Vidio malo gameplaya od Deadlighta, izgleda isto jako dobro, bum i to uzeo kad dođe u Humble Bundle :D
Printable View
Vidio malo gameplaya od Deadlighta, izgleda isto jako dobro, bum i to uzeo kad dođe u Humble Bundle :D
Kad prođeš javi mi, treba mi za zadnji achievement.
E baš neću, tak da ti ostane nedovršena :D
Ajmo u kino na The Conjuring jedan dan. Javi se na Steamu sutra, pošto me danas neće biti...
Daj zamisli da dođeš u Cinestar i nesvjesno pogodiš fotelju u kojoj je taj dan baš sjedio Bartuc, kad ono, već je natopljena neukusom.
Ti znaš kakav je osjećaj, svaku večer dok legneš sa curom u krevet.
:pray:
Opaaa. To se zove nekoga skuriti :) .
ZING= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
:pray: :pray:
Opa, Bartuc je uzgojio muda.
Dark Souls ga istrenirao.
Dust: An Elysian Tail
http://thecontrolleronline.com/wp/wp...ysian-Tail.jpg
Kakvo je samo ovo otkriće bilo.
Vrhunski akcijski 2D RPG platformer zabavnog gameplaya, predivne grafike i animacije, odlične glazbe i voiceactinga, lijepe priče, simpatičnih likova, pogotovo nezaboravne Fidget.
http://www.gamrreview.com/media/imag...1761563162.jpg
Igra je iznenađujuće bogata dubokom pričom, razrađenim likovima, te u potpunosti voiceactanim dijalogom, za jedan 2D platformer.
Akcija je buttonmashanje sa svega par comboa i magija, ali i to je više nego što drugi akcijski platformeri imaju.
Leveli su prelijepi, puni raznih tajni, a neprijatelji brojni i različiti.
Igra je prepuna easter eggova. Oslobađaš tzv. 'prijatelje', a to su zapravo likovi iz drugih indie igara tipa Super Meat Boy, Braid, Bastion...
http://www.oxmonline.com/files/u10/dust_screen_4.jpg
Igru sam prošao stopostotno (točnije 117%), te mi je playthrough iznosio punih 17 sati. Čak i kad bi samo rushali kroz priču, vjerujem da bi skupili dobrih 10 sati finog gameplaya.
Zagonetke i skrivena blaga su većinom označena na mapi, ali postoje i tri tajne koje su svojevrsni hommage drugim igrama (npr. kad moraš imati crveni orb u inventoryu i kleknuti par sekundi u lijevom uglu jednog levela gdje je nacrtan pješčani sat i čekati da te tornado odnese :) ).
Samo rijetke igre imaju tu magiju da ih želiš u potpunosti istražiti. Ovo je jedna od njih.
A minusi?
Moglo bi se reći da igra postane prelagana na normal, pogotovo kad se dosegne velik level i vrhunska oprema.
No, postoje još dvije veće težine, za koje čujem da su dosta izazovne (pogotovo zadnja).
Svojevrsni minus je što igre nema za PS3 (vražji Microsoft koji ju je prebrzo financirao).
Sljedeći minus je što se igra tretira kao indie, te je nema za kupit u retail izdanju.
Zapravo je većinu igre napravio jedan čovjek. A bolja je od hrpe AAA naslova koje rade stotine bezidejnih programera.
Tako da ovo niti nisu minusi. Nema ih!
Igra je sam vrh.
Usudio bih se reći da je savršena u žanru.
10/10
furryshit
Drugi screen sliči jako na Bastion.
Noice, očekivao sam da je neka PS ekskluziva, na kraju kažeš da je nema za PS... Igrati će se, zvuči zabavno. Bilo bi pre jebeno da je stave u HB zajedno sa Deadlight, 2 muhe jednim dolarom.
Windwalkeru koji si ti hipster.
Zašto, pa baš dobro izgleda ova igra, bolje od većine platformera!? Bar sudeći po traileru i gameplayu iz njega...
Šta nije Deadlight bio u HB-u prije mjesec dva?
To je kratki dio levela gdje se put stvara onako kao u Bastionu i na kraju nađeš kavez iz kojeg oslobodiš lika.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Neki likovi su samo u kavezima, a za neke su složili i da sitni dio levela izgleda kao iz njihove igre.
Ako (tj. kad) ovo dođe u HB, grijeh je dati manje od 10 dolara.
A da ima retail, dao bi i 20 funti.
Nope.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ne zbog ove igre.
Ovo je zamaskirani AAA koji to nije.
igra je solidna, ali nista vise od toga. igrao sam je na najtezoj tezini, i bila mi je lagana. sto i sam kazes, akcija se mahom svodi na button mashing. to u kombinaciji sa lakocom daje monotonu borbu, sto je problem kad borba cini najveci deo igre
prica je takodje skroz nista posebno
Igra je 2D. To znači da je i ocjena blizu te brojke.
A čuj, nismo mi svi savršeni W3DR4N-i pa da igramo samo remek-djela poput Blacklista.
The Witcher 2: Assassin's of Kings - Enhanced Edition
+ priča
+ borba (većim dijelom)
+ sustav odluka i posljedica
+ atmosfera / cjelokupni svijet
+ glazba i voice acting
+ grananje nakon prvog chaptera
+/- balans težine
+ / - trajanje jednog prelaska
+ / - optimizacija
- potione potrebno ispiti prije borbe
Pozitivni pomaci u skoro svim segmentima u odnosu na prvi Witcher. Grafički jedna od najljepših igara, iako mi je malo bolje 'legla' paleta boja u jedinici. Priča je dobro postavljena i ispričana, fino se postepeno otkriva, mada sam se u početku malo pogubio sa svim tim kraljevima. :D Mada opet mi je nekako draža priča, a i atmosfera, jedinice. Priča dvojke je u biti odlično postavila pozornicu za treći dio - open world u zaraćenom svijetu (can't wait :D )
Borba je puno bolja nego u jedinici, te su zamke dobra novina. Igra je u početku dosta teška, a prema kraju postane na momente malo i prelagana. (igrao na normal) Skill tree je također napredovao u odnosu na jedinicu.
Igru sam prešao za nekih 25 sati što je nešto ispod mojih očekivanja, no ako se uzme u obzir da nudi dva dosta različita prolaska (Iorveth i Roche) to se može zanemariti.
S tehničke strane optimizacija je mogla biti nešto bolja u smislu da igra radi skoro jednako na low i high postavkama. (što mi nema baš smisla)
9/10
Pa igraj na high onda.
na postavke misliš?
pa i igrao sam na high (s isključenim onih par gluposti koje skoro svima srozaju FPS do neigrivosti)
ako već radi isto na na low i high, šta su onda uopće išli davat sve te silne opcije?? nema smisla...
Brothers: A Tale of Two Sons
Kratka i odlična "indie" avantura/platformer s orginalnom gameplay mehanikom, prekrasnom grafikom/dizajnom i solidnom pričom. Atmosferom me dosta podsjećala na legendarni ICO u trenucima što je veliki plus.
9/10
Možda si pogriješio ocjenu pošto je broj 9 odmah do 0. Daj pliz provjeri.
Možeš ti to i bolje.
Fail, ima tekst.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N