lol
No moar plox
Printable View
lol
No moar plox
Taj Dark Night serijal mi je užasan, forsanje realnosti u superhero movie. Još je Gotham City nepostojeći.
Ide X-Men 2 i onda svi ostali superhero filmovi.
Tko je Kirsten?
Znam da je ovo previše kvalitetnog kategoriziranja za odjednom upit.
No, postepeno ćete uviđat da sam u pravu (što, naravno, jesam).
Dunst.= Citat =:
Izvorno postao Xero
IZ SM1,2,3.
Novi Spidey je doslovno neusporedivo bolji od svih prijašnjih Spideya zajedno, što nije teško kad je čitava trilogija smeće.
Prva dva Nolanova su dobra, ovaj treći je dosada. Burtonovi su puno bolji od njega.= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Thor i Cap su zabavni, meni, iskreno, i draži od samih Avengersa. Isto sam valjda i jedini kojem je drugi Iron Man iz nekog razloga bolji od jedinice.
Tu mi je negdje i treći Spidey (prva dva sam davno gledao). X-Meni isto valjaju, mada su Wolverine i Last Stand nešto slabiji.
Punisher: War Zone je zabavan trashasti akcić.
Green Lantern je jedan od gorih, ali ga neke akcijske scene donekle izvlače,
Nego, jedva čekam da Ameri više istroše te svoje junake pa da se netko dosjeti ekranizirati Zagora (mada, s obzirom kakav je ispao Dylan Dog film, sve me strah da bi i njega žešće zasrali).
Dobro Batman Begins mi je još i dobar. Ovaj drugi mi je bezveze skroz, da nije nosia kostim zaboravia bi da uopće gledam Batmana. A trećeg nisam gledao niti me privlači da ga gledam.
Meni je npr. Iron Man 2 bolji od 3 al ne od 1. A Avengers mi je da taman šta san očekiva.
Meni su prva dva Spidermana bila sasvim solidna u ono vrijeme. Ništa što bih danas reprizirao, al' opet, tada praktički nije bilo sličnih filmova i bio sam zadovoljan. Novi mi je maksimalno za 5 ili 6. Definitivno mu ne pomaže to što je izašlo dosta tih superhero filmova koji su jednostavno kvalitetnije odrađeni pa ne može ostaviti trajniji dojam.
Nisi, meni je odlična bila sva ta spika o njegovoj popularnosti i sukobu sa vladom.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Zapravo i nije superhero film većinu vremena, ali dobro je izvedeno.
Zašto bi ameri ekranizirali Zagora? Nepoznat heroj izvan ovih područja, sumnjam da ga imaju na engleskom uopće.
Word.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Meni je Spider-Man najdraži super heroj iz djetinjstva, još uvijek negdje imam sve brojeve Amazing Spidermana koji je izlazio u izdanju Slobodne Dalmacije, tak da ja nemogu to objektivno sagledat, znam da je ovo skoro identično stripu i zato mi je zakon.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Green Lanterna sam zaboravio.
Ide u Shit tier.
Ne kužim po čemu je film bliži stripu od Reimievih, možeš obrazložit?
Pa jesi čitao Amazing Spider-Mana koji je izlazio kod nas ? Sve je skoro isto, Peter si sam mrežu radi, kao Spidey stalno baca fore i blago je bahat, bari Gwen Stacy, bori se protiv Lizarda, cijeli film ima neku opušteniju atmosferu itd.
hellboy 2 nije shit :(
Mega-ultra-uber shit.
Ne zna se jel' gori kec ili dvica.
Ne.
Hellboy 2 je takvo razočaranje nakon jedinice da mi je došlo da plačem.
Prvi je 8/10, drugi poklonjenih 3/10.
Slično kao Pirati s Kariba.
G I Joe 2
Pomalo bezveze al za očekivat od takvog filma. 4/10
Man Of Steel
Nije loš film al nije ni za ić pogledat u kino 6,5/10
Mhm. Vizualno jedno od naoriginalnijih i najimpresivnijih ostvarenja u žanru, ali i šire. Tematski na trenutke neobično banalno i djetinjasto, ali nekako neodoljivo iskreno i melankolično (osjeti se malo Panovog Labirinta). Vjerujem da nije stil za svakoga, ali što jest jest, H2 je odličan :D= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
[quote=Sonic_Moronic]Nisi, meni je odlična bila sva ta spika o njegovoj popularnosti i sukobu sa vladom.= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":o1lb8j9y
Zapravo i nije superhero film većinu vremena, ali dobro je izvedeno.
Zašto bi ameri ekranizirali Zagora? Nepoznat heroj izvan ovih područja, sumnjam da ga imaju na engleskom uopće.[/quote:o1lb8j9y]
Ekranizirali su Dylana, a i to što nije poznat (znam da je bar Zagor priča prevedena na engleski, mada nisam siguran je li to izdanje službeno) ne znači da film ne bi mogao biti hit. Premda bi vjerojatno bilo bolje da bude europska ko-produkcija, s obzirom da je u Europi bilo nekih dobrih akcijskih filmova zadnjih godina.
Mada bih ja najviše volio da je neki kvalitetan film (ne računam one turske trasheve) napravljen tamo negdje 70-ih, s onim glumcem po kojem je Zagor i nacrtan (Robert Woods, ako se ne varam?) kao Zagorom i recimo da Donald Pleasance ili Lee Van Cleef bude Hellingen.I da režira Sergio Leone. :D
ja bi napravio bonneli avengerse. Dylan Dog + Martin Mystere se vraćaju u prošlost na divlji zapad gdje pomoću Zagora i Texa uništavaju horde zombija od Xarabaxasa <3
Ali Zagor bi onda bio dedek.
Ili bi Tex bio novorođenče.
Ovisno u čije vrijeme se vrate.
Ovo za mrežu je istina, ali mi obje inkarnacije nemaju neke veze sa Spideyem iz stripa, niti to očekujem baš.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Nisam čitao te brojeve, no jesi ti siguran da se radilo o Gwen, koja je umrla '73, a nisam čuo da je SD izdavala stripove iz toga doba. Ako je, rado bih nabavio :)
Hehe, o tome sam i ja razmišljao. A dalo bi se još i ubaciti Nathana Nevera i možda Mister Noa (premda nisam siguran je li on ikad imao kakvih sci-fi/fantasy/horor elemenata pošto ga nisam nnikad čitao; sllično i s Texom, od kojeg sam pročitao nekoliko brojeva, ali koliko sam skužio glavni negativac je demon Mefisto pa se valjda da i njega ubaciti :D).= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
I naravno, usporedno s tim imamo i Blek i Mark filmove. <3
Trouble With The Curve
http://www.girlsngadgets.com/wp-cont...-the-curve.jpg
Osrednji film koji malo izvlače Clint i Amy...mada je ovo jedna od slabijih Clintovih uloga, sama njegova karizma je dovoljna :D
6/10
lako se promijeni setting ^^ (ili ih se sve vrati u vrijeme zagora)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ma ne bih ništa od toga ekranizirao, ne bi bilo vjerodostojno ni 2% sve da ih radi Isus.
Okej, možda Blek može proći. Blek Stena - Black Rock, zvuči catchy, glumi ga koji-već-nabildani-lik-je-popularan-sad, ???, profit.
Glumi ga The Rock lol
U originalu je ako se ne varam Il grande Blek iliti Veliki Blek, pa bi bio The Great Blek.
Dušu dao za Bud Spencer & Terence Hill film. Samo šta bi Terence trebao biti nešto nabildaniji. A ni ne znam bi li Bud igdje prošao da mu fali pola brade. :D