mio behind Azusa's back.
4. Sh*t gets School Days on us.
5. We already know Mugi owns a NICE BOAT.
xD
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E da, zaboravih spomenuti, Yui igra jako važnu ulogu u predstavi... Stablo. :D
= Citat =:
1. Azusa comes out of the closet and starts going out with Yui.
2. Mio and Mugi get jealous of Yui and Azusa, respectively, and Ritsu gets depressed because Mio isn't interested in her.
3. Yui starts dating Mio behind Azusa's back.
4. Sh*t gets School Days on us.
5. We already know Mugi owns a NICE BOAT.
:pray:
Idem pogledat Sasameki Koto... ono, prođe 20 sekunda i već yuri scena :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Idem pogledat Sasameki Koto... ono, prođe 20 sekunda i već yuri scena :D
Mrzim te. :(
Ali ajd dobro, danas dobijam računalo natrag, konačno... It's anime time! :)
-
Počeo gledat Fairy Tail ipak. Vidim da je dosta ljudi malo razočarano prvom epkom, no eto meni rula. Prilično podsjeća na One Piece svojim humorom i dizajnom likova.
-
A ja se bacam na Tokyo Magnitude 8.0, vise nije ongoing pa se isplati gledat ;)
-
Uploadan chapter 3 Yami to Boushi to Hon no Tabbito mange, eeeh?!S
Nisam znao ni da postoji... >_>
Oh and what is dis:
Haruhi spinoff manga ili whatever, eh?
A što li je tek ovo... [klik]
-
Yeh, ispada da su bili u pravu, Spice & Wolf lajt novela na engleskome ce ipak imati onaj drugi cover. :(
http://i37.tinypic.com/zoccv8.jpgstari cover->novi coverhttp://i33.tinypic.com/2w1t5xl.jpg
Kazu da su to napravili "jer se dosta ljudi nece svidjeti originalni artwork".
FFFFUUU-
Trebalo bi biti i limited izdanje sa originalnim artworkom.
♥ Baka Tsuki: 1 volume skroz, 2 napola, 3 i 4 volume skroz, ostatak sporadicno.
Zasto nece dovrsiti volume 2 da mirno citam ostatak. Q_Q
Ali imaju kudos za ostalo.
Najvjerovatnije sutra pocinjem sa Wolf's Rain, sada nazad na latinski.
-
Loše, stari cover owna Isusovski. :(
-
Neka maknu konjsko zubalo iz novog covera i dobar je. Razlog promjene je očit: manga dizajn ne prolazi dobro kod mainstream publike na zapadu.
-
Novi je umjetnički puno bolji,ali stari je bolji ako si bolesni otaku.
-
@Arby
Ali inače su u kurcu ta engleska izdanja manga i light novela... Totalno su nepouzdani. Recimo, Dark Horse još nije izdao volume 10 Hellsing mange, a Seven Seas je izgleda potpuno zaboravio na volume 3 Strawberry Panic light novela... Iako je i jedno i drugo u Japanu izašlo odavno...
@Zahtjevna kuja Soldat
Na novome rep izgleda kao krilo ili neš, a faca i zubalo su kowai. Yuck.
EDIT: Sad saznao release date za vol. 3 Strawberry Panic light novele u Americi... 30.12.2009. :o
Isuse Hriste nisam imao pojma. Ovo ću nabaviti pod svaku cijenu. THIS I SWEAR!
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Neka maknu konjsko zubalo iz novog covera i dobar je. Razlog promjene je očit: manga dizajn ne prolazi dobro kod mainstream publike na zapadu.
A jebemu, tek sada skuzio da su to zubi.
Ne, ozbiljno.
@ Arby- Zna se, ali samo da mi je vidjeti kako ce artworkovi biti ubaceni, posebice ovaj.
Sada cekamo dusebriznike koji ce procitati da Horo u ovom fizickom obliku ima 15 godina i eto zabave. :)
-
Cinjenica je da, sto god na pravili sa coverom, manga preko bare se bas i ne prodaje najbolje. Ali ipak, pokusavaju napraviti veci proboj na to trziste. Cijena ih ubija.
Gledam Cowboy Bebop, koji je to klasik među klasicima, nemogu vjerovat. Među top5 animea svih vremena valjda. Naravno, ja imam remastered verziju sa 5.1 zvukom, 500-600mb po epizodi ^^
-
Općeniti stereotip zapada prema istoku je da su bolesni pa normalno da su na zapadnjačkom coveru napravili suprotno.
Da ne bi bilo ama baš nikakvih insuacija na pedofiliju,crtiće i mawu djecu.
-
Strawberry Panic light novel 3 preorder
So bookmarked. Čim budem imao ''koju kintu'' na kartici, naručujem sve tri iz Jamerike. :)
Btw, @ schro:
= Citat =:
Izvorno postao Official Dark Horse English translation
Schrödinger: ''I'm everyvhere. And novhere. ''
-
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Lol.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Lol.
I second that.
Ne ali stvarno, nov cover je užasan, a ni ne pridonosi atmosferi kakva bi trebala bit. :(
Dalo bi se to puno bolje napraviti. Jedino mi se fontovi sviđaju.
-
Vi očito ne shvaćate.
On a side note death note je dobar.
