Singularity, Just cause 2, Metro 2033 po drugi puta,obozavam atmosferu u ovoj igri...
Printable View
Singularity, Just cause 2, Metro 2033 po drugi puta,obozavam atmosferu u ovoj igri...
SW : KotOR 2 i Fable the lost chapters
napokon nabavio Grim Fandango... I like it :wink:
Serious Sam HD: TFE i Fear 2
Witcher:enhanced edition.
Red alert 2 Mp.
Fallout:Tactics.
Prince of Persia the Forgotten Sands, igra me sve više oduševljava :pray:
Dragon Age Origins, Sanitarium i Ever 17
Just Cause 2 i Singularity
Fallout 3.
Morrowind i Oblivion.
Ali za razliku od prvog puta ,igram totalno zle/vampire/cult likove.
A jesi brz :) , prije manje od sat vremena si igrao= Citat =:
Izvorno postao Forengner
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Ja ti to sve igram na smenu,i uostalom,RA2 igram mp.Malo sam pri novcu trenutno pa sam se nakupovao :D .
Btw:Witcher sam tek poceo,a fallout 1 i 2 sam re- instalirao iz nostalgije.
cod mw 2
pop novi ali ide pod unistall
assasin creed 2
sniper ghsot warrior
singularity
Crimson Gem Saga :pray:
Prošao sam ispit koji me ugnjetavao ovih dana, zbog njega sam popušio brojne Steam prilike, ali nema veze pošto iz najtežeg predmeta imam 5 as in ODLIČAN ili IZVRSTAN :pray: :pray: :rambo:
Sada napokon mogu krenuti nešto malo igrati, do sljedećeg ispita koji je u ponedjeljak :-x Početi ću sa Sniper Ghost Warrior, tako da ga mogu obrisati i nastaviti dalje ukoliko je toliko smeće kao što kažete...
Ako Sniper ne valja, onda si razmišljam između Disciplesa (puno vremena), Princea (mozak na pašu) i Transformera/Singularitya (ispušni ventil)... A Mass Effect 2 i Alpha Protocol idu tek nakon svih ispita.
jes da disciplesi troše puno vremena, al dobra stvar je što možeš uvek da nastaviš da igraš.. čak i posle velike pauze. ja bih ispušne ventile čuvao za posle ispita, za svaki slučaj
the witcher - uživio se
singularity - za zabavu
free running - napokon našao igru s parkourom(osim ac serijala)
Flatout: Ultimate Carnage.SZaraza! Zaraza, kažem!
Tom Clancy's EndWar.SŽelim isprobati sustav glasovnih naredbi. Koji je uredu, no to nažalost ne mogu reći za ostatak igre. :/
Jesi probao:
"Viva la France!"
*surrender*
:)
ot:
BF2142, Yuris Revenge, STALKER: LURK, Hammerfight, Warbug.
Nema surrender, no ima retreat/evacuate. Budem isprobao. :)
@ str1k3r - Btw, jesi li prošao Penumbru? :)
Aham, prošao sam. Počeo sam Black Plague, kojeg sam zasad stavio malo na led. :)
Genijalnost od igre, što drugo da kažem.
Počeo igrati RealMyst, remake prvog Mysta u full 3D. Jako imerzivna stvar, ali sumnjam da ću to ikad dovršiti bez konzultiranja sa nekim prohodima.
po prvi puta syberiu...
Čekaj dok zaigraš Riven. :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
valja li priča što u morrowindu,nikada ga se nisam ozbiljno uhvatio
Jednog dana. :D
Inače, jesi li probao ovaj remake, još uvijek nisam siguran jesam li trebao ipak zaigrati original?
Jesam, bolji je. Original jedino ako te nostalgija još drži i nemaš monitor veći od 17''. :)
@Konšiljer:
Dobar je lore u igri.
Pa onak, prica je u osnovi krep.= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
Ukratko: ti si Nerevar (mesija starosjedioca na Vvardenfelu) te moras napravit par stvari kako bi na kraju ubio Dagoth Ur'a, koji je neka vrsta boga i tako to. Bilo je davno kad sam igrao pa nemogu reci opsirnije.
Zato je lore nesto sasvim drugo.
TES serijal ima glavnu priču? Ne bih znao, to mi je zadnje na pameti kad igram. :)
NFS: Shift
SC: Chaos Theory - definitivno najbolji nastavak, dijalozi kad uzme nekog od nepraitelja su fantastični, kao i gameplay. Uživam kao da prvi put igram :D.
King's Bounty: Armored Princess
Me2
Jc2
i počeo L4Dead 2,al mi se nekako ne sviđa to manijakalno napucavanje :hangin:
Stavio sam Gotik 3 na led.
Do daljnjeg.
Sada igram Red Alert 2 :D
S.W.A.T. 4 u CO-OP modu. :pray: :gitara:
Jutros započeo igrati Morrowind,prvi put u životu.
Čovječe,nisam znao s čime se hvatam u koštac,igra je legendarna. :pray: :pray:
Evo od jutra nisam stao,osim pauze za ručak,igra je zarazna ko sam vrag.
Nisam se ni zagrijao,a već sam pretrpan questovima sa svih strana i klanova
Ma ludilo jedno!
:pray: :pray:
Poceo opet igrati Witcher-a. Enhanced Edition this time.
Split Second, dosta je zabavna, iako je fizika auta malo čudna kad se navikneš nije tako loše, mogu tek zamislit kako će biti u split screenu kad mi dođe rođak :D
Torchlight i Transformerse. Torchlight je sasvim ok, Transformersi:WfC su odlični. Pokušao sam uz to i Risen ali odustajem jer je igra preretardirana.
Disciples 2 Gold Edition