Odi u neki veci HLR i sigurno ces odigrat odlicne partije.
Printable View
Odi u neki veci HLR i sigurno ces odigrat odlicne partije.
Ne bi vjerovo, al sam samo lv 17
a koliko triba za levele dobit?
na eb netu svaka partija liveri, il još gore feederi koji izađu nakon šta umru po 100ti put
Ovdje je ipak malo lakse, posto takvi livaju odma :D
Nego, kaj velite na nove heroje?
Windrunnerica mi je osobno jako dobar heroj, ima odlicne skillove (taman kaj ti treba, stun i sprint za bjeg)
moram priznat da je nisam igro jos, ali admiral mi je >>> :pray: ...
također
admiral je nerfan, nova 2 fav heroja-slardar i leoric, jednostavno je prezabavno igrati s njima
nerf je nebitan, 3 str malje i malo manji slow od torrenta
onaj aoe je krajnje jos ne-izbalansiran, ali da ga se prezivjeti. inace koje mu iteme skupljate? ja idem sny, vlads pa ass
zašto ass?
sa 100%dmg cleavon puno bolje mu stoje dmg nego ias itemi
iznimka je s&y
at speed i armor (+armor reduction koji nije prevelik ali bolje je i to neg nista). nisam previse igrao sa tim herojem tako da mozda mu i postoje bolji itemi. kazem ti zato, napisi svoj build pa onda mozemo malo vise raspravljati
bfury, desol, vladimirs
ili s&y, bfury, helm/vladimirs
uglavnom bfury ide svuda... :wink:
ne bf
ugl, nisan puno puta igra s njin, al 1. se ide s&y onda vlad pa neki dmg item-buriza il hp item-hot, ovisi kako partija ide
bf mu je bacanje $ jer ima cleave koji mu je dosta da ubije val kripova
puno mu je bolji rad
ali bfury mu daje sve sto treba: regeneraciju (mana i hp), dmg i cleave... admiral je aoe heroj, a bfury ga samo jos vise pojacava... nema tolike potrebe za s&y jer ima brod koji ce njega jaako ubrzat a enemye usporit, a ktome ima i torrent...
brod ima preveliki cd, s&y je must have, nikoga nećeš ubiti sa 3 spela na 20om lvlu
5 hpa i 100% mane ne znači previše kasnije
možeš ti uzimat cleaver al je puno bolji rad
više golda ti daje
i u kombinaciji sa s&y je imba
nema preveliki cd :o ako se ne varam cd je 50 sec a to nakon svakog fighta se napuni zacas dok se protivnici ozive. i bf je early-mid game item, nije bas late game. doduse sa sny i brodom si daleko prebrz (522) i imas att speed, slow (maim ako uspije) te hp. bf je krajnje nepotreban jer vec i ovako ima dosta cleava
bf je onako za zajebanciju i njemu nepotreban za te pare skupis si burizu pa kada dobis cleave i crit ode val creepova samo tako a s/Y mu je odlicno + vlads must have i naravno pt te onda dmg i mozda HoT za hpe
Koji ste vi tardovi omg vi mu unistavate njegov orb efekt sa sny lol to je tako nepotreban item.
yep..= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
nije orb
njegova druga nije orb! prva je magija nemoze biti orb ko ni ostale dvije! on nema orba jedino ako mislis na satanic ili neki drugi item?
Mislim da ste se malo zeznuli (BeHolder i Systematic Rewerse) jer je riječ o ovom novom heroju koji ima onu magiju da pozove brod!
A vi ste mislili (kad se spomenuo brod) na brodmother ilitiga na pauka onog ružnog (mater mu ...)!!
A ako se niste zeznuli, onda ste u krivu.... :)
i usput to je broodmother sa dva o
Wotevah, glavno da ste skužili na što sam mislio!
ovu zadnju verziju nisam jos probao a cujem da su OK novi heroji... a sto se omiljenih tice kako kad, ajmo rec - Lion,Slardar,SIlencer ... :kill: :thumbs2:
lol moj bad ja sam mislio da mislite na broodmothera izvinjavam se ali ja bi knukhi kupio 2 bf-a preimba cleave atack.
na brood sam i ja pomislio ali onda sam procitao stranicu iza pa mi je bilo jasno -_- tako da sve citajte a ne samo novi post odnosno stranicu
Znam da tema nema veze s ovim, ali ovo jednostavno moram ispricati.
Danas igram dotu 5 v 5
Noob game, arem offkors
I host je uglavnom imao nekog bota ili nesto, znate ono da kicka sve s prevelikim pingom, da moze kickat usred igre. I igrali mi i tidehunter je igrao dobro. I krenio ga host napadati kao da je on pro, da ce ga bannati i kickati. Ja se ukljucim u svadu i kazem da nije on pro, nego da mi (scourge) jednostavno igramo kao team. I tako on banna mene i tidehuntera i nastavimo igrati i svadati se. I odjednom on kaze, onako bahato: "ako kazem jos jednu rijec kicka me". A prije toga sam mu rekao da prestane biti kreten i neka se spusti na zemlju. I ja njemu kazem nesto u stilu " mislis da me strah, bannaj me, kickaj me, zaboli me, idiotu" i lik dode i kicka me. Steta stto nisam spremio video, a admina nije bilo online, mamu mu njegovu, on je nas bannao (stavio na bl) jer smo kao "prigovarali". Budala
Ok, zašto igraš noob game??
neeeeeeeeeeeeeeeee= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
neko ko ima svake 4 sec 100% cleave ne triba još cleavea nego dmg
i nema tu rasprave