= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ali ti ne možeš benat.
Pogledao Sherlocka prvu sezonu. Nije lose, ali onaj bezvezni cliffhanger na kraju im nije trebao.
Čekaj da pogledaš drugu.
Pogled'o. I sad cekaj, sine, do ljeta 2013. :(
2014.
Urgh! Ja sam svoj optimizam temeljio na ovojSvijesti.
Not cool, really not cool...
Upravo sam pogleda sve epizode UK Officea i kad usporedim sa americkom verzijom mogu reci da je UK verzija bolja ali kraca, taman zavoliš likove kad ono kraj..
I da, Garreth je bolji od Dwighta :)
Pogled'o Fringe. Ok epizoda.
Ne želim da završi. :(
I, jel' netko pogledao Gervaisovog Dereka? Ja sam iskreno mislila da će biti sranje, al' još jednom se potvrdilo da Ricky zna raditi serije :)
Previše depresivno za moj ukus. Ipak na par scena sam se odvalija :)
Pa to, nisam znala šta da radim s emocijama, plače mi se pa se odvalim smijat :D
Pogledo i ja Dereka. Nije loše, nije loše. Da sam malo osjetljivji još bi valjda i knedlicu u grlu osjetio :|
Upravo završio SG-1. Ne znam, sumnjam da ću ikada pronaći seriju koja će mi biti ovako savršena i pasati mom pomalo čudnom ukusu. Dajem joj zasluženu desetku.
To je zato jer je SG1 savršen. SGA dođe blizu.
Atlantis sam već pogledao, nije mi bio toliko dobar kao SG-1, no sve je bolje od SG:U jel.
Hej, nećemo se sad vrijeđati!
Atlantis mi na trenutke bio bolji od SG-1.
Ba'al najbolji lik u SG-1, Todd u Atlantisu.
A ono, rula Atlantis mnogo, možda sam malo pretjerao. Pod "nije mi toliko dobar" sam većinom mislio na kraj koji mi je pomalo ubio kompletan dojam serije. Osim naravno ako ne misliš na SGU, onda si me razočarao :(= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Atlantis sam jedini pogledao, bio mi je ultra zakon, ali SG-1 nisam mogao izdržati prvu epizodu. Možda zato što sam bio stariji, pa sam imao manje tolerancije za klišej dosadne priče i ogromne gluposti (kojih je u Atlantisu bilo u izobilju :) )
SG-1 se u početku trudi bit ozbiljan no kasnije se i sami počnu sprdat na svoj račun :)
Jack <3
SG-1 jedina serija koju mogu gledat ispocetka kad dođem do kraja i firefly ofc, dobro ajd i atlantis, steta sto su ga ugasili kad je iopet posta zanimljiv i snimali ono smece od SG U
Ajd, barem su kvalitetno završili SG1 sa The Ark of Truth, šteta što nisu napravili nešto slično poslije Atlantisa.
Also this episode :)
propo MGM pa nema završetka iako je bio planiran, a mozda jednom i bude kao i onaj treci SG-1 film
ta epizoda je legendarna :pray: :pray: :pray: :pray:
Ne, ček, zapravo sam to krenuo gledati Stargate Universe i odustao u prvoj epizodi :)
to je sramota od serije koja ne zasluzuje imat u nazivu Stargate, smece nad smecima, puj, sad sam samo zivcan
Vi... jadovi.
Pogledajte prvu sezonu bar cijelu.
Ja sam pogledao i smeće mi bilo
Zašto misliš da nisam?= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Smeta mi to što Universe nema nikakve veze sa SG1 ili Atlantisom, jedina dobra stvar su specijalni efekti :(
pokušo al bilo je prebolno za gledat, stao tam negdi na 14. nisam vise mogo izdrzat lupanje po glavi s cekicem= Citat =:
Izvorno postao The Boz
ideja im je fakat bila dobra, imali su cak i zanimljivu glumacku postavu, Robert Carlyle je odradio odlican posa cak je i David Blue bia dobar, smisan ak nist ostalo
Počeo sa trećom sezonom Breaking Bada.
Prve dvije su genijalne, al treća je, barem za sad, dosada za popizditi (pogledah 5 epizoda za sad) :S
Završio šestu sezonu Hustlea, je li još tko to gleda? Serija je još super, ali mi fale Danny i Stacie. On mi je bio toliko bolji od Seana, koji je pomalo bezličan.
Inače, tko ne zna, serija je o prevarantima koji...prevare ljude...i zarade lovu.
nikak da se natjeram i pogledam sinove anarhije ovu novu sezonu, vald zato sto nisam u formu moram doc u nju da budem dostojan gledanja^^
sačekaj ti epizodu One second, e ako ti ta bude dosadna onda nešto nije uredu stobom :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Koji kok, to se snima još?! Koliko vidim svake godine jedna izašla! Bacam se na to uskoro!= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Dreamer misli na One Minute epizodu. Sedma u trecoj sezoni. Some good shit!= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
One minute da, izmješao sam naziv s nekom pjesmom :D
Bolji početak i bolji kraj niti jedna ep neće imati
Eo pogled'o. Yep, kraj je boleština :D