Ubost as in kupit?= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Jer TF2 je f2p vec hrpu vremena
Printable View
Ubost as in kupit?= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Jer TF2 je f2p vec hrpu vremena
Pičiš samo sa postojećim TFom koji već imaš. Crossano je preko sve 3 platforme tak da samo rokaš :)= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Od sutra i ja imam vremena za gejmanje! <3
Stavio sam si Ubuntu Linux i oduševljen sam njim, samo mi treba igara. Ima neko dobar rasadnik na pp.
Ajmo gej najt na TF2.
Dosadilo mi igrat MvM sa retardima.
Nikad više.
Jebes tf2 :/
ko vas jebe
tf2 forever
casual powah
Da je barem casual. Tu igru ne igra nitko osim židova koji pokušavaju naivnim ljudima uvalit usrane kape za par dolara i ovih koji kupuju te kape. Užas.
Sad bih ti stavio one zelene strelice da impliciraš da svi ljudi samo trejdaju u igri, ali ne znam to radit a i ne da mi se.
Od igara u mojem libraryju vidim da za Linux platformu ima:= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Killing Floor
FTL
Kerbal Space Program
Faerie Solitaire
Left 4 Dead 2 (možda je Linux verzija još Beta, ne sjećam se)
...ako pomaže. Doduše probao sam samo FTL i KSP od kojih mi potonji ne radi, ali ionako imam laptop koji nije za igranje, a na desktopu mi je particija s Ubuntuom malena, pa neću isprobavat Steam na njemu.
Lol šta pričaš ti :pray:, postoji hrpa servera na kojima ljudi igraju da bi igrali, a ne zbog kapa; da ne pričam o vanilla serverima ili još bolje, pickupima, mixovima i competitivu. To što si bio na lošim serverima sa klincima ne znači da je svugdje tako.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Kladim sa da igra na 24/7 2fort instant respawn serverima
Tko?
u
Totalno, bar sam upalio igru otkad se raspao najbolji community na kojem se, gle čuda, nije igrao 2fort.
Kad mi dođe da igram s hrpom botova koji ne komuniciraju i ne pružaju nikakv užitak igranja igram SP pucačine. A takav je nažalost preostali player base tim fortresa dva.
Ma ziher, uvijek je bilo takvih servera i onih dobrih.
To su dobri serveri. Znao sam uletit prije par mjeseci Daniji i kroatiju i igra je bila ubitačno dosadna.
Osim ako ne postoji tajni teamspeak za kojeg ne znam.
Ma nije istina.
Ovo je blažena gospa u usporedbi s nekim communityma gdje su sve sami debili i ološ sveg svijeta.
Ovdje mi je smiješno kad mi netko psuje mater jer je igra takva da je sve bedasto. A i takvih primjera nema tako puno (iznimka - MvM).
U WoTu bih najviše volio ubit čitavu Poljsku npr.
Ako ti uživaš u tome da ti psuju mater, samo daj. Tko sam ja da ti branim?
Jebiga, možda sam izbirljiv ali više mi se sviđaju serveri o kojima netko brine i koji će filtrirat takve retaje koji ti jebu mater.
Ne znam Storm, na serverima na kojima igram nisam doživjela takve retaje, možda na valve serverima...al' ok, ne sviđa ti se- ne sviđa.
To se dogodi valjda jednom mjesečno (karikiram). Šta hoće reći da se svi vole, cvijeće raste i sunce sija.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Uostalom, to je jebeni internet.
Joj daj ajde ko da su svi serveri takvi. Ne njajke= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Meni se diže kad mi psuju mater.
Edipov kompleks, ovo ono.
TF2, Mambl, sad.
Tko još koristi Mumble?
Ja.
BTW, Admire, vidim tvoju poruku na Steamu, ali pošto mi se TF2 apdejta, ne mogu ti odgovoriti.
Ok eto me