Boze moj, ove zimske OI pune su waifua.
Printable View
Boze moj, ove zimske OI pune su waifua.
to netko gleda?
http://everydayfeminism.com/2014/01/...l-people-have/
Ja nemam riječi.
Ma taj Enrike je pičkin dim uvek bio i biće. Jebo sliku svoju na suvo. Serem mu se na madež.
P.S. Danas sam spoznao ovo dole.
ŠOKANTNO OTKRIĆE: Nauka dokazala da je Biblija lažna!
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti...-biblija-lazna
Jel ovaj sajt neka zajebancija?
OMG biblija je lažna? :oo
mislim da vidjeh danas na zege g.k. Wooove obrve
http://www.imsdb.com/
Niiiice.
Interwebom kruže nagađanja da bi se Crash mogao vratiti Sonyju.
Zašto mi stvaraju tu lažnu nadu? Zašto???
:cry:
http://oyster.ignimgs.com/wordpress/...3/11/crash.jpg
Koliko je teško vezat psa jebenog na uzicu da ne grize ljude okolo? Osim što često vidim situaciju gdje psi trčkaraju razigrano bez ikakve brnjice ili uzice (ispred faksa mi naprimjer) sve češće čitam kako je nekoga ugrizao pas jer ga vlasnik nije imao na uzici. Jesu li ti ljudi retardirani, u čemu je problem? Preko govana kojima mi miniraju ulicu i pola grada mogu preć, ali ovo je tako neodgovorno i bezobrazno.
Tu ima masu lutalica, nikog nije briga.
Baš danas neki njemački ovčar kružio oko mene i počeo lajat, usro sam se. Al generalno su mirniji od onih na uzici koje polude čim netko prođe.
Ali ti su barem na uzici. Jasno je meni da u Splitu možda nema površina za šetat pse (šokiralo bi me da ima), ali onda ih barem odvedi negdje gdje nema ljudi. Ispred FESB-a bude nekad tip koji se tamo igra sa nekakvom crnom, mišićavom beštijom koja bi me vjerojatno ubila pogledom. Da ne govorim da se oko 7-8 navečer skupi ekipa od njih 5-6 pa ih puste na sve strane. Jer kao "neće te on, dobar je". Što ja znam kako si ti odgajao tvog psa i kako on reagira na tebe, a kako na mene.
Je si se kad susreo sa psom onog narkica na glavnom kolodvoru?
Nemam pojma, kao da ima malo narkića na glavnom kolodvoru.
U Splitu je sve divlje pa i psi.
@Falus Nema ih mnogo da vode rotvajlera, koji izgleda kao da je mutirao od steroida, da slobodno trckara uokolo. Pas nije posebno agresivan niti ista, ali kad ga vidis kako hvata zalet, pa se zatrci prema zidu, ucini vertikalni wallrun, odbije se i saltom unatrag doceka nogama na tlo, nije ti svejedno. Jebote, nikad nisam vidio nista slicno. Imas dojam da bi ti ugrizom u kvadriceps gotovo amputirao nogu.
Baš to, ta silina s kojom on uđe u trk je strava. Jedan put je baš koji metar od mene završila neka loptica koju mu je vlasnik bacao i kad se ovaj zatrčao ja sam problijedio cijeli, užas jedan.
@Pingvin
Bilo je ima par tjedana kako je nekog komunalnog radnika isto ugrizao pas od neke gospođe, koja je ostala skroz flegma na to, dok joj ovaj nije rekao da će je prijavit. Više me smeta koliko često vidim taj prizor. Nikako da ti vlasnici shvate da se neki ljudi i boje pasa (ja sam na pola pola) i da nije svakome ugodno ako trče slobodno kraj njih.
Što je najgore, ako pokažeš da se bojiš, možeš pasa još dodatno motivirat da te napadne. Znam jednu gospođu kojoj se dogodilo da ju je ugrizao pas za što je vjerojatno jednim dijelom i sama kriva jer je navodno bio totalni freakout kad joj se pas približio.
Općenito ne mislim da bi baš svaki vlasnik trebao gledati psa kao tempiranu bombu, osobito ako je vlasnik maltezera ili nečeg sličnog, ali ljudi koji iz nekog razloga drže doge, rotvajlere i druge warhoundove bi morali razmišljati tako nekako. Što se govana tiče, mislim da su možda pomalo počeli i ljudi srat na pločniku kad vide da se može. Neki dan bilo nedaleko od moje zgrade nasred pločnika govno takve veličine da ne znam da li je od psa, čovjeka ili medvjeda.
:D
Na govna sam navikao da ih nitko živ ne kupi. Ali to što kažeš, ne trebaju se ti manji psi uvijek vezivat, ali po Marjanu kad trčim je najnormalniji prizor da trči vlasnik i uz njega jedan-dva vučjaka/rotvajlera i slično. Stvarno ti nije svejedno trčat u susret tome i radije se maknem sa strane u šikaru ako treba.
Ili još spektakularniji prizor kojem sam nazočio ovu jesen. Nekih 9 sati navečer, trčimo ja i prijatelj (koji se stravično boji pasa) i u susret na nekih 150 metara nam idu dva psa sama samcata. Sklonili smo se dok ne prođu, nastavili trčat i vidiš iza okuke 100 metara iza njih dva vlasnika šetaju i pričaju. Vjerojatnije je da te neće past ugrist jer bih do sad valjda najebao par puta već, ali brate mili takvo nešto vidit mi nikako nije svejedno.
Stoj na mjestu i pravi se nezainteresiran. Ti koji budu ugriženi valjda krenu bježat.
Trebaju se svi psi vezat.
Imam velikog njemačkog ovčara koji je agresivan prema drugim psima.
I kad se sretnemo s čovjekom koji vodi svog psa na uzici, svaki malo zareži, ali svaki svoga odvučemo i mir.
Ali onda naletiš na uvažene gospođe koje svoja govanca puštaju bez uzice, i onda ti mali idu prema mojem, razjare ga, ja ga jedva držim, pa zovu te svoje Odi!, Odi!, ali ovi ne idu već još više ljute mog i onda ga ja moram odvlačit.
A baš bi ga i ja tako mogo pustit da ide bez vodilice. Ljude ne bi ni taknuo, ali ne bi više bilo drugih pasa u tri kvarta.
To kažem jer znam koliko naši mediji skaču na takve priče.
Ne mogu to tako gledati jer kao osoba koja je imala rottove cijeli život i gdje je najveći incident bio kad je pas srušio lika s bicikla (zaletio se u bicikl jer nije gledao, a prije toga je pretčao pola livade koja služi za šetanje pasa) znam da ako mi je pas iznimno agresivan da će biti na kratkom lancu i s brnjicom. Onda opet, znam da moj pas neće biti agresivan jer je to užasno puno do odgoja životinje.
Mislim da nam fali u osnovnim školama nešto di bi se djecu naučilo ponašati sa životinjama koje se često sreću (psi, mačke, Bosanci), čisto da izbjegnemo hrpu tih situacija "PANIKA PANIKA GLEDA U MENE I IMA BIJELE ČARAPE".
Moji psi su totalno miroljubivi, osim što vole galamit. Pogotovo na poštara.
Mislio sam da samo Hercegovci imaju bijele čarape.
Oni nose bijele čarape na cipele.