a u PM! jebem ti to, sad necu stic lika nabrijat kako sam htio...= Citat =:
Izvorno postao keko
jel se mogu ti dodatci za folaut kupit negdje u trgovini ili samo preko neta?
Printable View
a u PM! jebem ti to, sad necu stic lika nabrijat kako sam htio...= Citat =:
Izvorno postao keko
jel se mogu ti dodatci za folaut kupit negdje u trgovini ili samo preko neta?
Mislim da se to skida besplatno s njihovog sitea ako imaš original.
Usao u pitt, sam bez iceg, ima samo pitt slave wear na sebi :shock:
Imaš na fallout3nexus.com modova koji maknu taj level cap.= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
[quote=Neven <R>]Imaš na fallout3nexus.com modova koji maknu taj level cap.[/quote:2w9lzyb4]= Citat =:
Izvorno postao "h3@dhunt3r":2w9lzyb4
e ljubim ti curu u usta care!
e da je bar vise ljudi sposobno u jednoj recenici dat tako dobar tip...
e hvala ti najljepsa!
level cap mozes maknuti sa jednom komandom koju upises u konzolu, ali ja ti to ne bih preporučio. glupo je micati level cap kada možeš pričekati the broken steel i onda će ti svakim novim levelom lik dobivati i novi rank karme, i three dog će ti se tako isto obraćati na radiju, pa će bit fora, glupo je ovako remetiti sistem kada možemo pričekati :wink:
ajde reci sad komandu! nemeres tek tak otvarat Pandorin box i...
ej pročitaj malo prohod i skužit ćeš da ti netribaju nikakvi modovi ni varanja za nabrijat lika ako odigraš igru par puta čak ti ni prohod netriba i ako si detaljan
jel ko proba igrat sa kombinacijon mele/explosive uz perk pyromacy yea
moran i priznat da je trica meni 10 puta lakša od dvice
ali i dalje fallout 2 mi ostaje na 1. mistu ikad napravljenih igara
Jooj sta je ovo F3 mi se rusi i texture su od anchorage-a zbrkane.... :( to mi prije nije bilo, dok ovo popravim izaci ce 3DLC :(
The Pitt je prilično dobra ekspanzija s intrigantnom pričom koja hvala bogu uopće nije crno-bijela. Miljama daleko od Anchorage-a i iskreno preporučam svakome da ju odigra.
Započinje isto kao i Anchorage,dobijanjem signala nakon kratkog vremena u igri.
Jedini bug na koji sam naišao je još na mapi Capital Waistlanda,na mjestu tunela prema Pittu,frka s teksturama i to gadna. Sve posivilo,ciljanje podivljalo itd.
Reloadao par puta,uspio progurat. Nakon toga sve ko po loju.
Mali SPOILER,ali koristan jer dobro dođe za preživljavanje
Nositi sa sobom svu opremu ko inače. Ona (SVA) bude uzeta i spremljena na pocetku Pitta i to nakon mosta. Dotad ima fajtova pa itekako dobro dođe. Prateći main quest se dobija natrag,otprilike na 2/3 napretka.
Strašan ti je tip za preživljavanje : :thumbs2:. Nego, i ja sam prešao The Pitt isto isto, zakon stvar, meni nije bilo tog problema što si ga ti naveo ali zato su svi likovi umuljani, teksture lica i vrata su im totalno odvojene od tekstura tijela, spojene su one, ali lice je recimo skroz blijedo dok je tijelo crveno... malo je zajebano i smetalo mi je cijelo vrijeme ali ništa strašno. Inače, The Pitt odiše nevjerojatnom atmosferom, odličnom idejom i zastrašujućim okolišem. Ja sam se jednom doslovno usrao od straha, kada sam ušao u " jednu indutrijsku zonu " zgodne su me stvarčice male dočekale, srce mi je iskočilo... strašan DLC!
Znaš kaj,kad u svim najavama čuješ kak nećeš moć nosit oružja jer se ipak maskiraš u roba, pa onda trebaš ubit troje kad tek sretneš lika, pa troje da dođeš do odjeće roba, pa ti onda lik nakon tunela kaže da će on pričat i da ti samo miruješ kad se dođe do onih vagona i onda te dočeka fajt s petero il šestero, pa kad ti onda kaže da će moć prokrijumičarit samo nož ili pištolj,a onda još na mostu naletiš na divlje pse i tek te onda nakon mosta oslobode inventara, ima dosta prilika za umrijet ako otprije očekuješ ostat bez oružja i ostaviš ga spremljenog doma jer zakaj ga onda uopće i nosit. Uigravanje u ulogu roba može biti smrtonosnoS :D
Predpostavljam da je ovo spoiler pa necu citat dok ne predem The Pitt, ili da citam ?= Citat =:
Izvorno postao Domy
Ja sam ponio svoju opremu sa sobom, na kraju sve ispadne super i kako treba. Strašno mi je atmosferičan i zastrašujuć The Pitt. Nekako mi je čudno, igra poprimi obilježja horora, previše je jezivo tamo, velika industrijska zona puna opasne radijacije i čudovišta, i bolesnih raidera koji drže ljude kao robove koji rade za njih i bacaju ih u arene... predobro! Obožavam Fallout 3 i sve stvari sa post apokalističnom tematikom baš zato što nas od takve sudbine dijeli nekoliko bombica, doslovno :).
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ma to ti je spoiler prvih 15-20 minuta pitta. Nikakav spoiler priče,poanta je da sve najbolje tj kaj inače koristiš,nosiš sa sobom. Bit će uzeto,al i vraćeno.
Jedino,al fakat jedino kaj mi se ne sviđa kod trojke kao dobrog nastavka jest kraj tj nedostatak spominjanja svih mjesta koje smo posjetili i posljedica naših postupaka. Realno ima 4 permutacije završetka,to je to. Najavljivali su 200 što je totalna laž.= Citat =:
Izvorno postao Bara
Čak nema ni neke neutralne opcije,svaki grad u prethodnicima je imao budućnost i ako naš lik ne bi ništa napravio osim prošao kroz grad.
S druge strane,sva naselja u prethodnim falloutima su bila osjetno veća od prosječnog naselja u trojci,jedino se megaton i rivet city mogu mjeriti veličinom s gradovima prethodnih nastavaka. Iz tog razloga ne vidim na završetku trojke potrebu spominjat kaj je bilo s naseljem koje ima 5-6 ljudi. A takvih je puno u trojci.
krepa mi komp ja nemogu igrat aaaaaaaaaaaaaaaa
= Citat =:
Izvorno postao Domy
Zato mi baš i Fallout 3 nosi neki posebni štih, ono, 2277 je, 200 godina nakon nuklearnog rata, ljudska populacija se sve više smanjuje, posljedice su užasne... ništa još nije ispravljeno i razdvojene grupice ludih i očajnih pojedinaca bore se za život u malim naseljima, to mi je svjetski, iako ne bih stvarno imao nešto protiv da metnu još 2-3 grada sa novim questovima i likovima, to bi igru učinilo 200 sati dužom i 10 % boljom....
Nemogu nikako pokrenut Anchorage DLC,cekam posvuda vise od 20 minuta,nista,odem do anchorage memorial i opet nista.
ROFL
Pogledaj radio,vidjeti ćeš novi signal i dobiti quest,prati quest waypoint i doći ćeš do Outcast baze.
I u data files oznaci Anchorace DCL.(ulazni menu)
Nisam znao za to da se treba oznacit anchorage.esm,thx.
Ubuduce u svim modovima ili DLC-ima trebas oznaciti u data files filove... :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Kako mi je žao što Fallout 3 pati od manjka questova, igra nije prekratka, dapače, istraživati se i uživati u wastelandu može stalno, ali glavni quest i sve ostale side questova kojih ja mislim ima 20 do 25, možeš završiti jako brzo. Ja bi još u Wastelandu uživao :(! Sjećam se recenzije u pc playu i u bugu, govorili su: " nije frka ako kokneš quest givera, ionako ima bezbroj questova ", ali nažalost tako nije, nije ovo oblivion sa 200 side questova... Ej jel itko došao u Andale??
Da,ja bi još questova.
Ffs.
Pa... Oblivion ima dosta questova, nisam siguran jeli ima vise, ali mi je zabavniji F3 jer vise volim ovu post-apocalyptic atmosferu nego fantasy zato umjesto da stalno obavljam questove otprilike obavim 1-4 questa na tjedan i samo lutam Wastelandom i gledam sta mogu naci jer ima puno skrivenih itema kojima mogu svoju kucu ukrasit, trenutacno prelazim The Pitt i pokusavam naci svih 100 steel ignotsa. :)= Citat =:
Izvorno postao Bara
F3 ima puno manje questova...
Jedino što me smeta u F3 je premalo questa.
Pa nema bas premalo,main quest je prekratak ali sidequestova ima dosta i nisu nezanimljivi.
Razlika izmedu obliviona i Fallout 3 u questovima je to sta su u F3 puno zanimljiviji(bar meni) te tako mi se produzuju igru :)
U oblivionu su svi moćni questovi, samo su relativno kratki, dok u Falloutu 3 možeš za jednim side questom provesti i po nekoliko sati, a recimo za " The Nuka Cola Challenge " trebaš se dobro pomučiti, 30 nuka cola quantum nije mala stvar :) Ej ljudi, jel itko u Andale došao, prežestoka stvar, dođeš u grad, stari ti neki počne govorit da odeš dok još možeš, pričaš sa 2 obitelji, čine se normalni skroz, kada ono uđeš u podrum ili u jednu stračaru vanka, a ono, žderu ljude, deru ih sa ripperima, premoćno...
Ja sam otisao tamo i pobio sve te bolesne likove osim starca i djece.
A djecu ne možeš ni ubit, a stari, neka starog. Ja sam se uspio izvuć sa speech i dobio special meat pie :), ali tih bolesnika se još nerado sjećam i svratim im ponekad onako, da ih malo gledam kako su bolesni. Jbt, stvarno sam uživljen u ovu igru, samo ne kužim kako se rasprava odjedanput prekinula, sve je utihnulo...
To moram vidit.. je dobijes good karma ako ih zakoljes ?= Citat =:
Izvorno postao Bara
Ne dobiješ nikakvu karmu, neutralno je... ali dobiješ zato pohvala od djedice koji je prešao na dobru stranu, i vječnu naklonost i zahvalnost spašene dječice, to je meni bilo dovoljno :)
Evo jedno pitanje:zašto kad uđem u data files u lancheru i označim The Pitt , kad opet uđem u data files mi bude kao da nisam ništa označio i onda pitt jednostavno ne radi. :cry: .
Meni isto tako moram svaki puta nanovo označavat pitt i operation anchorage....
Hmmm, zanimljivo, ja znam kako ćete riješiti problem, ne budite lijeni svaki put kada ulazite u igru pa samo stavite te dvije malo kvačice i siguran sam da će sve biti u redu :). Nemam pojma zašto je to tako, možda vas igra ne voli, a možda vam mlađi brat i sestra namjerno isključiva stalno DLC-e dok vi ne gledate...
Ma zalomi se da uđeš u igru a da zaboraviš ukljucit, pa ides loadat pa ti javlja da nisi iskljucio, pa jednom usljed toga zak i BSoD... Nemam mlađeg brata/sestru, ftw...
S :P= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Nego ljudi, jel znate možda koji se sve likovi mogu uzeti u družinu kada imaš Very Good karmu kao i ja. Znam da je samo moguće uzeti dvije osobe ili životinje u mom slučaju. Uglavnom, mene prati peso Dogmeat i onaj Paladin Cross ja mislim iz Citadel, neko žensko crnčako uglavnom, i nervira me jako, pa, zanima me gdje mogu još nać kojeg lika da ga mogu uzet u družbu sa very good karmom... hvala!
Jel ima neki console code za dogmeata jer sam jednom slučajno prošo pored scrapyarda i sad mi se neće pojavit?