Casna je u Rimu trenutno :(= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ova je nova.
Printable View
Casna je u Rimu trenutno :(= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ova je nova.
Nekidan na engleskom:
Nastavnica:"...The happiest persons in Britain is a man in his middle ages.Are you in your middle ages?No,you are in your teens!Is your teacher in her middle ages?No..."
-But she was born in middle ages!
19:45Mia
o cemu moramo pisat u putopisu
19:45Strmy
os von selu
19:45Mia
oke faŁa puno
19:45Strmy
np
19:48Mia
jesi ti napisa
19:48Strmy
jean
*jesan
kako si pisa
19:48Strmy
a o ljudima krajoliku i ta sranja
i koliko ti e zauzelo
19:49Strmy
a po stranice
19:49Mia
oKe
faŁa
19:49Strmy
np
19:50Mia
jel to u teku pisemo
Dakle, ovako:
HAHA <- ovaj smijeh je za ovo iznad
HAHAHAHAHAHA <- ovaj je za sve ostale jednako smiješne tako da se uopće ne trudite pisati
Smijemo se u sebi, e.
Prije nekoliko tjedana idem s ekipom iz škole i sad pored nas prođe tip na Harleyu. I kaže ovaj frend: Ufff, kako je dobar. To ću kupit kad skupim para... I tako sad krene rasprava, a ovaj 1 uleti: Ma Harley je sranje bolji je motocross. A mi ga pogledamo ko kretena i neko upita: A zašto? A on onako "pametno" odgovara: Pa s njin mogu u polje ići. :D
Danas na net.hru clanak o Rooneyu koji je zavrsio na sudu zbog rastrosnosti..:
...Osim što godišnje dobije milijun funti od sponzorskog ugovora s Nikeom, Rooney prima više od 200 tisuća funti od kompjuterske igrice EA Sports...
Pa dobro, odkad postoji IGRICA EA Sports? lol... Fail
/cut
Jutros prvi sat, talijanski, profesorica dala da nešto prepisujemo i sad mir i tišina u razredu. I ona se odjednom digne i krene prema vratima, pogledam vidim nju lagano kaska i nastavim prepisivat. Čujem kako otvara vrata i zatvara. I ja mislio već da je ona izašla, a gledam cijeli razred u tišini i na sav glas kaže: Pa daj koji kurac šutite, izašla je. Frend do mene se počne smijat, a ja pogledam naprijed i vidim profesoricu kako mirno sjedi u klupi i gleda me.
Također jutros, ali na hrvatskom. Profesor nešto objašnjava i kaže: Da sam ja pisac iz Južnoafričke Republike... A frend na sav glas: Bio bi crnac!!! :D
Dan prvi...
Nastavnica iz biologije "Zato uvijek kad padate padnite na misice *filozofije o tome kako treba past* "
Dan drugi...
Ja idem u skolu a pred skolom nastavnica padne na pod...
Dan drugi par sati kasnije..
Nastavnica osla na hitnu, slomila nogu i napuklo joj par rebara :rotfl:
AHAHAHAH, slomila je kičmu, kako smiješno, ubit ću se!
nejde ti....
Jednom mi na satu fizike ucili gibanja i nismo znali rjesit jedan zadatak u kojem se autobus giba po cesti i veli profesorica: razmaknite klupe da sredina razreda bude cista,,,
mi razmaknemo klupe, dođe ona i veli: sad cu vam objasnit gibanje (vise se ne sjecam koje)... i krene setat kroz sredinu i kaze: ja sam autobus :rotfl:
drugi tjedan na satu fizike ulazi u razred, a neko naljepio sliku autobusa na plocu
Nekidan,jedna ženska ulazi u bus:"Ajde više,jebem ti mater!"
Šofer:"A čim ćeš,jadna li si?"
Danas profesor matematike upisuje sat i pita:
-Koji je danas datum?15?
-Jeste profesore
(onako više za sebe)
-15, dan poslije 14
pametan čovjek nema što
Captain Obvious je isto pametan čovjek ;D
Ok ovo što sam sada doživio nije smiješno ali ono, može biti provala i zapravo je jaaako žalosno
Znači ja kažem jednom frendu da prodajem grafu, i sad mi on donese nekog njegovog koji je kao zainteresiran
I meni taj lik kao "kolko garafa ima megabajta" ja reko 256 i on meni kao "pa ja tražim onu od 250"
Ja reko koja ti je to od 250?
Pa kao ona najjača
Ja reko da nije možda GTS 250?
Pa je, to je ta
Ja reko de ne onak, nije ti to najjača grafa koji ti je
I on meni kao da da je, ovo sranje od HD4870 moram prodati jer niš ne valja, igram COD 2 na 120 FPS, meni treba makar najmanje 300 FPS-a pa ću uzet tu 250 jer je bolja od HD5xxx serije
Ja reko pa jesi ti normalan, šta će ti 300 fpsa kad je i 120 previše?
Tek sad najžalosniji dio:
I on sad meni počne pričati:
Pa kad igraš na 300 fpsa, onda možeš skočiti više u zrak i brži si i također ti puška brže puca dok igram na 120 onda sam sporiji i niže skačem tako da me stalno ubijaju
I kao bio je kod frenda koji ima komp od 15k novaca i ima Razera Black mambu pa mi počeo pričati kako je njegov lik zbog tog miša puno precizniji i bolji...
Anyway šta god da sam sad reko, lik ima 30 k (tako je reko) i oče kupiti novu pilu i želi u nju staviti GTS 250 umjesto HD4870(koju zasad ima) da tjera COD 2 na 300+ frejmova jer je onda karakter brži, puške brže pucaju i može više skakati u odnosu na 120 fpsa koje mu HD4870 daje...
