Defiance
Istinita ratna drama iz WWII razdoblja koja poprilično podsjeća na stare partizanske filmove sa ovih prostora. Uvjerljiv ali i pomalo dosadan u nekim dijelovima . Pogledati.
Printable View
Defiance
Istinita ratna drama iz WWII razdoblja koja poprilično podsjeća na stare partizanske filmove sa ovih prostora. Uvjerljiv ali i pomalo dosadan u nekim dijelovima . Pogledati.
ZEITGEIST
Najbolji dokumentarni film koji sam ikada gledao ! :pray: :pray:
Prava je šteta ako ovo ne nabavite i ne pogledate .Znao sam da su ljudi samo ovce kojima se manipulira ali ovaj film mi je dodatno otvorio oči i to stvarno otvorio. U filmu su obrađene največi mitovi i zavjere koje utječu na svakoga od nas svakodnevno .
Filmašima ništa nije bilo sveto i bez straha su se upustili u razbijanje mitova . Fakat , morate ovo pogledati.
izašao je i drugi dio dokumentarca= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Hvala na informaciji ..... budem i to pogledao prvom prilikom.
Solidan dokumentarac, ali dosta površan i pun netočnih informacija, pogotovo ona dio koji se tiče 9/11. Ali ono, isplati se pogledat ak se dosad nisi susretao s dokumentarcima takvog tipa, makar ima puno boljih i detaljnijih, provjeri link u mom sigu ako te zanima takva tematika.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Pogledao Taken, oduševljen sam. Film mi je predobar, Liam Neeson je brutalan. Sve kriminalce koji su mu zasmetali je jednostavno ubio. Car :pray:
The Wrestler
Mickey Rourke konačno ponovno u jako dobrom izdanju . Već sam otpisao tog glumca ali uspio me ugodno iznenaditi. Dokazao je da Sin City nije bio tek slučajan bljesak. Nekada je rasturao ali plastične operacije su mu gotovo dokrajčile karjeru.Film je sniman dokumentarističkim stilom i sve skupa izgleda jako uvjerljivo.
Pogledati.
RocknRolla
7.8/10
Ako ste pogledali koji Guy Ritchie-ev film, poput "Snatch" i "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", prepoznat će te bolesnu radnju koja se vrti (uglavnom) oko jedne stvari (u ovom filmu ta stvar je slika)!
Malo lošiji film od gore navedenih, iako je film u potpunosti u stilu Guy Ritchie-a!
Jedina zamjerka je što nema baš previše akcije i pomalo je dosadna prva polovica filma!
The Oxford Murders sa Eliah Wood-om, dobar film 8/10
Film mislim da sa zove Mirrors, ugl neka baba je bila imala nekog demona u sebi i onda su je liječili tamo ovo ono i strpali je u neku pizdariju s ogledalima i taj sotona ušo u ta ogledala. I sad ko fol neki lik kao došo radit čuveat neku zgradu koja je prije bila ta bolnica di su tu babu prangijali i on tamo čuva sve to i vidi kojekake pizdarije po ogledalima, misli da je lud ovo ono onda dođe kući pa porazbija ogledala ukratko dobar film, zanimljiva priča :D
...i sranje kraj :(= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
meni je to odlican film. kraj je malo cudan da
E je gledao tko film Meet Dave?
Mislim mi se isplati nabavit?
http://www.imdb.com/title/tt0765476/
napokon sam nabavio film koji tražim već godinama :pray:
prvi film s tom hanksom koji sam pogledao
J62jciQ1PbY
E tu ne mogu a da se ne složim :(= Citat =:
Izvorno postao amirix
Meet Dave sam pogledao i požalio! Najlošija novija komedija koju sam pogledao!= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
Da nema Eddie Murphy-a bila bi još lošija! Jedino me je on "nasmijao" s nekim svojim grimasama!
Film je rađen prema istinitom događaju pa ne vidim razlog za sarkazam.
