A ja mu idem na armlet, pt, lifesteal, bfury i hot
ili bot i curiass umjesto pt
+bkb ofc
naravno quelling blade mozes uzet na pocetku np
Printable View
A ja mu idem na armlet, pt, lifesteal, bfury i hot
ili bot i curiass umjesto pt
+bkb ofc
naravno quelling blade mozes uzet na pocetku np
Kako ja sa viverom u 25 min imam radiance, pt/BoT. Davionu build ovako nekako: pt, armlet, dominator, buriza, bkb, HoT. Kad to spojiš imaš nekakvu mješavinu Tanka/DPS-a.= Citat =:
Izvorno postao C
Nekada se nije lako kripati, ti svoje ubijaš, a protivnik svoje, kasnije po kripovima bude rezultat X/XX.
crisis lako to nafarmati u em modu -.- jos kako je C rekao da se jako puno denaya i nemre se bas last hitati onda nemres to imati do 25 min... do 25 min ako imas samo radiance sto je tesko je vec gg... ako te gankaju ili si los u cs-onu onda si sjeban sa radiancom -.- kasnije je neisplativa. bolje onda uzeti mkb te ownati mortredicu ili rikija jer sve hittas -.-
a vidi... ako igras neki ozbiljniji game... napravis pers na tinkeru... :D
zajebavam se... ^^
davionu sastavis treads, armlet, bkb, 2 bracera... lvl3 ult i mazes ih ko nist nist... NAJVAZNIJE s davionom je sto prije doc na lvl16... tada on postane "pravi"... ofc tu moze uletit dominator etc... ali ako sastavis armlet i treads do 25.-30. na konju si...
Jeste vi ikad probali slozi mom na davionu,to je presavrsen item za njega,jos ako bude early(do 10 min)predobro se mozes nafarmat s njim,odlicno se slaze s stunom a i sa ultom(6 lvl,ulta,mom i tower pada vrlo brzo).I uostalom vi tu cijelo vrijeme pricate o itemima za dps,moze on biti i predobar tank-er sto se s njim i ide 5v5
BTW kakav itembuild-ing imate na void-u
samo da se na daviona nadovezem jer sam igrao game jucer sa njim :) bio solo mid jer nismo imali rangea te se nisam nafarmao... onda osao u sumicu skupiti pt,HoT,Satanic :) to je onda bio own :) normalno da sam imao quelling blade jer mi sjekirica prehebeno izgleda te sam onda isao na assaultke. onda sam se prebacio u drugi team i igro protiv totalno nafidanog hosta(mortred) te dok bi on mene tukao svi moji bi popadali :) a svi ostali ibli str -.-. i oke host skupio divine te posto mi bili svi stuneri ubili ga i bio gg ... vise me nije mogao ni sa DD-om zatuci :) preown heroj
ah taj void :) sada imba heroj jer napocetku ima vise str :) sasvim solidno je njemu skupiti 3wraitha pt vlads i mom :) ja to skupim i gg je ... vlads mi pokriva extra dmg koji dobivam od moma a sada su 3 wraitha cist dost za hp :)
nomrlano ak se igra nastavlja butter i mkb te kasnije mom u satanjaru te buriza(pojacali je sa 2.2x na 2.4x)
opce ti netreba armlet na davionu ja idem na pocetku phase bootse 3 bracera dominator i onda spojim radiance ili hot.
Armlet imba!
Ja s voidom idem na vlad i treads-e par wraith bando-va i odmah na mjolnir koji u vecini slucajeva skupim do 30 min i onda je vise manje gg,iako znam da je moj itembuild cudan na njemu meni je savrsen.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
pt, mom, yasha, crit, bfly i hot
ofc ovisi po potrebi
Riječi jednog pravog profića. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
jep sve ovisi o gameu :)
To je najvaznije sto si rekao= Citat =:
Izvorno postao dabu
Sad zavrsio game 5v5 s broodmother-om i imao score 25-4(na hero score mislim ofc),ugkavnom jedan od mojih boljih game-ova,istina i bog 2-3 killa u pocetku sam stilao ali jbg ja sam bio jedini pravi carry u timu i poslije se nisu zalili...hehe
BTW njihov tim je sveukupno imao 24 kill-a
Eu soba>brood>2800 u 3 min...
Uopce vise ne vrijedi igrati u tim sobama..A u ligu ni jednu necu moc ic dok ne nabavim dobre riplejeve -.-
dk=phase armlet dominator(to je ono core build kako igra vechina ljudi u cw)
meni osobno phase-orchid-deso-hot
Orchid fino pristaje herojima na koje ga ljudi i bas ne stavljaju..
Inace nikad nisam probao da dku..
Ajde vi meni lijepo nađite najnoviju dotu, s AI-em, da mi frend ne pije mozak, ja nemam vremena.
Nema je jos..
Znam. :D
(Samo da frend pročita, da je još netko rekao da je nema.)
ako neko ima beta key viska za hon (heroes of newerth), neka mi slobodno lupi PM... :wink:
ima ima
Pm i mene
Ajd plz i mene pm :)
heroes of what? :S i think i missed somethin..
Kako ovo rula bog te vidio. Kupujem čim izađe.
pm molimtekobogaisusa, ak imaš još koji key pls pošalji :)
napokon nešto što će mi zamjenit dotu :)
Neam keyeva, ako uleti sta sendam..
Ako nekom drugom uleti neka senda meni :P
Inace igru radi IceFrog, i bit ce standalone (dakle necete morat imat war3 da ju pokrenete)
jedino sto mi je bed je to sto se prica kad bude izasla ova igra da ce icefrog prestat apdejtat dotu x((( (ali nemora biti ofc)
Meni izgleda ko obična dota sa masu nakinđurenih efekata koji smanjuju igrivost.
Btw, plaćaju li oni icefrogu išta?
Sumnjam da mu placaju, da mu placaju nebi radio ovo, jer kao sto sam rekao, za ovo nece biti potreban Warcraft..
I meni se činilo da ne plaćaju, ali valjda on ima neka autorska prava?
Jer je nevjerovatno iskopirano sve, od sučelja do level designa samo sa više poligona i boljim teksturama. Doduše, ovo je možda prilika da se isprave ograničenja w3 enginea, tipa pathfinding i nekad čudan collision box sistem.
to bi znacilo dota sa boljim specijalnim efektima :) i vecim requirementom :( to znaci da vjerovatno necu moci pokretati -.- jej, ali igra hebeno izgleda :)
Dota je dota , ovo je samo losa nakinđurena kopija sa pun k... bespotrebnog vatrometa...
Meni je ovo previse fensi smensi..:(
Nabavio sam si key, instaliram bas :P
Javim dojmove :)
edit - odigrao sad jedan gejm, nije mi bas nesto..
prekicasto je :/
Cek, znaci podjelila se ekipa koja radi Dotu. Icefrog radi ovo, a Guinsoo radi LoL ?
Bleh ... Mislim da ni jedno ni drugo mi se nece svidjet. Kao sto sys reko, prekicasto izgleda (jedno i drugo)
Ne, moj bed sto sam naveo gore..
IceFrog je njima samo dao premission da rade tu igru (HoN)
Ali, ono nazalost jos ostaje, brijem kad se HoN zavrsi - IceFrog prestaje apdejtat dotu..
Znaci da je dobio neke pare za premission..