Tko normalan spava po noći? :?= Citat =:
Izvorno postao Alepić
Printable View
Tko normalan spava po noći? :?= Citat =:
Izvorno postao Alepić
niko
Bole me leđa, ne mogu zaspat zato što sestra u susjednoj sobi kašlje ko mutava (8 godina Pingu).
Kupio noveg miša i tipkovnicu, spojio, osjećam se hepi!!
Čitam Dylan Doga,"lik s dva života".
Zbunio me skroz :?
Radim rucak. Al ono, pravi rucak.
Zacuden sam kako da je kuhinja u jednom komadu.
Ti isto? :)
Inače, koliko god mi prilično dobro ide kuhanje svega i svačega, svaki božji put fejlam u friganju pomfrija. >_>
Pokušavam odlučiti šta da radim sljedeće, i patim jer me iz nekog razloga prokleto peče desno oko
Idem po netu i zajebava se makar se moram u 5 sati dignuti =(
Eo čekam Dreamer Deceivera da se udostoji doć na forum jerbo mi nije poslao scenarij. Mislim, nisam mu dao mejl al opet. Dolazi :)
Pijuckam Colu, jedem kocke od sira i spremam se za špilanje ME2 :)
Ja bi sira.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Jadan mi upload pa ti ne mogu puno poslat :(
polako gasim računalo,pa onda idem leći u krevet.
Kad legnem,onda ću zaspati.
Ako mi to ne upali,razmišljaću o nečemu dok ne zaspem,a kad zaspem,onda ću spavati.
:boohoo:
Ustao maloprije, doručkovao, slušam glazbu i osjećam se dobro
Igram the tales of drunken paladin i pizdim na prokletoj minigame ...grrr. nemrem tolko brzo spammat 2 jebena slova
Radim si žgance :)
Pijem kavu nakon 12-satnog sna, odmaram od dvodnevnog druženja, punim baterije i odoh na zrak presretna što je hladno :D
nista pametno. Slusam stillness i lurkam po netu :)
Oplakujem dusu tupaću (riba) kojeg je deda skuho u loncu a ne isprigo na gradele..jadan ce biti sad u vjecnom limbou sa meduzama =((
Napokon preso Tales of Drunken Paladin u 17 sati O.o...od sutra side questovi..a sad idem sretan spavati i sanjati ekspanziju kad god da dodje lol
Ustao prije sat vremena. Popio kafu i eto me na netu. Ostatak dana radim. Opet s drvima :)
Popila kavu bez mlijeka :cry: , pijem vodu, pušim cigaru, imam jedan tab otvoren (ovaj) i citiram Garfielda:
"Prodajte daljinski, ja sam ionako najbolje što prikazuju" :rotfl: Car.
Bio na razgovoru za posao, konkurencija mi je samo još jedan lik, pokušavam ohladiti leđa.
Led ftw.
Sretno :D
Hvala.
woohoo zaboravio sam da sam anbenan.
Idem na more,kasnije gledanje tutorijala za Victoriu i uvježbavanje sve do Dotura Hausa
Jedem Pringles, kasnije vodit bicikl kod pumpe.
Radio vani cili dan. Dusu sam iscijedio iz sebe. I jos staru poslije svega vozio u soping. Ovaj tus maloprije je godio vise od zene za sankom koja si slucajno prolije hladnu pivu po sisama<3