-
jel iko odvas anime-manga freaks gledo Host Club ili Queens blade? pocetak mi je mrvicu predebilan za nastavak gledanja, te me zanima dal se isplati gledati zbog nekih kasnijih randji/neceg treceg
-
Ako se ne varam Queens Blade je jedan od animea koji se prvenstveno oslanjaju na ecchi (vrlo blizu sexual conenta, jel) scene, tako da nekako sumnjam da je to, to što ti tražiš. Mislim da je Aral gledao, valjda će dat više informacija.
Za Host Club nikad čuo, nebih znao.
-
-
Hehe, vec vidim pricu ^^
Nabavio Paradise Kiss, anime o svijetu mode, zanimljive price i koncepta. Poprilicno popularan anime.
-
Vidio jučer Opening od Paradise Kissa, izgleda fora.
A Spirit of the Sun
Još jedna manga koja podsjeća na tokyo magnitude, neznam jeli se od toga odustalo ili je ongoing još...
-
Malo svrljao po youtubeu pa se sjetio K-On-a...
K-ON! - Last Performance at "Budokan"
K-ON! - My Love is a Stapler
Pjesmu su :thumbs2:
-
Aral <3
Inače, završio Sora no Manimani... Hm... Pomalo razočaravajući završetak jako lijepog animea... Ovom treba druga sezona, definitivno... A dok se to ne dogodi... 8/10.
-
Zašto razočaravajuć?
Meni je baš pasao kraj... predsjednik završava i odlazi zajeno živjet sa Oumi u kampu, a ostatak ekipe se sprema za novu godinu.
-
Mda, kažem, biti će dobro ako te druge godine i bude... U suprotnom, previše vremena je potrošeno na ljubavne zaplete oko Sakua da se na kraju iz njih ništa ne bi razvilo... U svakom slučaju, ako bude druge sezone, i dalje navijam za Saku x Hime, iako me je ona malo naživcirala u jedanaestoj epizodi...
Btw...
Hellsing OVA VII teaser
Dolazi krajem godine. :pray:
*uzastopni orgazmovi*
-
Omg koji trailer, kak liku na pocetku facu odgrize xD Steta kaj serijal nije duze zazivio, barem 26 epizoda ili tako nes :/
Inace, nasao novu zrtvu...Witch Hunter Robin :thumbs2:
-
Meh, serijal, iako sam po sebi dobar, je nakon šeste epizode krenuo potpuno drugačijom pričom od one u mangi, i totalno se razvodnio... OVA epizode su puno bolje, a manga je vjerojatno najbolja. ^^
Btw:
= Citat =:
Izvorno postao Wikipedia
The ongoing prequel to the manga, entitled Hellsing: The Dawn, is set in September of 1944, in the midst of World War II. The story features Walter (then only 14 years old) and Alucard fighting Millennium in Warsaw, Poland. Because of its popularity, the importance of the story in relation to Hellsing, and the fact that some scenes from The Dawn were present in the OVA trailer, it is possible that The Dawn will be animated as part of the new OVA series.
Znam da nije sigurno, ali do want. :pray:
Pogotovo s obzirom da The Dawn manga nikada nije dovršena...
-
Tek sad primjetio, Helatia dobiva film sljedeće godine... vrijeme da se bacim na ONA epizode :)
Btw, jesu li još airing ili? Answer pl0x.
-
A sad, kao da se već ne zna da će 7. biti jedna od boljih OVA do sada (woo, Victoria berserk mode)... iako, drago mi je vidjeti da će facecrunch biti uključen premda me vjerojatno ništa ne bi trebalo više začuditi nakon što smo u jednoj epizodi vidjeli kako onaj Nazi-vampir žvače dijete, pa ono... da. :)
I stiže krajem godine... jel' moguće, baš me zanima (još samo 2 mjeseca).
-
Ma da, istina je. Nekak imam osjecaj da sve forsiraju preko OVA al dobro, barem dobijemo novi Hellsing materijal.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
I stiže krajem godine... jel' moguće, baš me zanima (još samo 2 mjeseca).
Evo malo se provrtio po netu sada, te pročitah da su se OVA VI i VII radile istovremeno, tako da je ovaj puta razmak između release dateova manji... Uglavnom, OVA VII najavljena je u Japanu za dvanaesti mjesec 2009. ili prvi mjesec 2010.
@Aral
Uopće ne forsiraju, samo su vjerni originalnom materijalu. ^^
-
Danas govorim frendu da mi donese novi FMA i Basilisk, a on kaže da mu je kompjuter na popravku do daljnjeg, oh the joy!!!
Sad tražim nešto da popunim vrijeme, a da FTP server radi mogao bih skidati Hellsing OVA do 6 epizode, ali neee on ne želi da se konekta majku li mu razbijenu :toilet:
-
@Jopax
Evo ti jedna random preporuka, gledaj Doujin Work.
Rofl kao i Umisho. ^^
-
Mhm vidim da nema puno epizoda, mogao bih baš odgledat
-
OMG pogledao novu epizodu Naruto Shippuudena, koji fakin epic :pray: Jirayia sage mode :o A tek iduca, bit ce ultraturbomegaepic :pray:
:D
-
nepratim te anime-e tolko
al malo sam googlal slike od Hellsinga npr kao ova
http://phazon.info/wallpapers/Hellsing.jpg
jel on to ima dva guna kao Dante ?
Ebony and Ivory ?