http://www.jailbreaknation.com/jailb...od-touch-4g-3g
Izašo unthetered JB za 5.0.1, a nitko ne komentira?
Printable View
http://www.jailbreaknation.com/jailb...od-touch-4g-3g
Izašo unthetered JB za 5.0.1, a nitko ne komentira?
Moj je jos uvijek nevin. Nisam ga JB-ao.
iphone bez jb-a je ko uskrs bez mladog luka ili bozic bez francuske salate.
Sad će sjest update na 5.0.1 pa da vidimo taj redsn0w na djelu.
Meni se nakon 5.0.1 updejta 3gs užasno usporio. Treba mu sekunda-dvije da reagira na pritisak biločega a igre zna loadati po nekoliko minuta. Ima netko kakvu ideju što mi je updejt napravio? :(
Also, nikada ga nisam jailbrejkao.
meni radi odlično. a jb-an je od prvog dana. x) čak mi još glađe vrti filmove/serije u buzz playeru....
probajte absolution (ako imate 3gs trebate stavit absolution sd + absolution) temu... predobra je
ako nisi radio clean restore nego si vracao backup moze bit da je zbog toga... jbg, ios5 je velik update.
Meni sve radi odlicno, ali imam veliki problem s "Opera Mini" aplikacijom. Nakon nekog vremena vecina stvari prestane reagirati na dodir, ne registrira mi klik na skoro pola linkova i aplikacija postaje neupotrebljiva. Ako ugasim i upalim fon sve mi ponovo radi ok, ali samo odredjeno vrijeme. Sta da radim?= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
To ti je do Opere. Meni je recimo svo vrijeme radila dobro, a sad kad sam upgrejdao na 5.0.1 počela je lagano štekat. Ranije verzije su isto malo znale zajebavat. Jedino šta možeš je čekat novi apdejt.
E sad te nisam skužio, kakav clean restore? Zar ga trebam napraviti prije updejtanja ili takvo nešto?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Imam pitanje. Upravo sam napravio JB i instalirao Cydiju, ali ne želi mi dodati nijedan repozitorij, odnosno source. Kaže da URL ne valja. Ne mogu skinuti i instalirati niti jedan paket, samo gledati postojeće.
Uuuuu pa koji kurac nisam prije JB napravio!! Pa ovo je svemirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Igram pokemon emerald, lol
isusati napokon unthetred jailbreak za ios5, pun mi je prozor ic svaki dan na jailbreak-me.info i gledat stalno jel doslo ili ne
Je itko isprobavao PS emulator na iPhoneu? Kako igre rade i sa kojeg sourcea je dostupan?
Ja jesam i nisam uspio odigrati nijednu igru jer mi je bio prekomplikovan proces prebacivanja igri na iPhone ili sam tolika njubina da nisam znao...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Mozete li mi preporuciti neki dobar techno,trance,electro radio? Znaci uglavnom tu vrstu glazbe...
I da vas pitam jer nisam probavao,da li za radio kod iPhone-a treba internet ili nije potreban?Da li to ovisi o aplikaciji?
Naravno da mu treba internet, odakle će onda primati sadržaj? Nije to Nokia da ima ugrađeni prijam radio signala.
Ok,hvala ti! :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ovako pokvario sam power button tipku i nemogu stavit iPhone u DFU mode. Jel postoji neki drugi nacin? ( porbavam guglat vec 2 dana i nemogu nac nista)
Mislim da ne. Pa kako ga pališ/gasiš ako power button ne radi?
ako mislis na lock, imas u opcijama postavit neki kruzic na ekran i kad kliknes na njega mozes podesavat sve opcije kao da ti ni jedna tipka ne radi tipa volume lock itd. Sto se tice gasenja, upravilu mi se nikad ne ugasi jer ga cesto punim a i ako se i kojim slucajem ugasi cim ga ukopcam u PC upali se :)
Da, mislim da nećeš moći u DFU. Ne znam ako možeš brejkat preko jailbreakme.com, i ne znam kako to kod njih ide, da li se sve obavi automatski ili šta. Ako podržavaju tvoju verziju softvera, možda može tako.
koj je razzzarachev novi nick, na profilu mu pise da je user neaktivan jer su se detalji profila promijenili?!
ne znam đe bih pital, znam da je zalazio u ovu temu.
Ovako dobio sam jedan 3GS koji bi trebao jailbreakat i otkljucat. sad je na verziji 4.3.5 i baseband 05.16.02. OTisao sam na jailbreakme.info i kaze da postojis samo tethered jailbreak ali za verziju 5.0.1 postoji untethered jailbreak. E sad za obije verzije software on trazi da baseband dignem na 06.15.00 a to nezelim jer je to baseband od ipada. Jel postji ikoja druga mogucnost ili sam primoran to napravit?
primoran si, jbg..
http://itunes.apple.com/us/app/assassin ... 29046?mt=8
Besplatna za kratko vrijeme pa pozurite
To baš izgleda kao da ništa ne valja.
this.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
bio je jedan AC prije za iphone, bio je puno bolji
Kako da izbrisem kontakte(koji se nalaze u imeniku) na iPhone-u i na iTunes-u?
Novi iPhone!!!
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1395_n.jpg
treba mi step by step iphone 3gs jailbreak. ili unjailbreak. svejedno.
frend se iso zajebavat pa mu nece sad hvatat mrezu -.-
zna netko rjesenje mozda il nes?