Tenk Vlad?= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
WAT!?
Printable View
Tenk Vlad?= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
WAT!?
a jeste jadnu soraku pokrali vidite joj assiste xD
Poppy je n00b team killer, idioti ju fokusaju :D
i kako ste to pobogu izgubili :D
xD e jel instalacija igre treba biti u istoj mapi s clientom ?
vlad je odlican tank, sto god mislia :)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Soraka je support, i uglavnom ovako svaka partija di soraka igra ovako zavrsi != Citat =:
Izvorno postao KICO123
noob team killer ? nisam skuzia, haha.= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
i kako smo izgubili, jednostavno, jedan teamfight dobijemo, pushamo, revive, sjebu nas pola, pushaju, ugl bilo je gusto, al digli su barona 2 puta i to je presudilo...
Da ti slikovito objasnim
Poppy = Ivo Sanader xD
nista od toga kico.. ocu reci da poppy napravi pola posla protiv njub timova. ..dobra poppy ofc
a skoro sam pogodio xD
evo onda druga slika
Chelea terry assist (poppy) Drogba gooll xD (team ) jel sad bolje ?
lolne. vlad ima hpa, sve to stoji, ali to je jedino sto ima...brzo pada jer nema resiste / armor, + spellovi mu skidaju helt.= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
I nema nikakvih tank abilitya, ako si krene nabrijavat samo hp i ar/mr, jednostavno ga se ignorira.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Igro sad s Urgotom, lik je prejebeno moćan od početka do kraja. :D
Ja se još privikavam na Urgota, ali postajem sve bolji i bolji :D
Sta sam s kolegom radio Urgotu i Pantheonu danas majko isusova......Ja Kassassin on Malzahar GG 3 runde zaredom protiv istih
everybody loves urgot ? :D
woySeSNB ... re=related= Citat =:
Izvorno postao KICO123
O da, ovo zvuči jako dobro.= Citat =:
Izvorno postao Norther
U prijevodu, smanjit će nam se FPS :D
..a Teomy neće više moći igrati xD
Nadam se da ne, sad mi je sve na low i jedva izvlačim 30 fpsa :)= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
[quote=Duke of Earl]Nadam se da ne, sad mi je sve na low i jedva izvlačim 30 fpsa :)[/quote:3bta6f9j]= Citat =:
Izvorno postao "DJ Not Nice":3bta6f9j
strah me te nove grafike
Pfft slabići, mene dere na konstantnih 60 a sve je na high :3
bravo!
slazem se sa svime, al pogledajte njihov team pa cete vidit da im je vlad bia jedina opcija za tankanje....= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
A i zna biti iritantan, a nije ga lagano ubit, pogotovo kad krene bjezat i u krv se pretvori :S
Evo odigro 3 ranked 5v5 premade. Sve 3 win. Vlad carry bio u sve 3. Igro sam Garena kao tenka i bio je gg. 2 su predali oko 50+min.
Ja se opet sa Nasusom malo igram, lik mi je i dalje jako zabavan, ne znam zašto sam prestao igrati sa njim (vjerovatno jer sam roflstompao sve sa Kogom XD), ima fin balans i dobar je u dosta stvari, farmanje, pushanje, team fightovi, ma sve radi ko od šale :D
Nasus je... čudan.
Na pamet mi pada analogija da je kao, recimo, švicarski sat, ili Mercedes. Radi savršeno kada je dobro podmazan, nedavno nakon servisa, i kada se s njim ne kroči u duboku vodu ili na visoko brdo. Ali ako ga pustiš da se mehanizam malo osuši, ili mu ne izmjeniš ulje nakon točno X kilometara, slijedi katastrofa i karambol.
Kada se sve ok, i kada ga igra sposoban tip, i kada uspjeva rano dovoljno farmat Q i zoneat sa E, na kraju postaje zvjer. Ali jedan mali kamenčić spoticanja na početku, i cijeli build pada u vodu. Ako je u nezgodnom laneu protiv, recimo, Caitlyn/Sion kombinacije (bilokakav ranged damage stun/snare), cijeli lik propada u vodu.
proradio mi LoL :)
mrzim kad mi uzmu kreteni free swaina a ja sam ga kupio -.-
Očito nisi..kretenu?