Al Sickmanno je uspio u zivotu a ti si PR3DAT0R
Printable View
Al Sickmanno je uspio u zivotu a ti si PR3DAT0R
Di je taj covjek uopce? Sjecam se da je bio direktor podruznice neke tvrtke u Albaniji i onda je nestao. :(
wtf pa na forumu je bas cesto
Nisam ga skuzio u posljednje vrijeme, a vrlo ga je tesko za ne uociti. Neznam kako ;_;
Hahahaha kako jebeno smi– Oh, wait, nije :(
Kako si uspio past razred sa 8 ljudi u istom u nekakvoj vukojebini? :S= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jer je jebeni retaj i najveći prioritet su mu bili i ostali animeji.
pusa :*= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ja ne znam je'l ovo satira na sve one trans* pizdarije ili je 4real= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
satira
Prvi razred srednje, usran odabir škole, dizanje u 5:30, dolazak doma u 15, razred pun retarda- i ne 8, bilo nas je oko 25, jedno pola je palo... Opća nezainteresiranost jednom kad sam skužio da je "računalni tehničar" zapravo "računalni tehničar u stojarstvu" i nema kurca veze s računalima, pola jebene godine izrade šarafa na praksi... Etc.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Tad još nisam ni gledao animeje, pizdo.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
je, jebeni su ti argumenti zašto si pao razred. Sam ja upisao elektrotehniku koja me uopće ne zanima, pa sam dogurao do kraja bez da padnem razred.
A onak, kad sam skužio da me vraga ne zanima jednostavno sam prestao uopće obraćat pažnju na nastavu. A ukupne okolnosti i okruženje nisu mi nimalo izazivale želju da tu ostanem. Čisto, nisam niš radio, pao godinu, upiso elektrotehniku u skroz drugoj- bližoj, i težoj školi, prošao s 4... Izgubio sam jednu godinu, da, al pa šta sad. Koliko ljudi izgubi godine i godine na faksu pa im nitko niš ne trubi.
Ja sam isti smjer ponavljao, samo drugi razred.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Velike stvari kad se dižeš u 5:30 i dođeš doma u 15:00, to mi je sad nešto skroz normalno (ajde ja se dignem u 6:00). Još si i očekivao nešto, lol. Ja sam skroz zadovoljan kako mi je sad (ukinuta strojarska praksa, sad samo gospodska elektronika i sl.) i osobno bi me bilo sram da ikad išta padnem tako :(
Na tvom? Tisuće. Uklopit ćeš se.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I dalje najisfrustriraniji i najgnjevniji forum ikad :3
Ja sam zavrsio taj smjer predo, sa 0% zainteresiranosti. 4 godine zajebancije (jedini predmet koji sam morao bit ozbiljan je RUNSIP i praksa, jer smo radili na skupim strojevima). Ostalo prolazio uz pravljenje salica ili neucenja uopce (prosjek uvijek oko 3.4-3.5). Bilo nas je u razredu 32oje, i idalje je skola jedna od najstrozih u gradu.
Tvoje izlike su, onak, jedan jebeni velili LOL.
Cek, tehnicka u SB jedna od najstrozih? :D
meh.. kad bi ocjene u srednjoj i na faksu bile mjerilo ičega..
upisao dva različita faksa, nisam završio nijedan.. a profesori tih istih fakulteta sanjaju moju plaću... i moje radno vrijeme..
Nešto je tu sumnjivo.
Njušim seksualne usluge/ustupke
odi si operi nos
sasvim legalan posao :)
Čime se baviš Gwinče? Kad nitko drugi neće pitati... :D
voditelj interne službe osiguranja jedne zagrebačke tvrtke
zbilja smiješne slike zadnjih par postova!
= Citat =:
Izvorno postao Tri66a