da i ja sam na Brooda mislio, sry :)
-arem = rofl x 10
Printable View
da i ja sam na Brooda mislio, sry :)
-arem = rofl x 10
to na gareni bilo?
ako da, reportaj ga...
eurob.net= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
garena ne radi na x64 visti :(
i da, jos uvijek se ne smatram pro, ali jbt mrzim sto noobovi moraju igrati -em, prebrzo igra prode tako
Joj a sta je bf nego damage lol= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
[quote=Juggernaut_v2.0]eurob.net= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":z63i448t
garena ne radi na x64 visti :(
i da, jos uvijek se ne smatram pro, ali jbt mrzim sto noobovi moraju igrati -em, prebrzo igra prode tako[/quote:z63i448t]
lol zadnji gameovi su mi bez em za 20 min prolazili xD
puuuno bolji je crit= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
isuse, 2 bf skupiti? pa upucaj se rade ili alt-q-q stisni... nagadat cu da je sys mislio da admiralu treba satanic+neki drugi non-orb za dmg (ja bi nda skupio ass ali dosad je ispalo da sve sto ja smislim sys ospori)
jugg koji ti je nick na ebnetu? moj je LinoLad
ma njemu s&y i crit ili hot ovisi kako partija ide
ne triba mu veliki ias jer mu je cleave ionako 4sec cd
nece sa cleavom ubijati protivnike u late gamu -_- rade mu aklepas satanic i ass i imas att speed, dmg lifesteal. a movement speed dobijes od broda i pt/bot/phazor boots (ili kakogod)
puno bolji s&y od assa
za lifesteal mu je vlad dosta
neznan za tebe, al ja rijetko igran partije di kasnije možeš samo ići i spamati spellove i ubijati sve isprid sebe
i nemoj zanemarivat farmanje u late gameu
mislio sam da neces ubijati heroje sa cleavom kao na early lvls, doduse oce taj bonus dmg pomoci. i ass>sny bilokada, bonus armor, att speed, -armor protivniku, aoe za tim (+armor)
ali nema maim, hehe...
nema tu item>item
s&y daje 33% ias, 400hp, 15% ms i 28 dmg
ass nedaje slow, hp i košta 1k g više
nije to item za njega
kunhka nema 100% cleave nego ima 60 dmg cleave svake 4 sec...= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
lol
procitaj ovo 2 puta ffs -.- i s/Y daje 300 hp-a cak mrvicu manje -.- a assault daju veci as i armor kaj je vazno pogotovo za late game -.- i sa tim moze satanic kaj je late game item -.- a slow i ms ti netreba jer imas prvu sa kombom trece i ulti -.-= Citat =:
Izvorno postao www.dota-allstars.com/hero/2558/index.html
zapravo mrvicu više-304hp-a
ali dobro ako stvarno nećeš s&y nemoraš
to je diskutabilno, al glavno da mu se ne kupuje cleave
@ karlo kakvi bi to lame spell 60 dmg cleave svaki 4 sec bija
Koliko sam ja skužio, on ima cleave svake četiri sekunde koji sadrži njegov base dmg + 60 dmg!! Bolesno!
ma bravo! svake 4 sekunde njemu se pasivno uključuje magija koja mu daje +60dmg i 100% cleave u 500 range jedan napad... kolko vam je trebalo da to skuzite-.-
Meni dok nisam pročitao ovo gore! Nisam još igrao s njim niti sam čitao o njemu!
aha ok onda
ok zajebo sam se ja...
trebam misljenje, riki sa vladsima i mantom. iko to pokusao? frend kaze da je imba no nikad vidio/pokusao
ja ima da probam sada protiv prosa! ako bude bilo dobro onda sve pohvale jer nisam vjerovao da taj kombo moze biti dobar ali ako suxa onda cu lika zajebavati da je n00b :D
evo igrao protiv prosa nije lose ali definitivno je bolji s/y jel kada ima wardsa ili gema onda nemres sa svih 3 doci onak odjednom nego pocnu bjezati a to onda nije fora :S
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Kupi mantu ako protivnici imaju Gem, a ako stalno stavljaju wardice, neka ti ili netko od tvojih kupi gem (sa gemom možeš vidjet njihove wardice)
ma lol nisma znao :D igrao ja sada sa Kunkkom i skupi pt vlads vanguard ;D mi njih pnwali malo pa se ja osao zahebavati da cijeli val creepsa ubim u jednmo udarcu :D i sakupio 2 divinea :D :rotfl: :rotfl: :rotfl: onda sam mislio na burizu i kaj velite jel dobar build? :rotfl: :pray:
protiv kog si ti igro djece od 3 godine?= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Zakaj svi forsate kunkku da bude neki DPS? Ok, ima dobre magije, al ipak je str i ne može se mjerit sa nekim AGI-em u late gameu. Igrao sam s njim par puta i uvijek bi me AGI silovao kasnije.
igrao sam protiv prosa ali team im je bio rylai, lich , rhasta , naix , bio sam solo gore sa rylai i pwnao ju sa cleavom :D onda sam se zaletio mid na lvl 7 i samo ulti na licha i prvu i lupim ga 2 puta mrtav :D onda sam prosao mid pobrao dd i napravio double steal :D tako da smo ih pwnali :D ja i balanar smo imali beyond godlike a host (trax) i luna nisu bili daleko od toga ali dosta smo dugo igrali jer je geo dok sam ja bio lvl 16 on je bio lvl 7 :S pa su se na njemu feedali :S i nismo htjeli zavrsiti pa ono :D skupilo se :D srusio sam svih 6 vanjskih towera (ja bas ja ne sentinel) i to mi je 3.3k golda tako negdje i killao sam pa to ti je divine :D nije bilo tesko i onda smo im dosli do FT-a i ja se zaletio na fontanu :D 2 puta sam ju lupio vidjelo se je da sam joj nes malo napravio i onda su me ubili pobrao je naix divine ubio balanara i mi smo uzavrsili partiju :D :pray:
ljepo,ljepo al geomancer :shock: