-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
-
danas kamo god se okrenem Ryan Gosling...ja pogledao The Ides of March, ovdje ekipa pogledala The Place Beyond The Pines, navečer na telki dva njegova filma...
-
Uz Balea mi je možda i najdraži među tim relativno mladim glumcima.
-
iron man 3 meh
hangover part iii meh
vhs2 kajaznam
13 assassins može
-
-
-
-
-
Da i ne. Da po settingu, ne po svemu ostalom. Akcija je drugačija. Ne znam koji mi je bolji od ova dva.
-
Oba su do jaja, The Raid ima pre jebenu koreografiju tučnjave, jednu od najboljih ikada, definitivno se isplati pogledati.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Oba su do jaja, The Raid ima pre jebenu koreografiju tučnjave, jednu od najboljih ikada, definitivno se isplati pogledati.
onaj mali masne kose je jebena legenda :D kako ih čovjek dvojicu razbaca k'o da su od papira
-
The Believer
http://sharetv.org/images/posters/the_believer_2001.jpg
film s dosta filozofiranja o (neo)nacizmu i židovima koje postane malo pretjerano i neuvjerljivo..no film nosi odlični Gosling i dinamična režija...glazba se koristi dosta minimalistički no uvijek u pravom trenutku...
7,5/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
onaj mali masne kose je jebena legenda :D kako ih čovjek dvojicu razbaca k'o da su od papira
Bome, ali niti jedan jedini film nema toliko efektnu borbu. Baš zato što nije holivudsko kung fu preseravanje već je baš sočno i djeluje jebeno efikasno :D Primarna vještina koju koristi glavni lik je Pencak Silat :pray:
-
Tropa de Elite 2
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...te_Squad_2.jpg
9/10
Meni je na razini prethodnika, što baš i nisam očekivao. Drago mi je da je dosta drugačiji od prvog dijela pa nema nekakvog deya vu efekta.
-
Maratonirao sam oba Iron Mana, Thora i Avengerse.
Iron Man 2 me vjerojatno najviše iznenadio. Sam superhero plot počne nakon valjda sat vremena, dotad gledaš Starka kako je arogantan prema cijelom svijetu i prejebeno mi je :)
Thor je ok, ništa posebno. Forsirana romansa i mislim da su mogli napraviti nešto puno bolje s likom.
Zadnji dio Avengersa je prokleti spektakl, ovo stvarno treba gledati na velikom ekranu.
-
Jebote taj Iron Man serijal je valjda najdosadniji superhero isprdak.
-
E da, je li to Stan Lee imao cameo u svakom od tih filmova? :D
-
Yup. Ima ugovor prema kojem se mora pojaviti u svakom Marvelovom filmu.
-
Fora. Vidio sam ga u oba Iron Mana i Thoru.
-
Nije bio u X-Men 2, X-Men: First Class, Punisheru, Blade trilogiji i Elektri.
-
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Jebote taj Iron Man serijal je valjda najdosadniji superhero isprdak.
Prvi i treći su kul, drugi je meh.
-
World War Z
Na žalost ništa posebno. Film na trenutke ima vrlo dobru i napetu atmosferu i to je zapravo jedino što valja u filmu. Potpuni nedostatak krvi i općenito nasilja potpuno uništi dojam filma, pa ne možeš mi napraviti PG13 film sa zombijima, jebote to su zombiji, a kroz čitav film nikoga ne rastrgaju ili pojedu :/ Osim toga, likovi su toliko za qurac, od karakterizacije do glume, ništa ne valja i ne ostavlja dojam na tebe pa da želiš da taj i taj lik prežive. Hrpa nebitnih likova, previše loše akcije i smiješno lošeg CGI-a, bezvezna radnja, ne postojanje survival elementa i totalno klišejni i izlizani kraj su dotukli ovaj film.
Pametnije je 2 sata ulupati u L4D2.
3/10
-
Marc Forster
Čovjek koji je zamalo uništio novog Bonda svojom nesposobnošću. Samo mi nije jasno koji kok su njemu odlučili dati film sa Pittom.
-
Po traileru mi je izgledalo da bi moglo biti solidno ak ništa drugo.
-
Mi može neko navest sve dobre korejske režisere ak nije problem, da vidim ako šta nisam gledao. :)
-
Joon-ho Bong. Mislim da je to to.
-
Warm Bodies.
Fora, simpatičan. Ona mala je njam.
Silver Linings Playbook.
dat acting. Bradley Cooper mi postaje jedan od najinteresantnijih glumaca, a i Katniss nije daleko, super film.
-
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...r_Smith%29.jpg
Zanimljiva stvar. Horor/misterij o skupini nekakvih frendova koji se odluče provesti dan na jahti i odlutaju negdje u famozni Bermudski trokut. Oluja ih dobrano zajebe i uništi im jahtu. Jedina solucija za povratak na kopno se ukaže kad pored njih prođe cruiser, ali kad se ukrcaju na njega shvate da 'em nema nikoga na njemu, 'em ih netko sistematski pokušava pobiti.
Film starta kao naizgled tipični slasher horor sa who-done-it premisom i ogromnim brojem zoom kadrova u zbunjenu facu glumice koju pucaju neke paranoične baze. Kad sam već pomislio da ću cijeli film gledati kako joj kamera zumira u facu dok se ona polako okreće (dun dun dun), film napravi prilično neočekivani zaokret. Iz horora se postepeno pretvori u intrigantan misterij koji počne nizati twistove i mala iznenađenja, a koji daje naslutiti da kraj ne može završiti sretno...
.. nažalost, ne završi ni pretjerano smisleno za film, ni onako kako bi se to možda dalo logično zaključiti.
3/5
-
Hvala, danas mi baš treba nekaj takvoga :D