da...belven paladin u lighthouse oklopu sa rozim tabardom...
taxu kjut...
Printable View
da...belven paladin u lighthouse oklopu sa rozim tabardom...
taxu kjut...
http://farm4.static.flickr.com/3259/...3c0e0d.jpg?v=0
Odma bi joj poslao 15 whispera :D
mislio sam na male paladina, ali može i ovo poslužiti :D
Kad hocu da se prikljucim nekom serveru, krak njega pise koliko je popunjen.... Znam sta znaci high, low i medium, ali sta koji k***c znaci recommanded ? Preporucljiv zbog cega ?
jer fali playera
Znaci da ne idem tamo...... Nema nikog?
nemoj ic tamo idi u medium servere:D,Dodi na dunemaul server pola igraca hrvata,srba,bosanaca itd..= Citat =:
Izvorno postao BokalVode
bio sam ja na dunemaulu na alliance strani i nije mi se uopce svidjeo...
Zasto meni se svida zato sto ima dosta hrvata i ostalih pa se imam s kim druzit nebi nikad= Citat =:
Izvorno postao lizard
otiso na neki server di nema ni jednog hrvata:D
ja organski ne mogu smisliti domaće igrače...jednostavno ne podnosim način na koji se izražavaju u igri, kako koriste ingame izraze na svoj iskrivljeni način...
Nisam ih ni ja podnosio (čast iznimkama, ofc) do nedavno, ali sad mi je ok pošto sam u guildu koji je nastao iz hrvatskog, ali je internacionalni... tako da ima hrpa hrvata, bošnjaka i srba, ali zadržavajući zdravu razinu mješanja engleskog i hrvatskog jezika :D (guild chat je engleski, a mi "domaći" imamo sa strane svoj channel)
I ovako mi je super, ali da je 100% hrvatski guild vjerojatno bi bilo loše.
Tek sam poceo igrati WoW, tako da sam teski noobac...
Uzeo sam druida, al ne znam za koju profesiju da se opredjelim... Tailoring?
Plz help
Ja sam bio kupio acc 70 rogue sad sam nabio 2 lvla al nzm nea mi smisla igrat
na tudem accountu dao sam bezveze 200 kuna Pa me zanima nzm dal da nastavim igrat na njemu imam jos i 68 dk il da napravim svog novog chara al ni to mi nea smisla igrati ispocetka a WOTLK je sad svi vec na 80 lvlaju pa trazim vase misljenje ja mislim da igram na tom 72 al pito bi i vas za misljene?
...molim ?= Citat =:
Izvorno postao Sliperr
pitam za vase misljenje :D ?= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Pa dobio bi ga.. da ja to znam procitat
edit : dizi ono sta ti je zabavnije igrat..
a sad sto se tice dizanja novog lika.. pa ako igras oko 3-4 sata dnevno, mozes u ~7-8 dana doci na 70, uzevsi u obzir da znas sta radis
npr. na shamanu sam imao 2 dana i oko 2-3 sata game play kad sam ga digao na 70.
hvala na savjetu dizat cu svog 70 do 80 :D= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
lol to je jako brzo i pretopostavljam da su te boostali instance kad si imo 5-6Q za njih i slicno...= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
EDIT : sad kad razmislim to je pre brzo.. imas koji screen koji to potvrdjuje ? daj skokni na shamana i opici /played pa postaj screen .. ako jesi svaka cast..
Mozda imam ss od prije, pogledat cu poslije jer sam reinstalirao wow neki dan.
A sto se tice boostanja, 1-60 sam se boostao sa Kashinim rogom
60-70 sam radio samo questove, jer je xp/h u instancama pre mal u usporedbi sa q
Jedno pitanje:
Kad kod trenera izaberem opciju "unlearn talents", da li cu ja zaboraviti sve naucene talente, ili sam biram koje cu da izbrisem? Plz help, hitno je !!!
sve
= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Što je Kashin rog?
haha, rouge od Kashe :D a kasha mu je vjerojatno neki/a frend/ica= Citat =:
Izvorno postao hacker
lol ovo nisu istine
Pitanje u vezi placanja: Jel postoji za kupit u trgovinama bon za jedan mjeces igranja? Vidio sam onaj za 2 mjeseca al taj nezelim, znam da ima sa karticom za 1mj, al mene zanima jel ima bas taj u trgovini? ajd pls nek neko odg hitno je...
kolko ja znam a brijem da sam nepogrešiv nema
nema ima samo za 2 mjeseca ako oces s bonom a karticom 12.99 EUR One-Month Subscription= Citat =:
Izvorno postao Petlare
za jedan mjesec:D :D
kolko wow jede prometa po satu?
ne znam koliko točno po satu, ali vjerojatno su male brojke :)
zahvaljujem :)
onda mi mogle biti malo veće brojke,pošto skidam samo HD :)