City IslandS- čudna i vrlo simpatična dramedija sa zanimljivom radnjom. Gledao bez ikakvih očekivanja, i baš mi je sjeo film. 5/5
Bullet to the HeadS- Stallone, Momoa i Adebisi u istom filmu. Jbg, meni dosta. 4/5
Printable View
City IslandS- čudna i vrlo simpatična dramedija sa zanimljivom radnjom. Gledao bez ikakvih očekivanja, i baš mi je sjeo film. 5/5
Bullet to the HeadS- Stallone, Momoa i Adebisi u istom filmu. Jbg, meni dosta. 4/5
Taj mi je Momoa preloš. Bio je dobar jedino u GoT, kad nije niš govorio i samo bio nabildan.
This. A tamo je bio genijalan jer nije imao dijalog, nego je imao praktički vokalnog trenera za pjevanje.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Po imenu filma se vidi da Momoa glumi kandidata za predsjednika eSADea i stalno drži govore jel?= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
U Stalloneovim folmovima se općenito vode dugi i dubokoumni razgovori...
The Tournament
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...mentposter.jpg
1/10
Ugasio sam nakon što dodaju svećenika na listu sudionika. Zašto jeb*mu film gdje se 30 plaćenih ubojica kolje dok jedan ne ostane živ ne može biti sat i pol urnebesne akcije i ubijanja nego mora htjeti biti nešto više od toga?
Ali film je baš to. Jedino šteta što Rus umre prvi iako je najbolji.
Ima i onaj The Condemned na sličnu foru.
Bio mi je ok kad sam ga gledao prije nekoliko godina.
E baš sam mislio pitat kako se taj film zove, Condemned :)
Gledao sam ga i ja prije par godina na teveu. Ako ništa, bio je gledljiv i imao par zabavnih scena.
Danas vidio najavu... mljac
Presentando a Carlos Estevez!
:pray: :pray: :pray:
:pray: :pray: :pray:
Fantastična glumačka postava, gledat će se.
Ma da, Gaga je za Oscara.
A i ovaj nepoznati Carlos se čini kao da bi mogao biti pravo otkriće i novi predstavnik vrha glume.
Biti će smeće u najmanju ruku kao i jedinica, mada ne sumnjam da će biti još i gori od jedinice. Baš su pogodili sa ovim meksičkim u traileru, tak da već u startu vidiš da će produkcijski biti na razini Televisa Presenta.
Jedino kaj mu priznam su fora scene nasilja :D
http://www.1channel.ch/content/thumb...r-99407820.jpg
Dosadno do zla Boga
1/10
Jel tebi jasno kakav je to film?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da, i sve jedno je loš.
Nije loš nego je treš. A treš ne može biti loš. :P
Može... Shoot 'Em Up je dobar trash, Dead Alive je dobar trash, Tucker and Dale je dobar trash, Machette je jednostavno trash :D
Dead Alive i Tucker and Dale nisu trash.
A bome ni Machete. On je namjerno trasholik u grindhouse stilu, ali visoke produkcije.
I sasvim je dobra zabava.
E ono, da su oni to išli zaozbiljno radit, onda bi to bilo glupo smeće, al pošto su rekli da je trash, onda znači da je vrh.
:roll:
Jedinica je bila apsolutno predosadna , bit ce i dvojka.
Jedinica je bila zabavna, ali moglo je to i bolje. Od dvojke očekujem da ju nadmaši. Nešto kao Expendables dva naprama jedinici.
@Windwalker, mislim da budget nije uvjet da film bude trash, mada je u praksi to najčešće glavni čimbenik :D
Vi uopće ne kužite što je trash. Trash ne možeš raditi ciljano jer se to vidi i ispadne smeće. Poput nabrojanih. Machette nije trash, samo smeće. Kao i ostali.
Trash je American Ninja s Michaelom Dudikoffom. Toliko se ozbiljno shvaća u svojoj besmislenoj radnji da je film savršen. I trash.
Bar nije najbolji ninđa film.
Ninja Assassin rula :D