Death Race
10/10
Moram negdje nać u nekoj videoteci onaj stari Death Race po kojem je napravljen Carmaggedon.
The Good, the Bad, and the Ugly
Prvi put sam gledao ovaj film, i mogu reći da sam očekivao više.
Svi govore kako je najbolji western i jedan od najboljih filmova, no ja se nebih složio.
Bolji si mi westerni Pale Rider, The Outlaw Josey Wales, Unforgiven, Magnificent Seven, Dances with the Wolves (ne nužno tim poretkom).
A da je među najboljim filmovima, to sigurno nije.
Ali je sve u svemu dobar film. 7.5 - 8 / 10
Donkey Punch
The Sexiest,Most Shocking Thriller Of The Year :rotfl:_ne ozbiljno dobar film,samo je loša gluma loša stvar u filmu i film ima najbolju scenu sex-a koju sam ikad vidio__ova godina je krenula dobro
donki panč je fetiš... i pretpostavljam što je bilo u toj sceni :D= Citat =:
Izvorno postao amirix
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Blasphemy
Istina , nabrojao si jako dobre vestern filmove ....ali meni su ( i mnogim drugima ) filmovi Sergio Leone-a sveto trojstvo vesterna...Buono, il brutto, il cattivo., Per qualche dollaro in più , Per qualche dollaro in più te remek djelo C'era una volta il West stilski dva koplja ispred bilo kojeg holivudskog vesterna.Clint Eastwood je majstor nad majstorima i vjerovatno največi lik igranog filma ikada ali svi njegovi vestern filmovi su imitacija Leoneovih špaget vesterna .
Ona završna scena ,onaj dvoboju na groblju....kada se kamera seli sa jednog lika na drugi pa na treći te se ubrzava izmjena a sve to prati fenomenalna muzika jednog od njavečih filmskih kompozitora svih vremena ( Ennio Morricone ) je nenadjebiva sve do danas. Amen.
:pray:
11/10
Uostalom film je po glasovima gledatelja 4. svih vremena ! klik
Armageddon
Rekao bih da je najbolji i jedini gledljivi film katastrofe. No to nije film katastrofe nego epski spektakl. Odličan!
Final Fantasy 7:Advent Children
QLGN1zLF ... -fresh+div
to me natjeralo
Inače film je superiška,ali išlo mi je živce što nemaš o ničemu pola pojma pa moraš juriti na FF wiki da vidiš
kraj je vgg
Pa , vjeruj mi kada odigras sedmicu i odma nakon toga pogledas film, mnogo je orgazmično iskustvo i pogledaj FF7: Last Order .
Jumper i Armagedon, oba ciste 10-ke
Transformers
Predobar film koji odiše jednostavnošću i kvalitetom. Nemam ama baš niti jedne jedine zamjerke za ovaj uradak u kojem ima mnoštvo smiješnih situacija, napetih i nabijenih akcijom i kvalitetno odrađenih trenutaka. Za ovaj film, za čiji se nastavak molim, mi jednostavno nedostaju riječi da ga nahvalim. Čista desetka za ovo čudo.
Babylon A.D.
Još jedan u nizu filmova koji su onako podbacili i to mnogo. Prije svega podbacio je sam sadržaj priče koja se očito nije mogla strpati u onih 90tak minuta koliko traje film. Gluma je na nivou što je poprilično iznenađujuće, no nažalost, iznenađenja - barem pozitivna, prestaju tu. Kao što sam već rekao, priča natrpana, dijaloga malo i ako i postoje većinom su nekako prazni i dosadni, par rečenica i to je to. Grozan naslov - 5/10.
Sinoć pogledao Armageddon. Dosta dobar film.
7 pounds, sa Will Smithom, to je kao neka psihološka drama, pitaj boga kaj je, dobar film za pogledat, inaće ne gledam takve fimlove al ovo je čist ok
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Kada ja to kažem, ljudi me čudno gledaju, a film je drito BOGOVSKI. Možda mi je čak i na 1. mjestu najboljih filmova ikada, baš zato kaj je pitki, lako probavljiv, nabrijan akcijom i humorom te valjda najboljim efektima ikada. Nisu mi jasni ljudi kojima se to remek djelo ne sviđa.
PS: Gledao sam ga i doma, ali u kinu je to bio jedinstven doživljaj. Kino se raspadalo od zvukova, a svaki detalj transformacija je bio jako lijepo vidljiv pošto je platno par metara veće od kućne opreme :D
Bit ce i nastavak, jedve cekam. StarScream se vraca i owna !!
I da film je odlican, ko mali sam pratio crtic (al onaj G1, a ne ove nove gluposti, Energon i to...) i ovo je zbilja fenomenalno.
Nazalost gledao sam film samo dva puta (oba puta u kinu) :(
Jumper je prolazno smeće a Armagedon solidan zabavni film ponajviše zbog dobrih glumaca ali nije ništa specijalno .Transformersi su sasvim ok a Babylon A.D. je jedan od najgorih filmova koje sam pogledao.
Armagedon samo solidan? Po meni definitivno jedan od najboljih disaster filmova... plus bodovi jer nema screaming bitches n stuff.
Armagedon meni rula samo tako, a i Jumper mi je predobar
a i kraj je dobro dramatično napravljen :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kad se ljudi na zemlji mole i onda svi sretni ustanu, ili naravno, kad djeca voze u maketama rakete s američkim zastavama :D
uh, kako volim takve završetke :)
Što se tiče Michaela Baya, neznam zbog čega ga ljudi toliko kritiziraju... čovjek radi filmove za zabovu i to je to, filmovi nabijeni akcijom, odličnom glazbom, dramatikom... i to je sve šta ja tražim da me film zabavi... ako želim razbijati glavu i misliti koja je poanta filma, definitvno neću uzet njegov film...
Što se Michaela Baya tiče slažem se u potpunosti.Kad ideš gledati njegov film znaš što možeš očekivati i upravo to dobiješ .Što se kraja u filmu Armagedon tiče ponovno se slažem .Ne znam da li bi se na kraju smijao ili plakao .Dobri glumci izvlače hrpu trivijalnosti...pogotovo onu "fenomenalnu" vožnju po kometu :rotfl: . Zato su i uveli lik Steve Buscemi-a koji unosi notu sarkazma i komedije jer je film lako mogao skrenuti u čisti trash .
Bangkok Dangerous
5.8/10
Solidna priča, ali dosta nespretno izvedena, pogotovo finalni obračun!
Premalo dijaloga, jbte, samo sam čekao da netko nešto progovori da razbije monotoniju!
Shichinin no samurai (Seven Samurai)- Povijesni film o jednom japanskom selu koje napadaju banditi, a seljaci u pomoć pozivaju sedmoricu samuraja. Jako mi se svidio i pogledat ću ga još par puta. Preporuka svima koji vole srednji vijek i Japan. 9.9/10
Da, apsolutno fantastičan film, možda čak i najbolji od Kurosawe. Ako voliš takve filmove, onda obavezno pogledaj RashômonSi Yojimbo, također njegovi filmovi. I još jedan od meni najdražih filmova iz tog perioda, Seppuku, puno više se oslanja na dijaloge, akcije ima samo u malim količinama, ali je opet jedan od najboljih filmova o samurajima.= Citat =:
Izvorno postao Quiet Riot
O, Yojimbo nisam pogledao još... ovi ostali su odlični s tim da mi je Seppkuku (ili Harakiri, kako je meni znan) vjerojatno najbolji od svih njih baš zbog tog fokusa na dijalog i zanimljivog vremenskog smještaja. Preporučam svima koji vole razmišljati o filmovima nakon što ih pogledaju, a da tema nije kolike su glavnoj glumici.