Evo, samo jedno brzo ninja pitanje :).
Jel izišao kakav update / driver da GTA kuži 1024 memorije na 3870x2?
Printable View
Evo, samo jedno brzo ninja pitanje :).
Jel izišao kakav update / driver da GTA kuži 1024 memorije na 3870x2?
:o
Pa instaliraj najnovije drivere za grafu. Navodno donosi neka poboljsanja i novitete
RIDER svaka ti dala XD
otkrio si tajnu svemira
Nema veze što u opcijama skuži samo gigu. Samo ti slobodno prekorači tu mjeru i sve će bit uredu.= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
bas prestekavam tv i vidim reklamu za rednecke u onim racer autima iz san andreasa, kak se vrte po aerodromu u san fieru... lol je videl ko to??? gledate uopce tv???
sorry za double post, al nema edit...
uglavnom, tolko auta u igri, a niko nist ne komentira??? ja sam trenutno tek na drugom otoku, i najbolji auto koji vozim je santinel... tu i tam naletim na sultana, i on mi je za sad najbolji... odma poslje RS-a...
TV sam gledo, ali ne puno. Inače odi na mjesto gdje si odveo Michele na prvi spoj. Tu negdje bi ti trebo biti teren za mini-golf. Tek ćeš se tu iznenadit ;)= Citat =:
Izvorno postao Doggy
I meni su najdražći automobili koje mogu pozvat da se stvore ispred mene :D
Prošo igru pa me ne zanima ne korištenje ćitova.
NA telki su mi najbolji American space rangers :rotfl: i Men´s room. Super mi je kad pocne padat kisa a ekipa pocne vaditi kisobrane i pokrivat se novinama preko glave, a policajci navuku one svoje kabanice. Ma realno do yaya, bas mi se svida.
Cini mi se da vise niti jedan auto "ne drzi" cestu kao prije u SA. Sad sa bilo kojim da uletim u zavoj prvo ce se okrenut za 180 i jos ce fulat zavoj 5 metara.
Najljepse mi je po noci sa helicem letiti iznad grada. :pray: Kad sam prvi put to vidio ostao sam bez rijeci, ma to je nesto prekrasno.
Ako me netko pita sad slobodno mogu reci da sam bio u New Yorku. :D
kad neznas vozit aute s takvom fizikom... ja sa santinelom i sultanom derem cestu samo tak...
@scorpius- jos da se ja sjecam kud sam ju odvel na prvi date...
ma izneneđenja u pm........ skorosam napisao iznenađenje XD ali ali dat cu vam hint- pocinje sa n i zavrsava sa a -pogodite
Dat ćeš koji hint? Za što je taj hint.= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
hint ti je sugestija, pomoc kod pomaganja, na to sam mislio= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ma znam to, nego pomoć oko čega= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
iznenađenja
1. Gdje mogu naci Infernus u algonquin-u? (ako ga uopce ima tamo)
2. Jel itko vidio Buggy na plazi? (ja jos nisam :( )
3. Ocu ikad moci otici u zracnu luku, a da me ne ganja policia?
4. Gdje mogu vidjeti koliko imam ukupno bodova (achivements)
1. nazovi brucia za race i ako su malo bolji auti, trebalo bi ih biti u gradu...= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
2. nema
3. ne, na ps3 samo u sixaxis tutorialu...
4. valjda na social club site-u...
1. Race pocinje sa random vozilima, pa to i nije bas najsigurnije. Kad-tad cu proc sve utrke u algonquinu,stoga mi bas treba mjesto na kojem se nalazi infernus.
2.To sam i mislio, ali nema veze
3.Goddamit! :twisted: ,a bas sam nasao onaj policijski helic tamo i kad ga uzmem policija me ganja,a u helicu im ne mogu pobjec jer je krug u kojem me love preko sva tri otoka. Isto tako ne mogu igrati chicken sa avionom na miru :thumbs1: .
4. trazio sam ali ne mogu naci.
ali igra se kukavice s avionom... xD
Lokator je u policijskom helihopteru, zato u njemu nikad nemožeš pobjeć od policije.
e da pitam, jel ima onih oklopljenih kombija za prijevoz zatvorenika ?
neznam za infernus, ja sam ga, kad sam prvi put igral, dobil tek od onog gay-a, a sad sam isel na race, i bilo ih je po gradu...
http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map
prema ovoj mapi, samo su 2... jedan za stevie-a, drugi od bernie-a...
ima, cak jednog moras oteti u jednoj misiji...= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
jey :D bit ce supe r sada- nema tenkova, uzmem takvo jedno vozilo i juris na murjake, fbijevce i ostalu gamad s prave strani zakona
Nah, meni je veći gust poć u Infernus, Cheetah ili slično brzo vozilo i pobacat granate iz vozila dok se ne nakupe 4 zvjezdice, a onda gas do daske!= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
CAN'T TOUCH THIS, COPS! 8)
to mi nije dobro je mi nije gust lovit se sam sa sobom
koju misiju treba odabrat na kraju da roman prezivi a kate ne???
lol, kate, prvi date sam ju izvel u bar, kaj smo se napili, a vozil sam stari hrdjavi auto... 2. date je bil u striptiz bar-u, al nema onog za uci, pa smo samo prosetali nutra, a poslje toga fast food...
e, ste skuzili, na drugom otoku kraj crkve, svaku vecer murijak zaustavi auto i pregledava gepek...
nema edit... uglavnom, revenge treba odabrat da roman prezivi...
kako me ubijala ova zadnja misija...
1. pokusaj, shebem helic u gliser
2. pokusaj, padnem s motora na skakaoni
3. pokusaj, pokupim ljude na plazi i skocim u prazno dok je helic pol kilometra dalje...
4. pokusaj, nemam energije pa poginem prije neg udjem u skladiste, i naravno, nemam ni m4 ni sniper...
5. pokusaj, konacno obavim sve kak treba, i onda me skoro murija na Happiness Islandu prikolje... ajme, mislim da bi bacil igru kroz prozor da mi se to dogodilo...
Tu zadnju sa revenge nisam nijednom ponavljao, ali sam bio blizu da ponovim. Došo sam tamo na Happiness Island sa milimetar energije.
znam taj osjecaj.............. neznam misiju
Nakon sto sam instalirao patch, GTA je postajao sve gori i gori.
Nakon sto mi vec mjesec dana izbacuje: GTA IV not responding i zabrejka na svakoj drugoj animaciji pa sam sretan ako uopce predem misiju.
Konacno je tome dosao kraj.
Vise nemogu pokrenuti GTA IV. Hvala ti Rockstar, jeben posao si napravio! :bravo:
Kull, stavi disk u drive i pokreni Repair.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta