http://store.steampowered.com/sub/13656/?cc=ru
Two World Velvet Edition 5 rubalja u Rusiji (0,16$) lol
Ugrabio sam si kopiju
Printable View
http://store.steampowered.com/sub/13656/?cc=ru
Two World Velvet Edition 5 rubalja u Rusiji (0,16$) lol
Ugrabio sam si kopiju
Sotono. :(
Mjerkam svaki popust, ali nikako da padne na neku normalnu cijenu.
Uzeo i ja Spec Ops..hvala na obavijesti i keyu za dodatni popust :wink:
Problem je kaj ih ne mogu naći 5 koje me zanimaju.
Možda 2. Možda.
Trine, Machinarium: Collector's Edition, Torchlight, Alan Wake's American Nightmare, sasvim ok je dat 10 dolara za ove 4 igre, ako uzmemo u obzir da novi cod dode otprilike 7 puta vise
Trine i AW imam.
Torchlight me ne zanima.
Ostaju samo Machinarium i Botanicula kao zanimljivi.
No, ne igram baš pointandclick avanture.
Botanicula se definitivno mora isprobati zbog audio vizualne strane. Zagonetke su dosta jednostavne, nije ovo klasična point and click avantura. Ali bolje čekaj steam popust, bit će za oko 30 kuna sigurno.
opet na greenmangamingu akcija, Sleeping Dogs: Limited Edition 66% off + 20% kupon ispadne 14eura ;)
http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/p ... d-edition/
Više mi se sviđao SpecOps za 4 eura :P. Ovo će ipak pričekat neka bolja vremena.
S obzirom da si nam svima pomogao fantastičnim popustom za Spec Ops, zahvaljujem ti tako što sam ti promijenio avatar u Majku Božju. Hvala.
:pray:
:D
Istekao edit, jbg.
Ovo je s buga, ne tvrdim da je 100% točna informacija:
"Steam popusti izgleda ipak počinju od sutra i traju do 27.11. A za Božićne blagdane traju od 20.12. do 4.1."
Time to go to bank... moram prebaciti lovu iz čarape na devizni račun.
Bah ja nisam uspio ugrabit Spec Ops.
nis sutra u postu uplatit wizu na racun pare :P
Vrlo lako moguće da je vijest točna pošto je preksutra "Thanksgiving" kod njih.
Imam cca 15,5-15,9€ na kartici i to sam rezervirao za:
Dawnguard
Rage
Fallout New Vegas
Svaka je 20€ iliti 5€ na -75% 8) Nadam se da će upravo one doći na akciju.
Ne znam koliko se isplati za Rage dat i tih 5€ pošto ti vjerojatno igra neće radit.
Ja sam ga uzeo na summer saleu i skroz razjebane teksture bile. Probao vratit na neki stariji driver jer je tak pisalo na netu ali valjda nisam vratio na dovoljno star driver. Ko zna na koji treba vratit.
Kaj nisu to spachali :shock:
Znam da u početku nisam mogao igrati zbog toga. Prvo su texture bile u qurcu, onda sam to popravio ali bi se igra uvijek rušila u istom trenutku kod razgovora sa drugim NPC-om. Jebemu :(
Niš, to bum onda posudio od lokalnog distributera, a na višlisti brijem imam još 20€ naslova...
PS: Koju grafu imaš? Taj problem su imali uglavnom ATI korisnici, no zalomilo se i na kojoj nVidiji koliko se sjećam.
New Vegas ti je bolje uzet Ultimate Edition ako bude na -75.
Pa no, on je 20€, običan je brijem 10€.
EDIT:
Zajeb :( Običan je 20€, samo kaj Ultimate ne možeš staviti na Wishlistu pa me to sjebalo :|
Imam ATIcu, prastaru HD4870 :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ali da, hrpa toga nije patchano.
Hmm, da, i meni je bilo na HD4850.
Jel ima netko igru sa HD6 serijom pa da kaže kak radi?
EDIT: Lol, samo 3 steam frenda imaju igru, jedan od njih je Maloki, drugi nije igrao... :D Sinke ima 13h, ali nemam pojma tko to je kad ne koristi PCP nick.
Ja imam 5770 pa je dobro radila. Teksture su kasnile ponekad ako se dobro sječam, ali rušenje igre je bilo na minimumu. AKO i to AKO se srušila jedanput ili dva puta.
Inače... radije posudite igru od frenda, ja nebih dao ni 5 eura za to, zbilja igra nije ništa posebno, uzalud propušten potencijal....
Sinke je moj buraz kojem sam poklonio account s tih par igri.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Al on ti nemre pomoći kad pegla Rage na HD3850 i kad mu igra izgleda kao krpa nakon brisanja dreka s poda.
Rage ima nekakav progresivni engine gdje igra pokušava dobiti što više FPS-a tako što smanjuje detalje. U teoriji je genijalno zamišljeno, ali uopće ne funkcionira.
Cijela igra onda izgleda kao Unreal 3 engine prije nego se učitaju teksture.
Čak su se i na PS3-u vidjele zamuljane teksture.
Kada sjediš tri i pol metra udaljen od TV-a. LoL.
Ne znam. Igrao sam igru 15 minuta.
Igru bi opisao kao Doom bez muda.
Znači kao Doom?
Solidna je igra.
Co-op rula, al sumnjam da itko više igra to.
Baš gledam da li SSD pomaže pošto streama sa hard diska texture, puno je bolje, ali opet ima nešto malo kašnjenja - http://www.eurogamer.net/videos/ps3-har ... video-rage
PS: Nebi se čudio da stave Max Payne 3 na ogroman popust, mogao bi to umjesto FNV i Rage.
Uzmi New Vegas i Max Payne 3.
Fantastične igre u oba slučaja. Ne slušaj Xeru oko potonje. Pojma nema.
Dobro gospodine "Old Republic je dobra igra vrijedna plaćanja".
Ne tvrdim kako je savršena. Mislim da sam u par navrata javno rekao kako sam SW fanboj. Barem nisam ko Weky da kupujem smeća i skupljam platinaste trofeje.
Nisam znao kako da te drugačije uvrijedim :(
Kupit ću i ja jednom taj Dark Souls. Onda ćemo ukloniti i posljednji razlog da me vrijeđaš.= Citat =:
Izvorno postao Xero
To i je glavni razlog zašto spominjem Dark Souls svake dvije sekunde. Fresh meat for the grinder.
A ako krene Aralovim stopama???
Nemoguće. Aral je jedinstvena greška u matrici.
Igra je zbilja fenomenalna, ali poznavajući tebe, faliti će ti priča/radnja/lore u igri i nisam ziher da će ti sami gameplay i fenomenalno slojeviti svijet biti dovoljno za potpunu uživanciju. Šanse su 50:50 da ti se svidi :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Mada kad bolje pogledaš, šanse i da dobiješ sedmicu na Lottu su ti 50:50... ili ćeš dobiti ili nećeš.