@Neven, great minds think alike :D
@Scorpius, kakav je tvoj build?
Printable View
@Neven, great minds think alike :D
@Scorpius, kakav je tvoj build?
6 GB rama? :o Bravo.= Citat =:
Izvorno postao Megacyber
probaj službeni patch instalirat, ako ne onda fix za kojeg je kolega gore postao link, ako se ne varam. Ajde reci i na kolikim detaljima igraš?
Da 6gb rama :D
ja sam probao instalirat fix al mi ga nije htio instalirat tak neš...pisalo je "cannot find the path specified" i "cannot find the file specified". igram na ultra high detaljima
S obzirom na ostatak konfiguracije, procesor ne valja za ništ. :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ko da to neznam :D :D al mi sve igre dobro idu na max detaljima...a jel imaš možda kakvu preporuku ??= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ako si spreman potrošit lepo onda si uzmi ovaj, nećeš falit, ali postoji šansa da lagano bankrotiraš. D
:shock: 9.999 kn :shock: :shock: :shock: a mislio sam možda neki quad pošto dok igram imam i winamp pokrenut i mozzilu i msn...
ili možda neki jeftiniji i7
Ma zajebava te Scorpius :D Imaš fenomenalan komp, a procesor kada se OC-a ne predstavlja kočnicu niti jednoj grafi na tržištu.
A i to što imaš i je Quad. Core 2 Quad Q6600, zar ne?
Nego, evo upravo sam izašao iz Vaulta. Za sada mi se sviđa igra. Skroz mi fluidno radi na 1280x1024 pri gotovo svim detaljima na max, jedino bez AA. Jedino kaj sam napravio, tweakao sam *.ini fajl tako da se bolje upregnu obje jezgre, pošto po defaultu nisu sve opcije omogućene za multithreading.
I da, razvaljujem sa bejzbolskom palicom :D Štedim metke od pištolja za prve prave Raidere ili Slavere, što li već ima u igri.
tako sam i ja, što više koristi prsa o prsa, ali to ce uskoro prestat...
Jedino već vidim da neću igru odigrati niti jednom sa Melee likom. Borba u VATS-u sa Melee likom je katastrofa, bar u zatvorenim lokacijama. Kamera skače na sve strane i totalno je "disfunkcionalno" :D
a jel zna ko nekaj s tim crashanjem...downloadao sam patch al mislim da se nije instalirao samo mi se tijekom instalacije sama pokrenula igra...a onaj fix kaj je postan par stranica unazad sam probao instalirat i pisalo je "cannot find the path specified" i "cannot find the file specified". I da igra je original. A jako bih htio zaigrat tu igru samo kaj mi ti glupi crashevi to onemogučavaju :( . Pliz help.
Ne znam za vas, ali mene "moj stari" opako podsjeća na Pierce Brosnana xD I po glasu i po izgledu :D
Uz takvu grafičku, mislim da ne bi smio imat problema. A i ostatak konfiguracije ti je ok :D .= Citat =:
Izvorno postao Megacyber
Vjerojatno onda neće mnogo značiti ako smanjiš detalje. Ako fix ne radi, potraži službeni patch.
Ako ni to ne radi, probaj namjestiti da ti Windows Media Player otvara .ogg fileove po defaultu. Također možeš probat stavit u windowed mod. Neki kažu da su samo prebacili u windowed i sve je išlo bez problema.
naravno da neces, igra nije stvorena za to, nije uopce izbalansirano kao u prijasnjim nastavcima.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
yea, valjda mi se zato posebno svidja= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
au, nabavio igru, igrao, igra rula =D
btw, kako ste vi prosli sa mafijom i onom bombom? Ja sam igrao "shiny good citizen" i rekao sve murjaku, nakon cega je ovaj popio laserski metak^^
previse ljudi tako igra, malo tko oce nukat grad radi dost questova= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
(jedino amd freak pali bombu u tenpennyju)
Ja ju u sljedećem prolaženju aktiviram i ići ću na lošu stranu.
Treba samo imati puno mina sa sobom i igrat partizanski.