I onda me počeo uvjeravati kako ti konfiguracija utječe na to koliko si jači i bolji u igri...
Ja sam samo slušo i plako i onda kad je završio, fino mu objasnio kako stoje stvari da bi onda počeo govorit "jebaću mamu ovome iz trgovine, sve mi je krivo reko!"
Ja sam evo još uvijek u šoku i ne mogu vjerovati kakvih sve ljudi ima
:cry:
To ti je onaj fazon. Dolazi lik da kupo komp a nema pojma o njima, i kaze "Ocu najskuplje" jer ako je naskuplje onda je i najbolje, a ovi likovi povade sve stave konfiguraciju koja bi kostala upola manje.
:shock: Ovo je tako tužno,kak su se tek trgali od smijeha ovi kaj su mu slagali komp. :rotfl:
Ma de evo to je sad prije jedno 40 minta na stanici bilo, neam pojma šta da kažem
Ajde jadnom čovjeku sam reko da ću mu poslati benchmark pa da vidi koju grafu da si uzme i da GTS 250 nije ni približno najjača jbte
Al kad mi tako neko gluposti priča i još te uvjerava da je to to, onak glupo ti je srat mu ili ga ispravljat al ja sam bome ovome reko da bolje šuti i to ne priča okolo jer će mu se ljudi smijat jbte
Super, znači ja igram COD 2 s mojom X1950XT na 60 FPS-a i on sa svojom HD 4870 na 120+ i on kao ima pušku koja brže puca, karaktera koji više skače i brži je?
Pa de dobro je, garant dečko ni ne zna šta je FPS, garant misli da su to neki bodovi kojih imaš što više da ti je lik bolji :cry:
@Lorlon, lik je zapravo u pravu :D Nema logike, ali u CoD-u, što veći FPS to brže pucaš/trčiš/skačeš i što sve ne :D Vjerojatno neki propust u kodu, pošto nema logike, a zbilja postoji! Zato ljudi krešu grafiku i sve kako bi dobili što veći boost u FPS-u. Mislim da je to jedina igra sa takvom anomalijom.
Tek toliko da znaš za ubuduće :P
Ah, djeca i njihova prepucavanja o grafičkim karticama, te pravljenje face od sebe jer kao znaju sve o istima.
De nemoj srat :o= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Oko ovo stvarno nisam pojma imo ali opet - mogo mi je lijepo onda objasniti da je to iznimka i bla bla a ne me uvjeravati da je to općenito tako u igrama
I šta je upeko na tu GTS 250 da je najjača i oče ju mjenjat za HD 4870, a onak dobro da HD nije 20% brža od 250-ice :rotfl:
A za tebe Chameleon - svašta bi sada napiso ali jednostavno mi se neda
Ako je Bartuc lijepo odgovorio i objasnio, moglo je proći i bez tvojih ne-znam-kakvih-postova. U ostalom, ko se uopće prepucavo u vezi grafičkih? I nosorogovi u Africi znaju da je HD iz ovog slučaja daleko iznad 250 GTS tako da - ne moraš ti sad ispadat pametan i sprdat okolo druge
Mogu ti i ja sada odgovorit "Ah ti stariji, samo čekaju da nađu greške nas mlađih pa se onda prave pametni kada nas ispravljaju"
Ali ovaj forum je cijali takav. Reci nešta što nekome ne odgovara i on će te do kraja života progoniti vamo. Samo neko čeka da neko nekog sprda i ispada pametan. I vječno prepucavanje. Ako ti se ne sviđa, jednostavno ignoriraj. Ae mir s tobom
EDIT: Ovaj broj 20% - za one pametne kojima smeta-> naravno da ne mislim doslovce. To je čisto figurativno i bubnuto
Nisam kritizirao tebe nego doktora znanosti koji si je zacrtao da postoji neka grafička "od 250 megabajta" i da je bolja od HD4870...
Ali ovo je totalna bozja istina.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Skoro bio Sonic otvorio neku temu o gejevima i ja tu dam svoje misljenje i tek na 15-16oj strani upada Maloki i krene citirati moje kvotove u fazonu
i sve neka tako sranja.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Sad kad vratim unazad film ne sjecam se da sam to covjeku ista rekao,uvrijedio ga i sl.
Ali nije to fazon,fazon je na ovom forumu da cucis u nekom zbunu i onda izletis sa nekim ultra-zajebantskim postom i cijeli forum ti onda da standing ovations.
Zapravo to je bug u quake engineu u kojemu je rađena igra, tako da kada imaš 250 + FPS-a (više od toga je nebitno, razlike između 250 i 300 FPS-a nema) možeš brže pucati, skakati i trčati, te ti se meci bolje lijepe. Iako je to u principu totalno izmjenjeni quake engine, nitko se nije sjetio promijeniti tu sitnicu, ali nije da se bunimo.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Isto tako zbog tog razloga je u Modern Warfare 2 lockana konzola, nije im se dalo mjenjat engine tako da su samo lockali konzolu da nemožemo ništa dirat u takve postavke (što se uopće ne sviđa fanovima).
xarabase, ne govori svašta.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Što te proganja, samo ti je rekao jedan post...na koji se slažem.
A ti...ti meni non-stop neke zamjerke imaš dobacivat i zajebavaš non-stop...nisan ni ja tebi ništa lošega učinio, nego si jednostavno priglup, šta ti ja mogu.
Iz čista mira provociraš.I opet.I opet.
nisi ti kriv mirkec
= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
I ti isto provociraš mirkec, mozda ne namjerno i svjesno ali da...provociraš u svom fazonu "Ja sam Moralan, dobar i jednostavno sam takav, ne trazim MSN da i te zbario nego ti zelim pomoci" iskreno i to je provokacija jer ljudi misle da lazes, mozda ti i jesi takav al ovo je internet...