http://www.quickmeme.com/meme/3rnwiw/
Printable View
inb4 hansi.
Hansi nema vremena pa ću ja:
jebemvam hrista sta linkate 9gag u kurac cancer cancer :(
Barem je imalo smiješno, za razliku od one dvije iznad.
9gag je bio dobar dok nije počeo silovat to žigosanje.
edit: ups, nvm
ne vidim te hotlinkane slike s fejsa
meh.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
save
crop
upload
15 sec posla
Ne prepoznajem te vise= Citat =:
Izvorno postao The Boz
bio je kurac= Citat =:
Izvorno postao The Boz
ergo, ku*ac je bio dobar?
zar više nije :O
xD ^^
XDDDDdxdXDWQRWQR
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...34273341_n.jpg
Kako glupa i jadna fora bazirana na debilnim rasističkim predrasudama. J/k legendarno xDDDD
Šteta što je slika croppana, original je 221x1600 8)= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
xD
Zašto toliki hejt prema 9gag-u?
Ma jebo te i reddit i 9fag i 4čan i mali gomilari koji se između sebe idu prepucavati sa "moja stranica je bolja od tvoje". Kakve pizdarije.
EDIT: Markec, nije tebi upućeno :P
Netko nazvan 9Fag_expert ne zvuči kao vjerodostojna osoba.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Nadalje, cijela hipoteza mu se bazira na
Nije mu palo na pamet da možda ima ljudi koji svoje "izrade" postaju na više nego jednom mjestu? Da i ne računamo da je cijeli internet jedan ogroman circlejerk.= Citat =:
9GAG does indeed steal submissions from other sites everyday. Sometimes up to 90% of the Hot or Trending page are reposts from reddit, their main source.
Vidi se da si pročitao išta poslije te rečenice. Ugl, ne znam zašto uopće odgovaram, kada je opće poznato da ove rasprave nigdje ne vode.
@Kostolomac
Dvije stvari:
1) Vrijeme postanja
2) Kužiš ono imaš ljude koji vide svoju sliku repostanu na 9gag s njihovim watermarkom i bez da su ih kreditirali te zato pizde.
S druge strane doduše, puno gore od 9gag su Internet trgovine koje drpe tuđe slike s Pixiv, dA i sličnih sajtova, te ih onda prodaju pod svoje, rade s njima postere, majice, torbe i ostalo.
Ma kužim, ali mi je opet smiješno. Ako je već originalnim "autorima" stalo da se zna da je slika njihova nek se potpišu na nju, pa neka 9fag marka kako hoće. A ovo drugo je već povreda prava.
Ne kužim zašto je problem ako kopiraju slike s drugih stranica. Originalni autori su vjerojatno sliku napravili da se drugi ljudi nasmiju, ako se ta slika nalazi na više stranica šansa je da će više ljudi tu sliku primijetiti.
Žalosno je npr. internet novinarstvo kad se kopiraju čitavi članci ili stavljaju slike bez oznake izvornika, a neko dobije plaću za to... ali ovo je sve radi zabave, plus šta se većina onih slika napravi u photoshopu za 5 minuta, samo treba imat ideju.. U čemu je problem? Neće autor dobit internet fame?
Složio bi se s ovim. Koga zapravo boli prozor tko je originalni autor? Ja 9gag hejtam jer je pun retaja od kojih nitko nije stariji od 15 godina (iskreno, žalim one koji jesu) i koji se kurče da su neki internet superheroji. Serem se na taj community. Also, 9gag army.= Citat =:
Izvorno postao Magnus
E da, i pun je nesmiješnog sadržaja i fejl tryhardanja. Ono, poberu novi image macro s reddita/4chana koji je izvučen iz konteksta i nema veze s mozgom i onda ga tolko isforsiraju da ti se gadi kad vidiš sliku. gg sajt.