Ja mine nisam koristio za ništa drugo nego za nabavljanje love, ali sam zato granatice baco sve u 16.
ako i uništite megaton ostanu vam svi questovi koje dobijete od Moire u trgovini, ona se nekoliko dana nakon što ste raznijeli megaton pojavi u underworldu.
postoji i način da ne uništite megaton, a da ne ubijete onog lika u baru, prvo deaktivirajte bombu i tek onda pričajte s njim
mine ownaju u podzemnim jer su uski prostori pa protivnik nema kamo. miniraš prolaz, hunting rifleom u glavu da se svi zalete na tebe i vidi vatromet. :D
Baš sam danas u epskom okršaju protiv grupe supermutanata pobacao sve svoje granatice, ispalio gotovo sve rakete i podvalio im sve mine. A pucalo se sve u 16 :D
Jedna stvar koje ne fali u F3 je municija. Dakle, došao sam u situaciju kad bi ubio za stimpak (doslovce :D ) a svi droppaju samo municiju i rabljene pušketine. Pritom sam nosio sa sobom ( i još nosim) 2 vrste sačmarice (sawnoff i combat), 3 automata (s jednim pucam, ovi drugi su za popravak prvog), 3 lovačke puške (ista stvar), 10mm smg i 4-5 10mm pištolja. :killyou:
E, da , mine isto ownaju na uskim stubištima. samo ih pobacaš i zakempaš se negdje.
ja pravio bottlecap mine i dilao ih za stimpake!
WOOOHOO!
Ajd, ljepo se ti odluči koju pljucu želiš ili dvije pljuce pa sve ostalo prodaj. Tako sam ja i nisam požalio. Imam Plasma Rifle i The Terrible Combat Shotgun, to je jedna koja se loota sa jednog trgovca u špiljama ispod škole u ono rasutom gradu pokraj Megatona. Nisam požalio za taj arsenal. Za vani je Plasma, a u malim prostorima šutganica i svi padaju.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
OK, evo igrao sam do sada, pa da malo updateam svoja mišljenja o igri :D
Dobro:
+ Grafika
+ Razgovor sa NPC-evima
+ Evil & Good side opcije
+ Koristi Bloodlines sistem razgovora (Intelligence i sl. bazirani odgovori)
+ Za sada mi igra djeluje ogromno
+ Dizajn beštija (mrava, žohara, štakora itd.)
+ Voice Acting je više/manje, više nego manje dobar.
+ Hrpetina Itema
+ Krvavo i Mesnato (Blood & Gore) :D
Loše:
- Nezgrapan PiPBoy sistem inventara. Treba vremena da se priviknem
- Itemi nemaju svoj Lore ili bar neki zanimljivi opis
- Tutorial te ne provede kroz sistem popravka oružja i armora
- Itemi poput Stimpacka i sl. malih, ali bitnih pizdarijica se teško vide među svim tim smećem u igri
- Zvukovi bi mogli biti i bolji
- KATASTROFALAN sistem krađe. Opet kao u Oblivionu. Samo ovdje pada karma za svaku krađu, pa makar sastrugao kaogumu sa stola u bartiji. To mi se niti najmanje ne sviđa, toliko toga lijepoga za pokrasti, a ne želim da ne gubim karmu :(
Pitanja:
1) Kako funkcionira Repair skill? Koliko sam skužio, da bi popravio recimo Haunting Rifle, moraš imati još jedan Haunting Rifle od kojega iskoristiš dijelove za popravak? Jel ima još koj način da solo popraviš oružje/armor?
2) Vidim koji mi je Karma Status, ali kako mogu vidjeti koliko imam Karma Pointova (dobrih i loših)?
3) Kod Armora, kako znam jel Armor dobar? Kaj znači onaj DR pod statistikama armora? Sumnjam da je Duration pošto je ispod toga Condition!?!? Se može kako vidjeti detaljne specifikacije oružja i armora?
Hvala :friends:
1. možeš solo popravljat jedino tako da daš pare za popravak nekom trgovcu, otherwise ti treba repair skill i još tih itema.
2. ne možeš vidjeti bodove, ali karma ti ne znaci bas nesto puno, tj valjda ima razlike u dijalozima ali nebi te trebalo previše zamarati.
3. DR je damage resistance. detaljne specifikacije? ne. :D
Ima razlike u comapnionima,kriva karma i nemoš s njim
@Cropir, hvala na odgovoru. Eto još jednog minusa, oružja i armori nisu dovoljno kvalitetno specificirani :(
@Nodakim, mene je odajebo onaj Raider iz Megatona zato kaj imam dobru karmu :D
I da, makar imao samo 1 na Charisma, ljudi me najnormalnije prihvaćaju i razgovaraju samnom kao da samo ne znam kak simpatičan :D Sve zbog pozitivne karme, a valjda i zbog Intelligenca visokog. Tako da mi se za sada čini daje Charisma nepotrebna!?
sada je nepotrebna, al ćeš kasnije imat u razgovorima ponuđene posebne opcije koje mogu uspjeti li ne, a ovise o tvojoj charismi
npr. ako imaš veču karizmu, možeš razgovorom izvuč veću količinu paru za obavljeni quest i sl.