Meni nema tog :/
Printable View
Meni nema tog :/
Cega?
Pa to da dolazi Biber i te gluposti u related
The Boy Who Stole Half-Life 2
Pročitajte :pray:
Dok oni traze bolji internet,ovi na severu zive na 3 zrna pirinca i spremaju se za invaziju.
Bojim se da juznjacima ovaj put nece pomoci Marine Medic Maurader tehnika protiv severa. ;p
One South Korean couple, arrested last year, became so immersed in a role-playing game at an Internet cafe that their 3-month-old daughter starved to death — even as they fed and nurtured a virtual, online daughter named Anima.
win!
Čekamo dok Dragi Vođa ne ode u pokoj vječni, kada mu sinčić dođe na vlast biće zanimljivo.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Dragi vodja ima prefinjen ukus i stil,on je modna ikona.
Cekamo da ga hiljade divnih lastavica ponese i odvede u nebesa! Dok cela nacija place i tuguju.
U medjuvremenu cemo preventive radi unistiti jug i od njihovi starcraft 2 kutija izgraditi mauzolej nasem dragome vodji.
Hao Shzjijh!Hjuadi!
Jel mu i sin voli gledati u stvari?
http://pics.blameitonthevoices.com/1..._at_things.jpg
Supherior people's corn!Much greater than slimy capitalisth chorn that makes teeh hurth!
http://diary.rottenfresh.com/wp-cont...T-THINGS-1.jpg
Nhice khuuking departament of the people.
Daj ajde, od mamine strine kuća koja je sagrađena od drva još u 18. st. i nije ništa mijenjano u njoj, izgleda bolje od ovog. :(
Dobro pa ovo nije neka seoska mesna kuhinja iz 16 veka. :)
Who knows? :D
Znam ja.
To je Shae's Wyju seoska pijaca iz 16 veka.Vodja ju je obilazio zato sto je ona jedna od najvaznijih kulturnih dobara tog sela a i regije,adekvatno prikazuje nacin zivota i grejtnes te nacije.
Pokušavam te shvaćati ozbiljno, ali ne mogu od tog avatara. :pray:
AhahahAHAa :rotfl:
Ondar i ja imam taj problem :(
Ma ja masno lazem Hrcka.
Zadnjih 10 postova mi je rubbish.
Bolje ne citajte.
Imao sam neki napad idiotizma.
Mora da je šljiva na snazi
Nije sljiva nego je pun mesec.
A jos mi i noge smrde.
Koji kok druže Forenger, gdje je nestao drug Lebedjev s avatara?
Dont worry..proci ce ga do sutra
Otisao je na godisnji.
Drustvo ce vam praviti princeza Ixy.
Za sada.
;3
Ne znam za vas ali ja sam svrsio.
WE WANT OLD FORENGER BACK!!!
:'( Pa to jesam ja.
mwahahah
Ah ok,vraticu se u normalu.